Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Takacs spune:
Condoleante Vik, imi pare rau de pierderea voastra. Dar totusi daca quality of life nu-i acolo, nu stiu zau ce viata mai e si aia.
Ciuf, stainless steel am si eu toate appliances-urile. Mare chestie nu-i, doar ca-s mai scumpe si freci la ele mai mult, stii ca trebuie lustruite si avut grija sa nu le zgarii . Ce folositi voi Skype sa va vedeti? Ca noi aia avem.
Noi avem alte probleme. Al' mic vrea girlfriend. Una noua, ca de Julia de la gradi s-a saturat . Cica vrea sa "baiuiasca" (to buy) una din Victoria's Secret catalog. Nu pot zice ca are gusturi rele .
carmen77 spune:
Laura, start saving !! Sper ca aveti RRSP bun si tu si sotul ... LOL. Nu are Alex gusturi rele, ce sa zic ...
vikinga spune:
Laura lool, n-are feciorul cel mic gusturi rele. Asa e cu soacra, aia nu mai era viata, nu mai stia absolut nimic. Avea 84 de ani, a avut o viata plina, a fost o femeie energica si cu temperament:) si pina la urma a murit oarecum dupa si-a dorit daca se poate zice asa ceva. Zic asta pt ca a avut totdeauna o retinere in fata subiectului, nu a zis niciodata unde ar vrea sa fie inmormintata, daca in spania pe care a iubit-o toata viata ori in germania aici in cimitirul unde e tatal lui alberto. S-a pus problema s afie adusa aici dar nu e o treaba usoara chiar daca zici indiferent cit costa. A murit in somn, nu a simtit ceva rau, e mai bine asa. La inceput nu ne-am placut, dar pe urma a fost un respect si o indragire reciproca. Ca mama a facut o treaba excelenta, asta o zic mereu. A educat doi baieti care prin tinereti o luasera razna:), al meu sot chir mai rau, dar a fost ferma si a luat niste decizii bune. Au ajuns amindoi adulti educati carora nu prea ai ce sa le reprosezi. Carmen v-am vazut pozele, o placere ca de obicei. NY trebuie sa-l vedem si noi, iar de copii ce sa mai zic, niste F R U M O S I!!Ciuf la gradi in ro chiar daca nu e in ritmul colgeilor oricum e avansat f mult fata de alte tari. Aici e relaxare totala in ale materiilor de scoala, pun accentul pe miscare, natura, plimbari, sport, teatru, facut placinte si chestii din astea:). Eu is multumita cu programul lor, timp o sa aiba pt invatat. Aldo stie si el adunari din astea simple, nu am facut cu el acasa, doar ma intreaba si eu raspund. Cintecele stie multe, poezii nici una, el e cu planetele lui, fetelor cite stie..! Deja adultii in jurul lui se simt stinjeniti cind incepe sa vorbeasca pe tema asta, el chiar stie mult mai mult decit oamenii mari.Nadja e printesa rasfatata a casei, Alberto face pur si simplu pe el cind ii da un zimbet asa cu capul pe o parte ori cind doamne feri plinge:))! tatii astia:) El are cu aldo o relatie extraordinara, e singurul care il fascineaza pe aldo, vorbesc de planete si alte alea, e singurul adult cunoscut de aldo care stie mult mai mult decit el in ale astronomiei, is cu ale lor cind incep sa construiasca din lego din alea mici orase intregi, dar Nadja il face pe al meu sotz sa aiba un zimbet absolit timp hahahaha:)). Mai ales cind vine ea in fustite si vrea sa fie laudata si admirata:)Aldo e un mic macho protector cu sora mica, asta trecind peste prostiioarele si certurile astea copilaresti care mai apara. Ce mai avem un baietel barbatel si o fetita lady, la noi asa e. Pot sa stau pina miine sa va vorbesc despre ei, se intelege.va pupicVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Laura Takacs spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Laura, start saving !! Sper ca aveti RRSP bun si tu si sotul ... LOL. Nu are Alex gusturi rele, ce sa zic ... Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
Avem, avem, dar in ritmul in care merge economia in curand ne trezim fara . Ce sa zic, fro' doo zile era suparat de tema girlfriend-ului. Pe urma s-a gandit ca daca sa ia una care s-o creasca el, adica sa fie bulinutza mica (asa i-am zis io ca a fost el) si sa o creasca cum ii place. Noa, deja il duce gandul sa fie sugar daddy .
Eu nu ma pot plange de gradi, au program structurat, asa ca la scoala. Deja au frecat alfabetul ala de m-au tampit, el are o obsesie cu "speluitul" pe litere, si cu ce litera incep cuvintele. Apoi fac operatii de adunare (deocamdata) simple. Au ora de muzica, sport, si religie, ca e la o gradinita catolica. Eu zic ca stie destule pt varsta lui, eu nu cred ca stiam mai multe.
carmen77 spune:
Bag de seama ca a dat astenia de primavara pe subiectul nostru .
Alexandra si Ven, mai dati un semn de viata ca ma ingrijorati
Eu nu am mai avut chef de scris lately ca ma tot uit pe subiectul Emmei si m-a luat cu plans, un copil asa mic si asa chinuit! . Sper sa faca DD o minune si sa fie bine. Asa ca am concluzionat ca cel mai important lucru e sa fii sanatos si tu si copiii, ca restul .. vin ele.
AMR - 6 saptamani . Am luat deja biletele de avion pentru mine si copii, am reusit sa ne "strecuram" in acelasi zbor cu soacra ... deci o sa fie mai uman ca am un pic de ajutor.
fetele.
adameasca spune:
'neatza! o ca-n vremurile bune! Multumesc ca nu ne-ati uitat, ma scuzati ca apar atat de rar, atat pot... Ca sa ramana consemnat ptr posteritate anuntam ca: 1. lui Luk i-a cazut sambata primul dinte si 2. Luk are VARICELAAAAA!!!!!!! De luni e plin de bube, i-au iesit asa de aiurea si combinate cu niste bube de alergie, fara febra sau alte semne, ca abia ieri ne-am dat seama ca e varicela. Asteptam cu interes sa o faca si Ilinca, sa o taiem de pe lista pe asta.
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!!!
ciuf spune:
Vikule, sa va traiasca Nadja si sa va aduca numai bucurii. la multi ani, frumoasa mica!
Ileana, Ilinca o inhata? Felicitari pentru primul dintisor cazut al lui Luk si sanatate multa. Sa scape repede de pacatoasele alea de bubite.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adameasca spune:
neatza!
Ciuf, inca n-are bube Ilinca, dar perioada de incubatie e in medie de 2 saptamani, a trecut de-abia una. Ramane de vazut... Si la Luk bubele s-au cam uscat, altele nu au mai aparut, asteptam sa le cada cojile la astea.
Pup si o saptamana minunata!
vikinga spune:
Oooh lume noua pe aici, nah vin sa te pup ca nu te-am vazut de mult. Felicitari pt primul dintisor! Bine ca scaparati de varicela..Valeria merci mult! Da am domnisoara mare de 2 anisori, nu-mi vine sa cred cum a mai trecut timpul! Nah si citeva poze, le inchid azi miine, o sa incarc poate si in albumul ala de-l dau pe privat. Carmen sa aveti parte de vreme buna in Romania si sa va simtiti cu totii bine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Ven spune:
Hello!
Iertare de absenta, dar.....fetelor, eu una nu mai pot. Sunt extenuata. Alaltaieri mi-a fost asa de rau, ca imi tremurau picioarele pe pedale la masina in timp ce ma intorceam de la scoala si simteam ca mai am putin si vad negru....
O fi si o astenie de primavara, faptul ca Mathias iar se trezeste de 2 ori pt. lapte (pe la 1-2 si pe la 5) , plus trezitul in fiecare zi la 7, dus Markus la gradi, plus scoala si copiii astia lenesi care nu mai invata nimic.......Nush. Oricum, tre' sa bag o cura de revitaminizare/remineralizare, ca altfel pic pe strada....
Mathias e k, la vaccin nu a plans deloc, nici nu a inteles ce i s-a intamplat. Dupa, n-a avut absolut nimic. Nasul julit se vindeca rapid. Alearga toata ziua, nu merge, alearga. Vorbeste tot mai multe, si pe romaneste, si pe bebeluseasca. Stie sa duca un obiect la gunoi cand ii ceri.....executa tot felul de comenzi si........TOATA ZIUA VREA AFARA! Isi ia papucii in mana si se prezinta langa usa, unde plange cu foc pana se indura cineva sa-l imbrace si sa-l scoata. Ieri am stat in curte de la 16 la 20. Cand am intrat, a urlat frate de ziceai ca-l tai, ca de ce nu mai stam afara. Iar in curte, din cand in cand isi aduce aminte si se duce la poarta si trage de ea sa plecam , cu plansetele de rigoare, of course!
E tare diferit de frate-su, si chestia asta tare ma amuza. Markus va fi tipul de intelectual/finut/sensibil. Asta mic va fi genul de fotbalist/agitat/mi-se-rupist E interesant cum se combina genele, fascinant
Markus e racit. Raguseala, tuse seaca, muci. Azi sta acasa, ieri n-a mers la inot, sa vedem pana maine cum mai suntem.
Vremea asta e ciudata rau la noi. Noaptea si dimineata ploua. Innorat la greu, cer de plumb bacovian. Spre amiaza se insenineaza, dupa masa e superb, soare, cald, etc. Pe mine ma afecteaza si schimbarile astea.....
Ileana, lasa, bine ca ati scapat. Se zice ca boala da imunitate pe viata, pe cand vaccinul nu. Markus e vaccinat, asa ca stau cu frica ca ar putea face si asa....
LauraT, un Don Juan aveti voi acolo
Laura vikinga, Carmen va avea vreme buna/rea in Ro multi ani de acum incolo, nu Carmen? Cum stai cu impachetatul?
La multi ani pt. Nadja! Sa creasca mare, sanatoasa si mintoasa, ca frumoasa e deja!
Nah, ca am scris placinta de dimineata. Sa nu va plictisiti la cafea