America (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanzi ah!... acum m-am prins, nu, nu sunt gravi acum. Doamne fereste!.. prea repede dupa doua cezariene si oricum deja imi mananca urechile mandrele mele, cu trei in momentul asta as capia.
E fain ca esti deschisa si pentru adoptie ai toata stima mea dar nu as scoate din calcul si varianta cu bebe al tau. Nu stiu exact ce probleme ai tu dar mie in Rom imi spusese o duamna doctor ca nu voi face in veci copii, e drept ca am ramas mai greut prima oara si inainte de Sofia am avut si un miscarriage dar apoi Sabina a venit asa pe neasteptate.

Andreea ah intelegi cum e cu zodia minune.. Brr da ce zici tu acolo de anestezie..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

In primul rand sanatate la toti!!

Am si eu o intrebare...pot sa spal niste tricouri de cashmere in plasa din aia de lucruri sensibile(gen chilot, sutien)?
Clar nu imi e greu sa le spal la mana dar ma intrebam daca le-as putea baga in plasuca aia, atunci ar fi si mai usor :) .Oare s-ar labartza in plasa aia in masina de spalat?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Panterutza, io sunt dezastru la spalat...mie imi trebuie o masina care sa isi dea seama ce are de spalat si sa se auto-seteze!!! Chiar o exista o astfel de masina???

Cami...io incerc de vreo 5 ani si nu iese...si inainte de David...nu ne protejam (de' copiii inconstienti) Abia apoi am aflat ca se prinde greu la mine

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am dat cu tunul we asta sa gasesc sampanie. Ce naiba se intampla? Am fost in doua magazine si am gasit decat sparkling wine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Luni e anul nou chinezesc! Poate de aia nu gasesti sampanie...

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noi i-am pus Biancai cercei inca din spital (in RO) so am venit cu ei la purtator in US dar nu a avut probleme din cauza asta nici la gradinita nici la scoala ... so far . Poate depinde de district school ?
Sanatate la toti puiutii bolnaviori

Adriana eu stiu ca ccc cashmirul e sensibil si la stors (se stoarce doar prin presare) si uscat. Deci nu e totul sa il pui in punga ci sa ai program special la masina sa nu-l invirte mult si sa fie musai fara stoarcere si sa-l usuci pe suprafata plata musai ... Eh uite de aia n-am eu cashmir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

panteruto, nici eu nu l-as baga in masina.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea am uitat sa te felicit pentru feciorul number 2 ai sa fii soacra cu doua nurori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, daca nu ma-nsel a cazut Bush de acord cu Sarkozy sa nu mai zicem sampanie la bauturile care chiar nu provin din Champagne. Deci aia chiar ramine pentru obrazul subtire.
Pantera, eu mi-am stricat niste casmir in felul asta. Cu tot cu programul ala blind... Asta e, noroc ca pe aici nu prea-mi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de raspunsuri! Deci clar le spal la mana :), nu e o corvoasa ca am numai 5 tricouri cu maneca scurta.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput