Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Neata si de la noi dam o cafeluta si noi??
Ani,Sumetrolim e biseptol si este un antibiotic mai slab din cate stiu eu

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Asa face printu baita(nu avem cada mare ,doar cabina de dus)
http://good-times.webshots.com/photo/2646781720102537454exeoP

Daca ai fi avut cada mare ar fi fost la fel de pline cu fel de fel de jucarii si recipiente.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alice_is
Miha, cardiolog pt copii cauti? Daca raspunsul e da, te rog sa-l eviti pe dr Iordache, vorbesc din experienta mea si a unei colege de servici.

Nu,cautam un cardiolog pentru adulti. Am gasit pe cineva pana la urma,dr Licau la policlinica industriala.
L-am cunoscut si noi pe dr Iordache,pe cand era Robert mic mic.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Poze din apartament:
http://good-times.webshots.com/photo/2052975080100722791jyQtJq

Sa-l stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Ani,Sumetrolim e biseptol si este un antibiotic mai slab din cate stiu eu

Asa este...e o sulfamida,deci tot un antibiotic. E mai slab dar are acelasi spectru de actiune si la fel de multe reactii adverse. Trecute in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna fetelor
baietii mei s-au insanatosit asa ca m-am harnicit si am pus poze noi asa cum am promis. sper sa va placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

nu am somn si am zis sa intru putin sa va salut,caci ziua Bia nu ma lasa sa stau la calculator.

Noi azi taiem motul,parca Kriss ma intreba daca o sa luam fata cu noi la restaurant,da o sa o luam caci e petrecerea ei nu?O sa luam premergatorul cu noi iar restaurantul este deschis de putin timp si nu e prea aglomerat iar dintre invitati doar nana fumeaza...si Bia mea e o "tipa" de viata ca sa zic asa,daca a stat ea la film in mall...si a mai si adormitor sa fie si vreo 6 copii ,speram sa fie bine

Anca ai o frumusete de baiat

Va pup pe toate,o duminica frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
e gata... poftiti

ella petrecere frumoasa... nu ai avut somnic din cauza emotiilor...eu la ora cand ai intrat tu il adormeam a 6 oara pe Darius.... si mauitam la tv.
La multi ani !!!!pt Bianca, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si voiosa si sa va aduca numai fericire si bucurii in casa

Deci noi aseara am dormit un pic mai putin.... cred ca se trege de la salteluta... iam luat saltea dupa multe cautari... NU am gasit nicaieri cu fibra de cocos... unde am gasit era pt pat de adult... si deabia primea marfa peste 2 sapt..... deci iam luat salteluta din spuma, e tare , grosimea ei e de 12 cm, iam mai pus si salteuta de la patut, inca o paturica si cersaful si e destul de ridicat.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare! Profit ca Ami e pe olita ca sa va salut
Noi suntem mai bine, nu mai am probleme cu sanul ala, dar nu mi-a venit CM nici acum, mai astept cateva zile si apoi merg la doctor sa vad care-i treaba.
Noi am fost vineri la Motel Bucium cu finii si o gasca de prieteni sa ascultam formatia care va canta la nunta si am mancat si am dansat pe cinste; a fost tare frumos Fata am lasat-o la socri ca sa ne putem destrabala in voie

Michelle sa va fie de bine concediu, am vazut poze f. frumoase, se vede ca a fost un concediu de vis, iar Domi este un frumos

Lacramioara sanatate Stefaniei; parca a mai avut acum cateva luni laringita; saracuta de ea sa-i treaca repede iar tie multa putere.

Moldoveanca e un scump Vladut, iar gropitele lui ma dau gata.

Alynta vazut burtica frumoasa, baietel nazdravan si casuta voastra.

Anca ce bine ca ati scapat de boala; Dragos e un ochios tare frumusel.

Anilansa eu am luat din Carrefour saltea acum un an, am dat cam 1 mil si ceva la reducere.

Ella petrecre frumoasa azi; la ce restaurant mergeti? Asteptam poze cu Bia, chiar nu ai mai pus cam de multisor

Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun.....va las acum ca imi vine ceva mirositor pe la nas

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Gata, am rezolvat cu mirositorul.
Aseara am vazut un film super tare, Seven pounds; merita vazut, pe mine m-a emotionat f. tare.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput