Gravidute&Mamici de IASI (79)
Raspunsuri - Pagina 20
mihamora spune:
'Neatza fetelor!
Maamaa cat ati scris..! Eu acum m-am trezit, nu m-am dat inca jos din pat si am zis sa va servesc si eu cu o cafeluta, dar voi sunteti foarte harnice![]()
Anca, Darius e un scump![]()
Alynta - sa stapaniti sanatosi apartamentul!
Ella -distractie placuta la petrecerea Biei!La ce restauranr faceti?
Ce fata mare ai
Anilansa- cred ca e la fel de buna si salteaua pe care ai luat-o tu. A mea e din fibra de cocos si ma gandeam sa o vand, dar parca as vinde cu tot cu patut, stau in dubii si de aia nu ti-am propus.De la 1 an am desfiintat patutul noi.
Daniela - ma bucur ca nu mai ai probleme cu sanul. Ce bine ca v-ati distrat
Deci domnisoara Amalia sta pe tron linistita si tu faci ce vrei, e timpul sa cumpar si eu o olita![]()
Oana - ce mai faci?
Michelle si Dominic
alynta27 spune:
La multi anisori, Bianca Antonia!
Miha, Danielle, Mihamora multumim!
Teo e un scumpel baiatul vostru! O sa zapaceasca fetele cu gropitele lui!
Noi a trebuit ieri sa plecam pe neveste din Iasi. S-a stins din viata bunicul meu! Pe David l-am dus la bunicasa la Pascani. Nu sunt obisnuita sa-l las undeva- e prima data cand ma despart de el! Dar e suportabila despartirea, pentru ca stiu ca e mai bine pentru el asa. Afara e frig! Mai vorbim, cand ma mai linistesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
Matei
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Am revenit la laptop, am mancat si acum va servesc si eu cu o cana de ceai si una de cafea![]()
Daniela -multumim de ideea cu filmul, il copii chiar acum![]()
Ella - nu imi vine sa cred ce curajoasa ai fost sa mergi cu Bia la film, mie mi-ar fi frica sa nu se apuce de tipat sisa nu stiu pe unde sa ies mai repede. Felicitari!
Alynta - Condoleante! Dumnezeu sa il ierte!
Michelle si Dominic
mihamora spune:
Am revenit la laptop, am mancat si acum va servesc si eu cu o cana de ceai si una de cafea![]()
Daniela -multumim de ideea cu filmul, il copii chiar acum![]()
Ella - nu imi vine sa cred ce curajoasa ai fost sa mergi cu Bia la film, mie mi-ar fi frica sa nu se apuce de tipat sisa nu stiu pe unde sa ies mai repede. Felicitari!
Alynta - Condoleante! Dumnezeu sa il ierte!
Michelle si Dominic
anca0234 spune:
neatza fetelor
multumesc de aprecieri. poate reusim si vedeti piticul in persoana sa vedeti ce dulce e.
miha te astept cu o friptura de miel; darius e baiatul lui ani, al meu e dragos.
dani dar tu ai mai repetat un test de sarcina? mie mi s-a pozitivat la 7 sapt. aveam greturi, mi se unflasera sanii si ma dureau, imi intarziase cm 1 luna si mie imi ieseau testele de sarcina negative. daca ai motive sa suspectezi o sarcina eu zic sa il repeti.
ani ce mai face darius? cum stati cu dintisorii?
alynta27 spune:
Multumesc Michelle!
Alina multumesc pentru urari! Sa stii ca e abia inceputul catararilor si a poznicilor!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
Matei
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Alynta condoleante,si lasa ca e mai bine pt David sa stea departe de asta
Anca am vazut poze cu Dragos in sfarsit si cu siguranta e si mai dulce in realitate 
mami fericita de Vladut Dominic
anca0234 spune:
alina, superba casa. unde ati facut-o?
am vazut si pozele cu burtica. frumoase tare. sarcina usoara in continuare
moldoveanca spune:
Multumim de aprecieri, gropitele din obraji sunt emblema familiei mele si toti 3 verisorii au
.Oriunde merge cu el toti ma intreaba daca l-am pupat imediat dupa ce am nascut (cica asa se spune)Nu l-am pupat chiar ma uitam curioasa la el ca mi se parea prea alb si blond sa fie al nostru![]()
mami fericita de Vladut Dominic

Pupici lui Dragos