Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Carmen, nu-mi vine mie sa cred ca te-ai intors in Ro. Definitiv zici? Ce sa zic? Readaptare rapida si sa ne tii la curent cu activitatile voastre si ale cupiilor.

Vik, pupam burticoasa.

Ven, Ileana? Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen cite grade ai lasat in canada? Bun revenit pe tarimuri europene, mai aproape asa:) Re acomodare usoara!Alexandra, Isa e o frumusete!Vikinga 4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Laura, felicitari!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, vreo ... 20 asa .. am vb cu Florin si ieri or avut 2 grade .. aci or fost 28 ... azi o fost mai racoare si am iesit cu vara-mea care se plangea de zor ce frig e la 19 grade si eu ii ziceam ca mi-e cald ... am promis solemn ca de acu inainte nu ma mai plang de frig .

De acu sa il vad si pe Florin ajuns aici si sa ne asezam la un loc al nostru ca deocamdata e nashpa fara el si singurica aici cu copiii .. da trece ea si luna asta, oricum, cand imi aduc aminte cum a fost prima luna in Canada ... acu e floare la ureche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alinka multumesc. Ce surpriza sa te mai vad pe aici! hai mai zi-ne cite ceva!Carmen o sa fie totul bine. Deja scrii ardeleneste pai gata esti integrata dom'le.Vikinga 4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexandrei i-a cazut inca un dinte. Acum suntem stirba...
Are 3 dinti deja crescuti, il asteptam si pe al 4 lea.
A invatta sa mearga bine pe bicicleta, dar se mai teme sa nu cada si trebuie sa merg langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

P.S. Isabela, cum sta treaba cu adoptia la Alexandra noastra de Spania? Are Isabel deja surioara?

Adoptia abia se misca. Se pare ca o sa dureze mai mult decat se asteptau.... faci un milion de dosare si astepti un car de ani orice miscare.
E cam dezamagita din cauza asta....dar n-are ce face.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
trec in fuga sa va salut ca am o gramada de treaba. maine plecam si mai am de impachetat ba una ba alta. Merg prin casa si imi mai amintesc sa arunc cate ceva in valiza . Eva de-abia asteapta sa urce si ea intr-un avion. Nu am cumparat nimic care sa o tina ocupata. O sa ma gandesc azi la ceva. Probabil ceva de colorat, de mazgalit, adica . Eu sunt inarmata cu multa rabdare. V-am zis ca o sa mai clatoreasca o fetita de 6 ani cu noi? Am emotii ca poate o sa fiu obosita si voi gresi directiile prin aeroport.
Adoptia este un proces tare lung si care iti macina nervii. Alexandra, succes si sa se aprobe cat mai repede adoptia.
Va mai scriu de acasa. Pa!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Valeria, drum bun! Ia-i un aquadoodle travel sau ceva de genul, sa o tii ocupata, plus ca mai sunt desenele in avion .. va descurcati voi. Zbor placut si fara peripetii.

Mergi la inceput

Cucuietelor, pe unde umblati?

Valeria, ai ajuns in RO? Cum a fost drumul? Cum a fost intalnirea cu Luca?

Laura, cum e burtikul? Ceva simptome de sarcina sau esti norocoasa si scapi de ele?

Alexandra, am vizionat pozele cu Isabel, e o super scumpa, acu ca ne-am intors in Europa ... poate punem de-o incuscreala .. lol.

toata gashca.

Mergi la inceput