Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap88)
Raspunsuri - Pagina 16
adameasca spune:
Valeu, Laura, m-ai dat gata! Mai ca regret ca nu il mai pot face si eu pe-al treilea... Felicitari, sarcina usoara, sa fie ce va doriti voi. Io am un feeling ca-i fata. Mai vedem. Nu stiam io de ce ma tot indemna ceva sa ma asez nitzel la calc sa vad ce mai faceti. Iaca de ce. Sunt speechless deocamdata si nici nu mai retin ce-am citit. Ma iertati va rog. Ma duc sa rumeg vestea laurei Va pup cu drag!
Laura Takacs spune:
Felicitari Vik, sa fie un bebe sanatos/a ca nu conteaza ce-i, parerea mea, sanatate voua si la puiuti sa va puteti bucura cu totii de noua "aditie" .
liliana csaki spune:
Hau mai Ven, n-ai vazut acum cate variante ale aceleiasi povesti exista? in capul meu o alesesem deja pe aia cu happy end. Sau ai vreo temere legata de viitorul tau de soacra terorista?
Ven spune:
Mai Liliana, as minti daca as spune ca nu gandesc (cel putin acum) cam asa: "Eu stiu ce e mai bine pt. baiat. Eu il cunosc cel mai bine, eu ii stiu alina durerile/necazurile cel mai bine. NU CRED ca poate in lumea asta sa il iubeasca mai mult decat mine." Nah!
Ziceti ca voi nu ganditi asa.....
Cat la suta din 'egoismul' asta de mama crezi ca dispare pana cresc ei feciori mari? Eu ma rog la Dumnezeu sa dispara 90% din el, sa ramana asa, doar un 10% de bun simt, dar cine stie?? Normal ca acum imi spun: "Voi sta deoparte, nu mai voi amesteca, nu voi da sfaturi decat daca mi se cer." Bine ar fi sa di fac exact asa, dar cine stie?
So.....
Laura Takacs spune:
Ven, io stiu deja ca nu-s fete destul de bune pe lumea asta pt feciorii mei . SI ca si tine eu ii cunosc mai bine ca oricine, si nimeni pe lumea asta nu-i iubeste mai mult decat mine . Asa zic si eu, ca nu o sa ma amestec, dar pe cine naiba mint? Poate daca stau si eu pe alt continent, cum stau soacra-mea si ai mei. Dar...exista Skype si pana or fii ei mari cine stie ce se va mai inventa. Sooo, let's be realistic.
liliana csaki spune:
Hai ca soacrele mari din noi au inceput sa-si dea cu parerea
Sincer? eu cred ca-n toata povestea cu soacre-nurori(eu n-am avut soacra) nu e vorba numai de eu il iubesc cel mai mult pe lumea asta si stiu cel mai bine ce-i trebuie, e si-n strop de gelozie. Adica, o sa vina vremea cand n-o sa mai stea agatat de gatul meu si sa-mi spuna "ce frumoasa esti, esti iubita mea, tu esti zana mea" (c-asa-mi zice mie David) si-atunci n-o sa fie asa usor, eu o sa raman doar mami. Ei, cum sa nu fii si putin geloasa atunci? La fel ca voi, sper sa ma tina Dumnezeu intreaga la minte si sa am decenta sa-mi vad de ale mele.
Eu una, pt. ca am fata si baiat, o sa zic ca baba din banc:
-fata mea a nimerit asa de bine! are un barbat bun ca painea calda, o iubeste la nebunie, ii face toate poftele, o ajuta in toate cele,
-baiatul in schimb, n-a avut noroc, a dat peste-o nenorocita care face ce vrea din el, il pune la treaba, asteapta totul de la el
Peste vreo douajde ani o sa ne adunam pe-aici sa ne plangem de ce prietene/neveste figurante au baietii nostri
Mamele care au numai fete sa nu citeasca postarile noastre c-or sa arunce cu rosii dupa noi.
vikinga spune:
Yael chiar la tine ma tot gindesc, hai incurajeaza-ma un pic. Zi-mi partile bune:) de ex, sarcina si nasterea le-ai resimtit mai binisor? Al treilea plingea mai putin ca al doilea, ori stii cum se zice e mama si mai putin stresata si parca si bebeul sa creste mai relaxat?Zi si tu Adameasco cum am comis-o:))!! Mai sincera sa fiu, panicata am fost si m-am gindit si la avort, ca mari jene cu sfintii si diavolii nu avem noi. Dar chestia e ca asa am zis si cu Nadja, aoleooo nuuuu, mai bine avort. Bla bla momentul era unul dezastruos, noi ne gindeam chiar sa divortam, eu am fost la dr sa-mi pun sterilet chiar si el ma anunta ca nu se mai poate pt ca sunt deja insarcinata in 3 sapt. Si cind o vad acum si ma gindesc la ce am gindit mi se face pielea de gaina, ma ia cu frisoane! Inafara de faptul ca am pretentia de la mine ca-s femeie moderna cu atita informatie si care nu foloseste avortul ca metoda de contraceptie, dar totusi imi rezerv dreptul de a-l face daca chiar si chiar nu am alta solutie. Dar ca moft asa, nu..Acum ce sa zic, ne-am dorit si bb2 si bb3 doar ca momentele au parut cam neispirate, de ex cu bb3 as mai fi asteptat ceva. Poate cu gindul interior ca daca mai astept nu o sa mai vreau deloc, ca asa se intimpla de obicei, cind cel mic e deja de 4-5-6 ani deja nu mai ai chef sa o iei de la capat. Tot de aia nu am folosit o metoda contraceptiva sigura 100%, am evitat pastilutele ca din cite tot vad in jurul meu prea multe femei care le-au folosit citiva ani, dupa intrerupere nu au mai reusit sa faca copiii si ma tot gindeam ca daca totusi vine o clipa cind o sa-mi doresc f mult inca unul. Pe mine practic bb3 m-a prins asa intre faze, ba ca-mi doream inca unul ba la fel de bine putea sa si mai astepte. Cred ca saracutii astia de bebelasi numarul trei is aterizai cam in toate familiile cam din greseala asa:)) nu mai sunt atit de doriti de dinainte de conceptie ca primii. Dar bineinteles is sigura ca odata tinuta sarcina is doriti si iubiti, ma refer la fam normale.Una peste alta acum m-am mai linistit. Noroc mare cu barbata'miu asta cu capul pe umerii ca de nu, eu eram o bezmetica toata viata. El a zis si acum si data trecuta: linisteste-te femeie, ii tinem si gata numai te agita degeaba. El de obicei e seful la birou si acasa e clar eu is sefa, dar in situatii din astea ma simt ca o gaina isterica si noroc cu el ca are aerul ala ca stie ce face si ce vrea.Rusine mi-ar fi sa zic ca am avea probleme materiale, ori al treilea ne-ar baga in cheltuieli pe care nu le-am putea plati, nu suntem mari bogati dar avem de toate ori cu siguranta deajuns ca totul sa fie bine, copiii ok si mama fara sa dramu.i.asaca fiecare cent. Sotul are 45 de ani nu vrea nici el prea tirziu si il inteleg, Nadja merge la gradi undeva in noiembrie tot acolo unde e si Aldo, mama vine la noi cu drag si e o femeie pur si simplu buna nu stiu cum am iesit eu mai altfel, de distrat ne-am tot distrat nu se termina pamintul daca vreun an si ceva stam mai pe linga casa cu toate ca furam inspirati cu masina cea noua, are 6 locuri si putem lejer sa facem cite un drum pe ici pe colo. Lool ar fi practic loc si pentru al 4-lea. Dar dupa bebe trei o sa trecem la o metoda 100% sigura, genul celor permanente, ori la el ori la mine. Avem toata sansele sa iasa bine, bebeul sa fie sanatos si eu sa am bunul simt sa nu ma fac cit casa, ca nu stiu de mai pot slabi iar 20kg...Am prins curaj vad. Ori is hormonii:)Mai am noroc si ca vine bebe la inceputul lui ian, ultimele 3 luni or sa fie iarna cind pe aici fiind mai putina lumina, multa ploaie, e mai mult de stat in casa, camasile mai uschite ale lu' barbata'miu si niste pulovere lalii si ies din perioada mai grea.Daca e baiat am sa-i pun acelasi nume ca al sotului si o sa-i zic junior Tre sa ma lupt cu al meu sa-l conving, mie mi se pare foarte dragut, de cind l-am cunoscut mi-am dorit asta doar ca lui Aldo nu puteam sa-i zic asa stiind ca probabil mai facem copii. daca e fata o sa ma gindesc la un nume spaniol si apoi tre sa ne gindim la nasi, ca terminaram din familia catoloca disponibila din apropiere. Cred ca vreo vara draguta, moderna si cool din spania, ati vazut-o prin poze e o frumoasa si asa temperamentala si tot ce trebuie ca bebeul sa aiba o relatie buna pe viitor, sa se viziteze in ciuda distantei.Dupa cite se vede vad numai partile bune dar pe cuvint ca dupa soc dupa ce am trecut peste, nu mai pot vedea chestiile alea de ma infricosau ca fiind atit de inspaimintatoare. Ciuf tu ma intrebai de castelele alea cu aer pe care le-ai vazut in pozele de la ziua Nadjei. Cred ca au fost cea mai buna investitie in jucarii pe care am facut-o vreodata. Plus ca pe topogan vara se poate monta si un fel de furtun cu apa ca o stropitoare asa numai cit sa alunece mai repede si sa se mai racoreasca de le e prea cald:)) Super topaiala si veselie, sport curat, copii dorm bine noaptea, mama sta pe margine si poa' linistita sa bea un coktail ca asa cam vreo 2 ore nu e bagata in seama de copii.Pup la toate de la curajoasaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carmen77 spune:
Curajoaso, inca mai esti curajoasa? . Acu ma roade pe mine curiozitatea sa vedem ce iese bb 3 ... si daca tot ziceai ca aveti loc pentru un al 4lea ... cine stie, poate gemeni ... nu da ....
In alta ordine de idei, am primit poze de la Alexandra, deci sunt OK ... .
Fug sa bag un pic de nani ca inca nu sunt 100% refacuta dupa zbor si Marc inca mai motaie, asa ca profit...
ciuf spune:
Carmen, deja ai ajuns acasa? Cum a fost zborul cu baietii?
Alexandra, am primit pozele. E superba Isa!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Valeria, da, am ajuns. Ce sa zic, zborul o fost super ok, baietii or mai dormit, s-au mai jucat, per ansamblu ok. S-au adaptat si cu fusul orar imediat, adica au dormit de la 11 la 8, si azi noapte de la 10 la 7 ... deci sper sa fie ok. Ne e dor de tati , si aici deocamdata cat is la ai mei tre sa stau cu okii pe Marc ca pe butelie ca ai mei nu au casa babyproof (a se citi detergenti, clor, si alte minuni imprastiate si afara in curte si in casa la indemana copiilor ... deci de abia astept sa ajunga si Florin si sa plecam spre Timisoara sa ne asezam la locul nostru ... . Vremea e frumoasa, 28 de grade si ieri si azi, am facut o tura de piata ... Suceava e neschimbata ... tot oraselul mic (dar mult mai inghesuit acum) ... si mi se pare mult imbatranit, adica po****tia tanara e pe cale de disparitie ...
Pupez fetele si curajoasa in special ... si ma duc sa scot baietii la o plimbare.