Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Ciresica5 spune:
Lysbeth, multumesc pentru raspuns . Eu sunt cam paranoia...
Nikoleta, eu am facut analiza pt. streptococul B si in trimestrul II si mi s-a zis clar de catre 2 medici diferiti ca se ia din secretia vaginala, nu din colul uterin. Cine sa-i mai inteleaga si pe doctorii astia?
AMR - 9 SAPTAMANI
31+ cu
Nikoleta20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 Niko ce tinerica esti..credeam ca sunt singura asa micuta si cu bebe in buica..eu am 21 impliniti..tu vad ca ai 20? multi inainte! (am o fata destul de tinerica la mine in bloc, mutata de curand, care este graviduta..n-am apucat sa vorbesc cu ea pe scara blocului..si parca nici la usa nu-mi vine sa bat doar ca sa dezbatem sub. bebii din burtica..asa ca sunt curioasa daca este aici pe forum..esti? ..bloc pe B-dul Lacul Tei)eu am un Cocker spaniol negru Cristina cu bebe mic 31+ nasterea in apa |
mersi mult...deja nu ma mai simt oarecum ciudat...adik ,sincer eu sunt mandra de burtik mea,insa toate prietenele mele spun k m-am cam grabit...deh...or fii invidioase...oricum bb e asteptat si de mine si de tati,carew are 24ani,tinand cont k suntem impreuna de aproape 5 ani...nu cred k ne-am grabit delok...
PS:am pus si eu poze cu bb mik cred in contul comun,sper k am nimerit...sunt la albume foto...eu le vad,dar nu stiu dk le poate vedea toata lumea...sper k e ok
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
bine zis Ciresico...cati dr atatea idei...sa nu fii intelesc eu bine,totusi?nush...oricum tot pe jos umbla,pe 30 ma duc si eu si il mai intreb odata de unde recolteaza pt analiza...
mai este cineva care are pisi acasa si nu a facut analiza pt toxoplasmoza?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
mababei spune:
Nikoleta, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Mititica, frumoasa burtica si se vad si valurile facute de chirias!
Leeloo, vesti despre Ayla ne-a adus Alina.n! Urmeaza sa se programeze pt. cezariana curand intrucat nu se simtea prea bine!
Fetelor, am primit astazi kit-ul pt. recoltarea celulelor stem de la Cord Center si ma uitam la cutia aia nauca rau , curierul se uita si mai mirat la mine, caci eu ii spuneam ca e cam devreme, mie nu-mi trebuie asa de repede! Situatia m-a cam adus cu picioarele pe pamant! Am constientizat ca trebuie sa si....nasc! Pana acum totul parea minunat: o sa avem un bebe, care vine la primavara, dar upss... primavara vine peste 6 saptamani si odata cu ea si bebe-ul meu ( 5 martie, dupa ultima echo). Iar eu n-am nimic cumparat pentru bebe sau pentru mine, mi s-a parut intotdeauna ca mai este timp! Trebuie sa ma mobilizez repede, dar asta imediat ce scap de morcovul infipt adanc rau!
mihaela
31+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Ciresica5 spune:
Nikoleta, pana la urma chiar nu conteaza de unde se recolteaza, important este sa nu-l avem!
Sa inteleg ca tu ai pisica acasa si nu ai facut analiza pt. toxoplasmoza?
31+ cu
Nikoleta20 spune:
dap...ciresico...am pisica acasa si nu le-am facut...desi dr mea stia clar ca am un persan acasa,nu mi-a recomandat sa le fac in primul trimestru cum era normal,iar eu ...mik si neinformata cum eram pe atunci nu am stiut de aceasta analiza...asadar am sarit peste ea si peste inca cateva ce erau necesare in primul trim de sarcina...ce e drept...am cam evitat sa stau cu pisoiul in aceeasi incapere de teama parului lui f lung,dar prin vara,cand era tuns ne-am jucat destul de des...sa speram k va fii ok,si pana la urma...sa fiu optimista???cand m-a nascut mama,mai avea 12 bbei,dintre care 10erau pisi si 2 cateistiu ce o sa ganditistiu k era putin cam si nu cred k ea a mai facut analiza pt toxoplasma.Acum dk as face-o ,ar fii deja inutila...cum a zis si dr.meu...capul sus k nu treebuie sa fie probleme
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Fetelor, am primit astazi kit-ul pt. recoltarea celulelor stem de la Cord Center si ma uitam la cutia aia nauca rau , curierul se uita si mai mirat la mine, caci eu ii spuneam ca e cam devreme, mie nu-mi trebuie asa de repede! Situatia m-a cam adus cu picioarele pe pamant! Am constientizat ca trebuie sa si....nasc! Pana acum totul parea minunat: o sa avem un bebe, care vine la primavara, dar upss... primavara vine peste 6 saptamani si odata cu ea si bebe-ul meu ( 5 martie, dupa ultima echo). Iar eu n-am nimic cumparat pentru bebe sau pentru mine, mi s-a parut intotdeauna ca mai este timp! Trebuie sa ma mobilizez repede, dar asta imediat ce scap de morcovul infipt adanc rau! |
Ups! Noi mai avem ceva mai mult, dar.... viiiiiiiiine! De cumparat... tot asa... mai nimic: cateva body, ca erau dragutze si un centru de joaca (tot ca ne-a placut )Nu tu patut! Nu tu carut! Nu tu masutza de infasat! Nu... nimic. Bine spunea cineva ca e ca atunci cand se apropia sesiunea... am senzatia ca au cam inceput examenele, iar eu nu am terminat de citit materia... are cineva grilele care s-au dat, sa ne facem o idee!?
Denisa-Madalina 27+ cu Adela
Nikoleta20 spune:
upsss...nici eu nu am prea cumparat pt bb mare lucru...decat patutul care ne-a placut si pe care l-am cumparat l un pret f bun,inca tind sa spar ca asa e...un set de lenjerie pt patuc,si cam atat pt bb,se zice k nu prea e bn sa cumperi dinainte ca si mamica...insa enecesar pt maternitate...insa eu am destule hainute noi de la nepoteii mei care au acum 5-6 anisori...si plapumioare si port-bburi si scutece nu mai zic...apropo...k veni vb de hainute...aseara mi-a mai aratat mama,k am fost in vizita...cateva hainute si paturici pt bb,si printre ele un combinezon alb pufos ca o oita...am fost f emotionata...acela a fost de fapt al meu...,va dati seama sa imi imbrac bble cu o hainuta p care am purtat-o si eu l un mom dat...ce mare e...de fapt ink nici nu e
Adee spune:
Am fost azi sa imi fac vaccinul antitetanos, si ma doare mana ingrozitor de tare Fetelor care ati mai facut vaccinul, va durea mana ?
cris_tinaus si al meu sot este la fel de panicat si isi face multe planuri ce va face el cat noi vom fi la maternitate
Nikoleta bine ai venit Toxoplasmoza nu are nici o treaba cu parul de pisica. Se ia daca ai contact cu fecalele pisicii, daca pisica are toxoplasmoza. Si noi avem pisica si nu am facut in primul trimestru analiza de toxo, am facut numai in trim. II.
Noi carucior nici nu cumparam, numai dupa ce se naste bebe si patutul este mostenire de familie, in el a crescut fratele meu, iar sotul il va vopsi in culorile mobilei.
31+Ariana
poze
alina.n spune:
Burtici vin si eu la raport dupa vizita la ECO
Bebe in grafic 27 sapt si 3zile ,1063gr_deci am depasit pragul de 1kg,suntem mari .
Toate masuratorile sunt ok inclusiv cea care ma stresa pe mine data trecuta. Si IR-urile ok.
Suntem bucurosi ca fetita este in grafic si este bine.Vom face cezariana in sapt 38(pe la inceputul lunii aprilie.)
Dr. mi-a zis ca in aceasta perioada este de recomandat sa evitam cat mai mult sarea.
Pup
27+ cu Maria
Vine barza!