Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
treaba pe jumatate facuta... dar imi dorm barbatii si num mai pot sa fac nik

anca inca nu iau iesit... dar cand am fost la vaccin marti sa uitat doctorita si a spus ca e cam unflat si a inceput sa se vada ceva alb... sa ma astept...oricum... are momente cand urla si nu stiu ce sa mai fac

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

ce linistei pe aici... pe unde umblati... cred ca prin moll e Virgil Iantu... Aveti copii care spun lucruri trasnite?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

FETELOR VA ROG PUTETI SA-MI SPUNETI DACA ONOFRIESCU ARE ECOGRAF 3D-4D LA EL LA CABINET?

STIU CA E UN DOCTOR BUN SI AS VREA SA FAC LA EL NISTE INVESTIGATII.
VA MULTUMESC.9+

Mergi la inceput

eumada imi pare rau nu cunosc

mamici... cum ati trecut de la laptele nr1 la nr.2... tot aceeasi cantitate?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna dimineata mamici si burtici!!!
Noi tot pe aici suntem nu am nascut chiar dca de 4 zile eliminam dopul gelatinos....
in schimb cu dormitul mai greu ..plus ca mai sunt si contractii..cei drept contractiile trec cu no-spa..dar sunt
Felcitari fetelor care tina acum strumfii in brate!!!
Sa va dea DD multa sanatate si bebeii cumintei fara colicei!!!

36+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

hai ca azi incec sa dau eu cafeaua..cahiar daca eu nu pot sa beau...si vad ca laptic nu mai am in casa...cred ca tre sa-l trimitem pe tati sa ne cumpere laptic

36+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

fetelor e promotie la domo.ro cu 0.19 lei poza.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna ziua, dragele mele! am intrat pe pagina voastra desi nu locuiesc in iasi, dar am locuit timp de 8 ani. sunt si eu insarcinata in saptamana 21, asa ca mai am pana imi tin strumful in brate.
am o mare rugaminte si intrebare la voi, daca se poate: sunt pacienta dr. aursulesei, iar pe 3 februarie merg la dr. iliev la eco morfo-fetala. a mai fost cineva la el?? poate imi povestiti si mie. cand am sunat pt programare mi-a spus sa-mi aduc discheta sau un stick sigilat, pt inregistrari, daca vreau. drept inregistrare da doar poze sau si filmuletze??
astept raspunsul vostru. pana atunci, multi

21+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Va pup! Noi petrecem cu mama mea, care azi implineste 51 de ani! Suntem obositi ca David a dat "petrecere" azi noapte! Si nici noaptea trecuta nu s-a omorat cu somnelul! Vrea sa doarma in caruciorul varului! Ieri nu prea a mancat si azi noapte pe la 3 s-a trezit cu foamea in glanda! Mai vorbim!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kristinutz acusica acusica vine bebe! Eu am nascut natural, dar indus, ca bebe nu mai vroia sa vina. Surorii mele i s-a rupt apa acasa, iar eu am dus-o la spital! M-a marcat mai mult nasterea ei decat a mea! Ideia e ca ea spune ca in ziua nasterii "simti". Cu cateva nopti inainte nu dormi! Poate ai si tu niste "semne"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput