Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Gigelica20 despre problema cu contractii si col scurtat exista un subiect "Uter hipercontractil" aici la sectiunea odiseilor. Daca ai rabdare si chef poti citi si invata din experienta altor mamici care s-au confruntat cu aceeasi problema si cum au reusit ele sa-si duca sarcinile cu bine la termen.
Mababei esti o fericita ca nu stii ce sunt contractiile si poti lua si calciu. Iti doresc sa nici nu afli decat prin sapt 40 cand va veni .

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Multumesc mult pentru incurajari, Maya.
nu locuiesc aproape de nici o maternitate, dar oricum nu am decat o singura varianta in asemenea situatii: Giulesti! E singurul loc unde bebele are sanse sa supravietuiasca, caci ei au aparatura si personal instruit in asemenea situatii.
Nu mi s-a facut nici o injectie pentru dezvoltarea plamanilor puiutului si la medic merg abia saptamana viitoare. Sper sa nu fie nici o problema pana atunci. O sa stau cumintica, promit.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

gata am reusit sa citesc ce ati mai postat cat eu am fost harnicuta azi,acum tati a plecat la servici si eu m-am transferat la bucatarie...nu k azi as fii stat in alta parte...am gatit toata ziua,3 feluri de mancare + o prajiturica...si acum fac clatite..asa k de 15 min sunt ca un titrez...hop pe scaun la masa sa citesc c ati scris,sus la aragaz sa mai invart o clatita...noroc ca nu tre sa fug in camera la pc...k altfel scapam automat de 15 kile ce le-am luat in sarcina...
ciresica eu voi naste cu un medic p nume EDIZ HUSEYINOGLU...
si in legatura cu pisi si cutu tunsi,si vara trecuta i-am tuns si aratau f bine,ce-i drept nu i-am tuns eu,ci la un salon...imi era mila de ei...pt ca sae coceau la propriu...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

nu mai e nimeni pe aici???sau cam acum vin taticii de la servici si tre sa punem masa,sa ne iubim,etc...numai al meu acum pleaca......dar vine el acasa...
in orice cazi,in afara de rennie si dicarbocalm, mai exista ceva ce poate domoli arsurile acelea insuportabile???k m ucid si nu mai am decat 2 pastilute de rennie,iar dicarbocalm nu tin in casa pt k il detest.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

vai fetelor, asa de repede se scriu capitolele la noi in odisee...am o multime de recuperat

voiam sa va spun ca am fost la medic in legatura cu crampele acelea puternice si voma de acid si fiara si mi s-a spus ca ma loveste bebe in colecist.

sper ca nu voi mai avea aceasta problema pt ca s-a intors. asa cred eu. de 2 zile nu mai am probleme cu acidul si atunci cand sughite o simt undeva foarte jos, deasupra ´´portitei de iesire´´

am numarat si eu loviturile intr-o ora si sunt mai mult de 10.

in plus, ca sa fiu linistita si sa satsfac si aceasta superstitie, mi-am dat jos si lantisorul de la gat.

sper sa nu avem nici una probleme, sa nastem cat se poate de usor, sa ne recuperam repede si mai ales sa avem bebelusi sanatosi si cumintei

32+

Mergi la inceput

Nikoleta20, poate trebuie sa schimbi ceva in alimentatia ta ca sa scapi de arsuri. De exemplu, eu in ultima vreme am cam baut multa apa minerala si am facut acid ingrozitor. Chiar si aseara imi era ars tot esofagul inclusiv faringele, dar nu asa un pic... Nu mai stiam ce sa fac. Si nici nu am antiacide la mine si nici nu am vrut sa cer de la asistente pt ca si asa iau medicamente cu pumnul pt oprirea contractiilor.
In schimb de azi am intors placa: indiferent cat de mult ma ajuta la digestie, de azi am renuntat complet la apa minerala si beau exclusiv plata. Si deja ma simt mai bine. Sa vedem cat ma tine...

Maya 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Eu iau calciu, sub varianta Calcivid citrat de 300 mg, de vreo 2 luni si pana acum, multumesc lui Dumnezeu, nu am simtit nici o contractie! Chiar ma gandeam ca eu nu simt nici contractiile BH, dar am citit ca unele gravidute pur si simplu nu le simt! Ar fi culmea acum sa ma plang ca eu nu simt contractii!

mihaela

31+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Ieri am sunat medicul(i-am zis ca mi-a fost rau si am avut contractii si m-am speriat)mi-a zis sa nu iau ieri, dar astazi sa iau (am luat astazi Calciu C Vita)si sa vad daca se repeta.....astazi nu am avut nimic. Mi-a zis sa iau doar 10 zile, nu mai mult.
31+

fbruma

Mergi la inceput

Cocufan, dar ce are lantisorul de la gat? La ce superstitie te referi?
Ma bucur ca te simti mai bine acum.

Maya 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Florinela, nici mie nu-mi vine sa cred ca mai este atat de putin timp pana la marele moment! Uneori zic ca 2 luni sunt multe... dar cand ma gandesc la 60 de zile... mi se pare foarte, foarte putin! Imi este atat de frica
Eu zic ca bebeii nostri ar trebui sa stea la caldurica minim pana la 37 saptamani, dar acum depinde de ce vor decide si ei! Important este sa vina cu totii sanatosi!

Nikoleta, stii sigur ca ai voie sa iei rennie si dicarbocalm pentru arsuri? Eu stiu ca pentru arsuri e bine sa mananci morcovi cruzi! Incearca!

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

AHA! Aris, eu de cand ma tot plang de gustul nasol din gura si nimeni nu m-a bagat in seama? Din cauza asta, ca sa-mi schimb gustul, tot timpul rontzai/halesc ceva buuun, de preferintza dulce, am ajuns la 100 cm in talie (daca se mai poate numi talie!) Tot ce sper e sa nu revina starile de voma din trim. I, ca si innebunesc, ca tot vorbeam de isteria! (sper ca de la o biata branza de tzaran sa nu fi facut grozavenia aia de listerie, acum m-ati cam speriat!)
Astazi am avut experientze cu maidanezii, va scriu aici, ca m-au impresionat, sper sa nu va plictisesc. Prima data, cand am iesit de la scoala, am vazut un slabanog de maidanez cum fugea de-a lungul trotuarului, panicat, terifiat de-a dreptul, cu coada-ntre picioare...din cand in cand mirosea cate o tufa. L-am fluierat ca asa am reflexul cand vad caini pe strada, nu ma asteptam la vreo reactie la cat era de haotic din cauza fricii. Dar a venit repede la mine, tot o coada fluturanda, fericit, mi-a facut praf botinele cu labutzele lui murtare, efectiv facea ture printre picioarele mele, m-ar fi pupat, asa fericit era ca l-am bagat in seama. Avea un cap frumos, se vedea a fi metis de ciobanesc german, dar un corpushor atat de schilod rar mi-a fost dat sa vad la un caine, fie el si maidanez. Chiar m-am gandit ca o fi bolnav, dar avea manifestari de catzelandru sanatos, nas umed etc. Muream de ciuda ca nu aveam ce sa-i dau si nici nu era magazin prin prejur dar a trecut o femeie si i-a dat jumatate de croissant cu ciocolata, i l-a luat aproape cu tot cu mana bietul, asa lihnit era. Femeia i l-a dat tot cand l-a vazut in asa hal. Am urcat in masina cand nu m-a vazut, ca mi-era mila sa ma despart de el si apoi l-am vazut in retrovizoare trecand strada rapid de vreo 3 ori, in fuga, de pe un trotuar pe altul, printre masini, m-am ingrozit. Redevenise speriat si haotic. Bietul, avea nevoie doar de un punct de sprijin, un om care sa-l ia cu el, ca sa-si revina...Ooooof, de ce n-am eu o curte maaare sa strang acolo toti cainii amarati?
Mai tarziu, tot azi, in parcarea de la Real a aparut langa masina un puiutz de caine, cred ca avea vreo 2 luni (dar era de talie mare), negru cu shosetutze albe, tot plouat, murdar, sperios...Eeee, dar de data asta aveam o punca mare de biscuitzi balocco (pentru gustul de metal din gura, daaa?) si repede l-am desfacut sa-l ospatez pe bietul cutzu, abia avea dintzishori. Cred ca am stat juma de ora cu el acolo.
Pe drumul de intoarcere am avut o premiera personala: am mancat la volan, mai! Io asa hamesita nu am fost niciodata, sa mananc in timp ce conduc, dar acum parca eram trilu lilu, cu o mana caram chipsuri la "ghiozdan", am terminat punga pana acasa!

27
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput