Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

felicitaript bebei mari si frumosi la eco
noi mai avem de asteptat pt asta inca 2 zile...si nu prea mai avem rabdare

am fost la control oftalmo azi, in perspectiva cezarienei...si nu prea mi-a priit cred. sau ma autosugestionez eu... am acu o noua pasiune alimentara, salata cu rosii, castraveti si un fel de cas framintat dulce, si cred ca asta contribuie la cit de balonata sint, da nu pot sa ma abtin deocamdata

dupa cum banuiam de dimineata, tentativele mele de a ...impaca pe toata lumea cu facutul curat au esuat scurt; sotul mi-a raspuns clar lasa ca fac eu. ramine sa il critic simbata destul cit sa se enerveze si sa nu mai vrea sa mai faca nimic

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut fetelor
am tras si eu azi tura de analize de trimestrul 3, adica am plecat intepata de la ureche, deget, vena- vreo 7 tubulete.... noroc ca mi-am amanat testul de glicemie provocata ca nu ma mai tineau nervii. trebuie sa fac secretia si cred ca ma duc la medlife, ca la cantacuzino e macel la coada si nu cred ca rezist, sau ma duc la 7.30 sa iau bon.
eu mi-am facut un listooooooi de analize, daca e cineva interesat pot sa le scriu, dar importante sunt hemograma, coagulograma, glicemie, colesterol, trigliceride. oricum toata lumea ma avertizeaza ca or sa iasa proaste, dar eu nu inteleg de ce????????? lasa ca le demonstrez eu ca nu e asa.

diana 28+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai ce putin mai aveti. mie mi se pare asa mult pana vine al meuu........... mai am 2 luni, si parca nu am rabdare. sigur, tot timpul ii zic sa stea cumintel acolo, ca sta bine si e caldut, si mami il bibileste toata ziua.... dar ce o sa-l mai zmotocesc dupa nastereeeeeee;

diana 28+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu sunt codasa la capitolul pregatiri. dar nici nu ma stresez inca.
trebuie sa vad de unde primesc imprumut un patut, ca nu am chef sa mai dau banii pe unul. cel pe care l-am folosit la andrei a trebuit sa-l dam inapoi, ca proprietara lui naste la scurt timp dupa mine.

carucior avem de la andrei si ne mai da o prietena. hainite mai am putine de la andrei, dar imi da alta prietena.

si cum sotul are deja experienta in domeniu, daca ar trebui sa merg la maternitate maine, ar stii ce sa pregateasca.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

in citit pe diagonala, ca cineva ba e in capul meu, ba imi inchide monitorul.

zicea cineva de sotii care isi fac planuri cand le vor naste sotiile. lasati-i in pace, ca acele planuri cad din start, pt ca veti sta foarte putin in spital (2 - 3 zile), timp in care ei trebuie sa mearga sa inregistreze copilul, sa mai ia si nu stiu ce hartie de la nustiu care directie din primarie, in cazul in care spitalul in care nasteti nu e in acelasi sector cu domiciliul.
pe urma mai trebuie sa va aduca si ceva de mancare la spital.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

plici plici zmeul e mai bine. azi noapte a dormit destul de bine. l-am culcat in camera lui, dar peste noapte a venit la noi. fiindca a fost destul de linistit si noi franti l-am lasat sa doarma cu noi.

acum zmeu sta pe capul meu, ca nici nu pot sa citesc ce scrieti. ca tati se uita la toate meciurile si toate comentariile din sport, ca doar si-a luat un abonament mare la cablu, cu multe posturi de sport.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

plici plici zmeul e mai bine. azi noapte a dormit destul de bine. l-am culcat in camera lui, dar peste noapte a venit la noi. fiindca a fost destul de linistit si noi franti l-am lasat sa doarma cu noi.

acum zmeu sta pe capul meu, ca nici nu pot sa citesc ce scrieti. ca tati se uita la toate meciurile si toate comentariile din sport, ca doar si-a luat un abonament mare la cablu, cu multe posturi de sport.

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Nikoleta, daca ai mai demult pisoiul s-ar putea sa fii deja imunizata la toxoplasmoza. La mine asa a fost. Am avut mai multi ani o pisica, dupa care n-am mai avut-o timp de 3 ani. Abia acum cand sunt si mi-am facut analizele, am constatat ca am imunitate, ca am avut infectia in trecut.
Oricum este bine sa eviti contactul cu pisoiul (stiu ca este greu) si mai ales in viitor, cand o sa vina si bebe in casa. Ai mare grija cu puiutul tau caci parul de pisica este foarte fin si f. f. f. periculos pentru bebelusi!
Cat despre cumparatul hainutelor de catre mamica de dinaintea nasterii, si eu eram o fire superstitioasa, dar am stabilit aici cu fetele ca trebuie sa avem credinta in Dumnezeu si sa nu ne lasam influentate de superstitii.

AMR - 9 SAPTAMANI

31+ cu

Mergi la inceput

cand am mers sa-l nasc pe andrei, pt ca am avut nastere provocata, l-am trimis pe sot acasa la ai lui, ca stateau mai aproape de spital.
sotul ma tot suna emotionat sa ma intrebe cum stau, iar eu eram ca o floare. nu mi se declansa travaliul.
seara, cand in sfarsit au inceput contractiile, l-am anuntat pe sot ca merg la sala de nasteri si-l anunt eu cand sa vina, pt ca medicul mi-a spus "ne asteapta o noapte lunga".
dupa ce a binevoit si zmeul meu sa iasa (pe la 9:40 dimineata), in timp ce ma cosea dr, eu il sunam pe sot sa vina cu banii si mancare ca eram lesinat de foame, dupa o noapte de travaliu. convorbirea a sunat cam asa: "barbate, ti-am facut un baiat de 4,2 kg. adu-mi mancare ca nu mai pot de foame".

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Mababei, si tu tot de la cord blod center ai luat kit-ul? Mie urmeaza sa-mi ajunga in Ro acasa in cateva zile. Apoi mi-l aduce familia sa-l am pregatit.

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput