Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
Donia,
sper sa apari curand,ca ma cam storci de puteri cu atatea imbratisari
Kiki,
haioasa foc garga cu "spa-nia"
...................................
am o vulpita.o cunoasteti?da,da...Crinuta,despre ea este vorbase joaca cu mine...zi de zi nu oricum.am zis ca-i ceva trecator dar se pare ca in timp se dezvolta situatia si atinge nivele diferite.acum santem in faza:nemancata...,o pun la masa ma asez confortabil si-mi spune ca nu-i este foame.hmmmm ,ma uit la ea zambesc desi imi vine sa nush ce...ii arat o cioara,ii aprnd tv-ul,ii spun ce mult o iubesc etc.reactia ei:se intoarce de tot in scaun ma urmareste cu coada ochiului si cu un zambet in goltul gurii.se intoarce cu un ranjet fals,da' pe bune...deci toti dintii sant expusi si zambetul fortat.port discutii despre cu totul si cu totul altceva incercand sa-i dau sa pape.nimic.cedez,pt ca simt ca cedez...sau sant solicitata,o rog sa se dea jos din scaun si-mi spune ca vrea sa pape.ok,o urc sa pape si o luam de la cap.aceiasi discutie,acelasi zambet fals,aceiasi urmarire cu coada ochiului.si-atunci vad negru,imi musc limba si o rog sa coboare din scaun.apoi cedeaza,isi schimba atitidinea si incepe sa manance si manancaaaaaaaaaa,deci ii era foame.da' cum o rezista frate sa ma testeze in halul asta?!
pana acum facea fix aceleasi faze doar ca in alte situatii,cu lucruri pe care stie ca nu are voie sa le foloseasca sau ceva de genul asta.pe toate le tratez in gluma,o alerg s-o pap,ma fac ca nu vad ce face etc.da' totul pana la masa...,asta-i subiect sensibil la mine si nu rezist prea mult,plezneste capul de nervi cand vad ca-mi refuza mancarea...deaia am refulat si v-am pove de vulpitaca-n rest ii fata buna.
Claudiu imi zice ca-i buna de actrita la cate fete stie sa afiseze,cate gesturi si mimica...ce sa spun ne da pe spate cand incepe cu teatrul...efectiv da impresia ca-i un copil de 4-5 ani.de imaginatie nu mai vorbesc.isi construieste singura o scoala unde vin prietenele ei,ma cheama sa fiu profesoara,ma roaga s-o pun sa cante,se duce la robinetul de la calorifer isi ia pozitia de cantareata si incepe.dupa ce termina se intoarce ,defileaza ca un model pe podium cu bratele in sold...si brusc sare in alta piesa.apoi este la bucatarie ,tine in mana o carte care-i seamana ei a 'tort',dupa ce canta "lma",sufla in tort,lasa tortul jos aplauda si multumeste publicului apoi baga mana in 'tort' ,se murdareste singura pe nas,ne murdareste pe cucu pe mine si rade cu mana la gura infundat,hahahaha.daca vreodata o ating cumva cand nu-i convine,reactioneaza ca si cum as fi lovit-o "auuuu,ma doaleeee,ia mana de pe mineeeee".daca nu vrea sa se incalte "auuuu ma doale picioluuuuu",daca nu vrea caciula "auuuu,ma doale paluuuu"
va urma
ps:am zis ca stau putin,s-a facut unu' fara...,fuggggggggggggg
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Yagmur spune:
Sintem super bine.... nu am apucat sa citesc din urma, dar vroiam sa va spun ca este minunat sa stai cu copilul tau.... iubesc aceasta perioada, chiar daca financiar va fi greu.... dar aceste 2 sapt de vacanta sint cel mai frumos cadou pe 2009.... m-am reindragostit de Luca, l-am redescoperit, am fost pupata in 7 zile mai mult decat in ultimul an.... am fost la muzeu, la vernisaj, pe strazi, la Denis....
Va pup si ne revedem dupa 9 februarie.. cand ma intorc la job
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
desiree spune:
dandusa, cunosc fazele de vulpoi, mai ales cand e vorba de mancare..dar trebuie sa recunosc ca eu am gresit candva cu insistentele si el stie ca eu vreau ca el sa pape si ma refuza, urmand sa pape cand devin cum s-ar zice "rupista" daca el papa sau nu...deci atitudinea mea are mult de a face cu refuzul mancarii cateodata, vrea sa imi spuna: nu mananc cand vrei tu ci cand vreau eu si daca vreau eu...
apropo de mancare, pt mamicile care mai dau din cand in cand prajit la copii..am facut chiftelute de pui...a mancat de am zis ca nu-i adevarat...si la pranz si la cina si la micul dejun de a doua zi a cerut...asa face cand ii place ceva prea mult..am pus pe langa carne tocata de pui si o ceapa, morcov, cartof, o felie de paine, un ou si cativa catei de usturoi, marar..le-am facut bilute, dat prin faina (sau nu) si prajite...yammmmiiiii...bune rau..au si carne si legume si usturoi benefic pt organism.....
azi am fost la un loc de joaca acoperit la tineretului, fel de fel de tobogane gonflabile, moartea lui..pica de somn si abia l-am scos de acolo..saptamana trecuta a facut bungee-jumping tot la tineretului, legat in curele, plangea daca voiam sa-l dezlegam, a papat cam 30 ron ca era 5 ron 10 minute..a trebuit sa-l luam ca nu mai aveam bani la noi
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
saryta spune:
Salutare ... maine e ziua mea si am zis sa va invit din seara asta la o bucatica de tort, o fripturica si un vin bun . Noi ne-am petrecut aseara cu vreo 2 prieteni()... poze aici.
Iedutele sunt bine.
V-am .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Irinabr spune:
Buna seara fulguleti
Noi nu am scapat fara sa racim in aceasta iarna si iata ca am dat peste o viroza urata. Cu infectie la nas si mucoziti si tuse...
Am citit cate ceva din povestirile voastre, interesata de modul in care va descurcati cu copiii si de preocuparile varstei lor. Noi aici nu avem o gradinita pentru Matei, iar la aceasta varsta el este ff receptiv. Ne imita comportamentul. De asta el nu sta la olita (doar tasu' nu sade pe oala) ci face direct la wc. La cerutul afara a contribuit si faptul ca nu suporta sa fie murdar nici pe haine si nici pe piele.
Am inteles ca va duceti copiii la centre de joaca , voi incerca si eu. Matei este cam retras fata de copii si as vrea sa socializeze.
Noi ne jcam zilnic: constructii de castele din cuburi de lemn si puzzle ; citim zinic si comentam reviste cu masini si cartile cu poze;
Cu mancatul e greu de tot; nu mai sta in scaunul de masa si are iclenia sa ne duc unde vrea el, sa manance in sufragerie sau sa stea pe biroul lui fratesu' cu creioanele peste tot sau la geam pe pervaz..
Daca vrea afara gaseste ceva care ne lipseste si musai |cumparam"
Va sarut
BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni
danita spune:
salutare dragelor
dianarus: stiu exact ce spui, inteleg exact si in plus de toate astea si eu fac la fel cand am un dubiu. so, do it !!
dandusa : o vulpita , haittttt !
ramsan : felicitari ptr bb2 , sunt cam intarziata dar ...stiu ca ma ierti !
acs: pupici
donia: pup de acasa
a_deju : tot nika ???
iulia_stefy: sanatate multa !!!
laura : super dani !
despre noi : P e tot mai plin de actiune si mai independent : latza ca ma urc io, stai acolo ca aduc io, tza imi aduc caunelul sa stau langa tine, mi-ai pus ci mie o furculitza mika? iar cu "am voie sa beau apa asta , e curata cana ? si e vechi sucul asta? " ma innebuneste ...si de aici tot felul !!
mama e tot in spital ... deprimata .. plangacioasa.. nu va pot spune !! :(
tata... nust , cre ca i s-a dus toata mintea, abia ma mai inteleg cu el ! :(
tov de camera e in 2 sesiuni simultane ....in ani terminali ..deci no comment !
mai zik ? doar atat: curand ma tzacanesc !
o saptamana buna va doresc , sa aveti sanatate ca restul ...va zik eu : TREC !!!
D
ps o perla marca P : "apa de la canal , unde se duce ? unde se duce mami ? "
eu: "nu stiu!"
P : "ba stii !! la statzia de e-pu-ra-re ! " ( si eu care vroiam sa nu il fac inginer ;) )
iulia-stefy spune:
Salutare!
M-am mai adunat si eu.... Sunt... cu tremurici si o tuseeee...atat a mai ramasa din boala mea. Vineri spre sambata, pe la miezul noptii m-a luat un frig si un tremurat... adica febra 40. Duminica nu m-am putut da jos din pat, ameteam si-mi era groaznic de frig. asa in 40 am tinut-o pina in seara. Abia dupa perfuzia de seara in care mi-a pus si cortizon, si-au dat drumul sinusurile si a inceput sa scada ferbra si durerile de cap. Spre dimineata deja aveam temperatura mai mica iar ieri toata ziua nu s-a dus peste 37, insa perfuzii am facut si ieri. Mai am de luat antibiotic oral.... dar acum sunt mai bine. De tusit insa tusim pe doua voci, si eu si Stefy... de mi se rupe inima. I-a facut si ei antibiotic injectabil, dar daca i-a facut nana si intai imi punea mie perfuzia, a zis ca merge si nu a plans decat putin. Chiar m-am mirat. Insa dupa atata tratament cat a primit deja, mi-a fost frica sa-i mai dau inca 3 zile pe gura. Si am preferat asa cum a recomandat medicul. Nu mai are febra, dupa prima zi de antibiotic, e mai vioaie, a ramas cu aerosolii care ii face singurica, isi tine mascuta pe nas... ca un om mare. Chiar spune singura ca vrea "so-lii". Azi trebuie sa vorbesc cu medicul sa vedem ce siropel luam sa rezolvam tusea. Si sa vad cu nasul ce facem, ca ii curge apa, dar fara oprire.
Madaluta, dar ce spaima ai tras...
dandusa, multumesc. Ce sa mai pot, ca am picat amandoua si sotul era ... turbat sambata, ca toate au cazut pe el. Nu s-a intamplat niciodata sa pic cand e Stefy bolnava si de obicei de asta ma ocupam eu. Acum a trebuit sa se ocupe el de amandoua...
Super tare vulpita ta. Un dulce, dezinfectat pentru ea.
La multi ani, saryta! Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi.
Irina, multa sanatate la cavaler.
danita, multumim. Un dezinfectat pentru P si multa sanatate pentru ai tai. Tie nu pot decat sa-ti doresc rabdare si speranta, ca ea moare ultima.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Brrr Stefy va pup pe amandoua si sa va insanatositi repede repede!!!!!!
Desiree chiftelutele le faci doar cu carne de pui?