*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda remarca'banu la ban trage ...pur si simplu asa mi-a venit...chiar nu am facut-o cu intentie ,nu am vrut sa atac nici o randunica...nu-mi place asa ceva...nu-mi sta in caracter...ma bucur pt toate mamicile care au beneficii dupa aceasta recalculare...va pe toate si scuze daca am deranjat pe cineva cu aceasta remarca ...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

chiar ca m-am facut de ras..............

daca mai poti, te rog, IARTA-MA....

Mergi la inceput

elara-ca si tine si noi suntem ajutati de parinti si nu-mi e rusine sa o recunosc ca daca nu ar fi ei,socrii mai exact nu as fi putut sa-i cumpar f multe lui andrei...chiar nu e invidie ..sincer...oricum nicodata decand ma stiu eu nu am primit nicmic gratis fara sa depun ff mult efort ....de ce as primi acum...eu cam atata am avut de zis... si chiar ma bucur pt tine ma bucur sa aud ca te ajuta noua lege...

Mergi la inceput

acum fug ca s-a trezit andru

Mergi la inceput

te rog, te rog, te rog, te rog, te rog te rog, te rog

iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma....
iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-miarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma...., iarta-ma....iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma, iarta-ma....

nu stiu c emi-a venit...
mi-am varsat frustarile aiurea sunt o mare idioata!

regret sincer!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

si fiindca sper ca, odata, candva, vei uita cat te-am amarat eu cu prostia mea, pe langa supararea ta ca nu te ajuta suficient aceasta lege....cand tu esti un suflet minunat si chiar te bucuri sincer pt mine si M-AM INSELAT AMARNIC !!!

.... indraznesc TOTUSI umil sa mai leg o conversatie cu tine....

si pe noi tot socrii ne ajuta cel mai mult. suntem niste norocoase cand majoritatea se plang de socrii. ma bucur pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, fetele!!

Ali, la multi ani, cu intarziere, sa fiti sanatosi cu totii si puternici. Am increderea ca totul e va rezolva!

Cuscra, cum sunteti??

L-am vazut pe Vladut ce bine merge. De ieri face si Dav cativa pasi. Azi a progresat... Zice mama, tata, dar in lipsa noastra. Zice bona ca toata ziua vorbeste... si chiar daca nu-l aud, sunt tare bucuroasa. Ieri cand am intrat in casa a venit pe picioarele lui la mine. Va dati seama ce emotie m-a cuprins. Sper sa-l filmez sa va arat.

In discutia cu depunerea dosarelor nu ma bag. Deh, lucrez la patron si pe cartea de munca am salariul minim... Nici in mana nu iau decat 10 milioane... deci oricum nu ma avantajeaza nimic...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pe toata lumea
si pe randunica marina revenita pe crenguta dupa un an. ai mai stiu drumul spre "casa"?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, ma bucur ca ti-ai dat seama ca te-ai inselat. Sincer, eu n-am vazut nicio urma de invidie in vorbele lui Ramo... Poate doar tristete ca in cazul ei nu este nicio schimbare in bine. Si eu sunt trista ca n-am sansa sa iau mai multi bani pt David dar asta e, daca asta mi-e serviciul... M-a deranjat insa remarca cu studiile si masteratul... Multe avem master si asta nu ne ajuta la nimic... In fine... Si pianina lui david nu este cumparata de mine, e primita cadou de la alt copil, folosita de el... Scaunul de masina la fel... Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par... Sotul meu castiga bine, dar este foarte putin timp alaturi de noi, pleaca la 7 si vine la 20. Face naveta 160 km... E greu pentru oricine, sa stii...

Dupa mine e cel mai important sa fim sanatosi cu totii. Atunci chiar putem spera ca lucrurile sa se indrepte si sa fie mai bine si pentru noi...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ete fleosc Pai ce facusi Elara eu te laud ca in sfarsit ai revenit la cuib si tu te dai cu capul de podea A fost doar o neintelegere , da? Si Rami stie , si tu stii...In principiu e vorba de acelasi prieten comun, STATUL ROMAN , care face si desface...ca nici 8 milioane nu-s bani, nici 85% DAR CU PLAFON nu-s bani ca nu-i corect nici asa, si nici sa fie 3 perechi de sosete cu silicon pe talpa, cum cumparai eu azi, 86 RON adica de tz ori mai mult ca-n SUA , nu-i normal. Si nici sa platesti vaccinul nu-i normal si nici sa nu-ti dea dumnealui STATUL lapte gratuit nu-i normal (adica lapte, nu prafaraia aia chioara de-o da ) Si tot asa...si nici sa lucrezi la patron cu salariul minim in cartea de munca nu-i normal (asta ca sa nu cumva sa nu sughita si Ioana) Noi sa fim sanatosi si copiii nostri, ca avem norocul sa supravietuim in aceasta tara
Liana numai tu ai vazut , numai tu Si Elara, care nu intelege pt ca nu tine regim...adica asa cugetam eu cand muream de foame: ce folos ca stii ce trebuie sa mananci daca nu mananci si ca stii ca trebuie sa fii slab daca nu esti si mai ales daca n-ai fost , adica n-ai reusit niciodata Deci, nimic profund

Am editat sa spun ceva Aia cu ban la ban trage e totusi f adevarata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput