Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim, Liliana. Tine mami pusca langa pat ... lol ... radeam cu o prietena care acelasi lucru mi l-a zis ... ca o sa fie ciorchine de fete la usa mea la Matei si Marc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

E mai frumos copilul tuns . Pupe-l mama pe el si pe fratele lui mumos.

Mai gagici, cum ramane cu intalneala noastra? O facem in vara asta au ba?

Eu din 12 iulie pana la 1 sept. sunt available in principiu. (la mare mergem 4-12 iulie la bulgari).

Hai sa facem o lista cu cine vine (nu radeti ) si sa propunem o locatie care sa convina tuturor (adica Bucurestiului, Bistritei, Timisoarei etc.) Si o perioada aproximativa.

Asadar astept propuneri concrete. Cine, unde si cand?!

Va pupez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ah ce flacau frumos am vazut eu acolooo!!! Carmen sa-ti traiasca baietii!Alinka pai de data asta cred ca tre sa stati mai mult in disney e virsta perfecta pt ei. Mergem si noi in we la un parc din asta, in germania sunt vreo 5-6 mari comparabile cu disneyul numai ca ma rog aici unde merg acum e alt disney, nu-s figurile celebre care au farmecul lor si normal si un mare impact pt copii. Si la noi disney ramine pe lista.Intilnire placuta va urez cu drag, ce as veni si eu sa va cunosc si sa ni se joace copiii impreuna. Vorba aia ne stim de atitia ani parca e chiar culmea ca nu ne stim si in realitate. Azi am fost la bazin cu toata gasca, Aldo inoata binisor fara nimic ajutator, se catara pe unde poate si se arunca in apa, inoata cam vreo 2 m pe sub apa. Ce sa zic, is foarte mirata de cit a avansat in doar 3-4 luni de cind face cite o ora inot saptaminal. Am incercat sa mergem la niste ore de inot gen mama si copil dar acolo pt ca ii eram in preajma ba se plingea ca-i intra apa in ochi, ba se nevroza ca a inghitit putina apa, ba nu stiu ce si uite vad ca singur acolo cu antrenoarea si ceilalati copii invata si atit. Lui intotdeauna i-a placut balaceala in apa dar totusi pasul asta spre inot si acceptarea micilor incoveniente gen intrat apa in ochi a durat ceva timp. La Nadja vine mai natural toata treaba asta. Azi a fost printesa mea la piscina cu costum de baie din ala intreg si cum ea nu mai poarta pampers va dati seama cum ii venea de-mi venea sa o rontai si cu parul strins in codita sus si zulufii blondini si creti ce ieseau pe la ceafa si timple plus ca are si un mers fitzos si o tinuta dreapta ..ce mai..o mica diva nu alta. La noi e vreme buna, miine mergem la plaja, dar tre sa iau costumele de neopren la copii ca sa ma rida toti nemtii, dar e prea rece pt noi la 14-15°C chiar am sa ma uit miine sa vad cit este exact ca scrie la intrare. O seara buna! Vikinga 7+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
un 1 iunie cat mai frumos pentru prichindeii nostri.
Noi in we am fost in Brasov la botezul fetitei prietenei mele cele mai bune din Anglia. Am avut parte de o vreme foarte urata. Catre Brasov ne-a nins/plouat, sambata a plouat. Receptia s-a facut la un local foarte frumos in Sacele, la periferia Brasovului, pe o terasa cu vedere catre un rau si padure. Insa din cauza ploii peisajul nu a mai fost atat de frumos ca atunci cand ar fi fost soare si barcute pe rau.
La fiecare masa erau incalzitoare din tavan care nu prea si-au facut treaba la temperatura care a ajuns pe seara, si anume 5 grade C.
Duminica dimineata am urcat repede pe Tampa si am plecat catre Sinaia sa vizitam Pelisorul.
Copiii ii am raciti, muci, tuse. Nu febra. Doamne ajuta! Maine Luca ar trebui sa plece in excursie la Sibiu si asteptam sa vedem ce ne va spune medicul in urma vizitei ce o vom face astazi. Eu sper ca va putea merge.
Pe 4 dim. plecam la mare, la Eforie nord. Nici nu vreau sa verific vremea ca ma apuca pandaliile.
Va las ca ma duc la sala. Mi-am facut abonament la o sala din cartier.
Mai revin eu cu impresii.
Uitai sa adaug ca ma innebuneste traficul asta asa dezordonat. Ma gandesc cate accidente or avea loc in fiecare zi??? Eu nu am curaj sa conduc absolut deloc. Stau intr-un stress continuu.
Va pup si sper sa reusescs a imi fac timp sa mai citesc din urma. Am vrut doar sa dau un semn de viata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai Valeria, asa si soacra-mea, de 9 ani de cand s-a mutat in Germania nu mai are curaj sa conduca in Romania. Pai aici tre' sa fii sofer adevarat, frate, nu asa, usor si frumos cum e la voi, in tarile civilizate

In alta ordine de idei, nu mai stiu, tu unde stai in Romania? Nu te intereseaza o intalneala? Cat mai stai? Carmen, tu cand te muti la Timisoara?

Mergi la inceput

Valeria, si mie mi-a fost frica la inceput, dar iaca mi-am calcat pe inima si am inceput sa conduc ... ce naiba, doar am mai facut-o si inainte . Imi pare rau de vreme, cred ca din cauza ca am venit noi din Canada cu frigul dupa noi .

Ven, noi o sa plecam spre Timi pe la mijlocul lui iulie .. Florin ajunge pe 4 iulie in Suceava. Si eu as fi interesata de intalneala, dar pana nu ajunge consortul aici nu pot confirma nimic. Gasisem si o pensiune super frumoasa si decenta la pret ... http://www.cetatea-carului.ro/galerie-foto/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

si io vreau la intalnire da' n-am propuneri concrete, nu ma injurati. tre sa ma gandesc nitzel. Cel mai corect ar fi sa spuna fiecare cam cand poate si sper sa reusim sa ne punem de acord. Teoretic noi in afar' de concediu nu mai avem alte planuri/nunti/botezuri/cumetrii.
Ciuf, voi pana cand stati in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ahhhh....
Alvaro a sarit in piscina cu dinti in capul meu! Ce sa va spun ca am auzit/simtit cum si-a retezat dinti/gingiile in capul meu...doar o fractiune de secunda si a ramas mititelul cu dinti in cerul guri!...a fost rau rau de tot! acum este cu operatie la gingii si fara lopetile din fatza plus cei de jos sunt zdrobiti!!!
A avut si graduation la gradi...stirbul meu drag am fost tare mandra de el ca era asa de vioi si a cantat toate cantecele si ce sa va mai zic ca sunt lesinata dupa el...David este capul rautatiolor....

Pup si bag poze.

Mergi la inceput

Vai, Elena ... bine ca macar sunt dintii de lapte ... oricum i-ar fi schimbat in curand ... dar ma gandesc ce traumatizant a fost pentru el saracutul ... off, tare nazdravani is si uite ce se intampla ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elenalove27

ahhhh....
Alvaro a sarit in piscina cu dinti in capul meu! Ce sa va spun ca am auzit/simtit cum si-a retezat dinti/gingiile in capul meu...doar o fractiune de secunda si a ramas mititelul cu dinti in cerul guri!...a fost rau rau de tot! acum este cu operatie la gingii si fara lopetile din fatza plus cei de jos sunt zdrobiti!!!
A avut si graduation la gradi...stirbul meu drag am fost tare mandra de el ca era asa de vioi si a cantat toate cantecele si ce sa va mai zic ca sunt lesinata dupa el...David este capul rautatiolor....

Pup si bag poze.

Elena, scumpul de el..ce a mai patit!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput