Nou stil de viata (246)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Vik, acu' dupa ce ma intinsei cat o placinta cu mesajul, am vazut pozele. Wow! Ce gagica frumoasa si sexoasa

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lai mult noroc! Cine stie poate reusiti sa luati casa cea frumoasa! Povestile astea de viata, cu pui bolnavi si lupta parintilor alaturi si pentru ei, sunt tare tare dureroase. Cind vad subiectul Aidei ramin fara aer, mi-e si frica sa intru. EDIT: danke sehrTzuni sanatate multa si merci pt complimente, esti o draguta:). Culoarea a iesit mai inchisa si mai altfel de cit imi doream, probabil o sa-mi fac pe parcurs suvite blonde fine, mai vad eu, dar pina la vara asa ramin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vikinga, iti sta foarte bine cu noua culoare, ai o freza mai a la Tina Turner, asa.

Lou, felicitari pentru examene! Ce repede ai scapat de ele! Eu abia duminica incep, ca cica pina acum am fost in pre-sesiune Am dat deja 2 examene, mai am 6! Abia astept sa scap de ele, ma streseaza ingrozitor.




www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lou felicitari pt examene! Bravo ca ai terminat cu bine!Deli, merci:) Sa vezi ce freza am cind ies in vintul asta. Is curioasa cum sta nuanta asta simbata cind merg sa mi-l intind, sa ma fac si eu eleganta pt petrecere. Spor la invatat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Zece mesaje si tot am uita ceva, f imp de altfel! Am revenit la 71kg, uhhh ca ma speriasem rau cu 2 kg in plus! Si cum sa uit eu una ca asta..!! Felicitari din toata inima colgelor, happy, Tzuni ati slabit f frumos sapt asta, plecaciuni doamnelor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, a fost f f bine.
din pacate am o pacatoasa de migrena, siam aflat si de ce.
Am tensiunea 8 cu 4
citesc acuma din urma.



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anda, mult a fost putin a ramas:)
succes mult cu denstistu.

Tzuni, faceti-va repede bine!

Deli, bafta si tie, eu te inteleg perfect, asta-i viata de student

Lou, felicitari, sa o tii tot asa! cat mai ai?

Vikinguto, esti beton de beton :D bara va mai:) si te invidiez, ce inseamna un maman langa tine, sa iti faci timp de sport!

Happy, n-am apucat sa-ti spun ce-mi place cum iti vine tunsoarea, si brava pt ziua ta de relax, eu imi doresc si eu o zi numa pt mine.....o zi de pauza, dar bebe e prea mic, plus ca inca il alaptez...ca sotu mi-a zis ca ii ia la Busteni si io sa dorm 3 zile;)), insa nu vreau sa-l intarc asa, vreau sa se intarce el singurel. Mai ales ca acuma e asa dulce, cand vine ora de culcare cere el singurel sa suga, vine si zice tz, tz , asa usurel

Zuzi, pe tine tare te admir. E o situatie f f grea intr-adevar, unde sa stea soacra daca nu cu propriul ei baiat? eventual undeva singura si voi sa o vizitati zilnic nu se poate? undeva f f aproape de voi? sau are nevoie de supraveghere permanenta?

Ruxi, de maine iau din nou la puricat meniurile tale si le adaptez. Cred ca la mine o combinatie intre ceface Vik si ce faci tu ca regim ar fi taman la fix.Acu 2 saptamani am mancat 2 zile corect si am slabit 1.4 kg . Sigur ca nu grasime, dar e clar ca mare parte din kile se pot duce frumusel cu dieta curata.

lai, imi place mult ce-ai povestit. Sa dea Domnu sa faca fata transplantul cat de repede. Sanatatea e un lucru mare....Si asta cu clubul de lectura imi place mult de tot!

Gabi, mi-a povestit Rox ca v-ati vazut la sport!


Roxa ce mai zici?

Carmen, io mereu uit ce predai tu

Mik, sunteti niste frumosi!
aoleu, cat am scris



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cum v-am promis...am revenit.

Am citit din urma, si m-am oprit din cauza unui ghemotoc plangaretz care ar fi tb sa doarma....so...ma duc sa vad ce are...si cand il iau un brate, toata urechea plina de sange. Am simtit un fior rece...si ma uit mai atent...o mare picatura de sange din ureche. Am luat rapid compresa sterila si ser fiziologic...si am sters si am vazut ca era doar o zgarietura in interior...dar nu chiar in interior.Nu va zic ca ta'su s-a ingalbenit, si ca dupa ce il stergeam eu....el il striga sa vada daca aude. Paranoia nu alta. Oricum...avea unghiile taiate de 2 zile...dar probabil un coltisor a ramas de s-a zgariat in halul ala. L-am pus la nani si vad ca acum nu zice nik. Sper sa adoarma fara sa se mai mutileze.
Sa nu va zic de cel mai maricel care are nasul si fruntea julite in asa hal de zici ca l-am tarat cu fata de asfalt. Ce credeti? S-a jucat cu Tudor, el in afara tzarcului si tudor in tzarc, si atata s-a frecat cu nasul si fruntea de plasa tzarcului pana si-a facut rani. Am zis ca anul asta...a pornit cu bubuieli ca pana acuma ne-a ferit Domnul...dar se pare ca incep semnele de buna purtare.

Tzuni...sanatate multa.

Liris...voi sa fiti sanatoase...ca KG se dau jos cu ambitie si perseverentza. Ti-o spun din proprie experientza. La primul copil am ramas gravi la 96 kg, abia incepusem regimul de o sapt....si am aflat ca sunt insarcinata. Am nascut la 105 si am ajuns acasa cu 97...apoi cu ajutorul fetelor, al concursurilor si cu ambitie am dar pana aproape de 82...cand am ramas iar insarcinata...si iata-ma la 97 kg again. Dar ...in timp le voi da eu jos...ca sunt ambitioasa din fire.

Meniul de azi:
Apa plata 2l
Piept de pui fiert cu salata de varza rosie
2 felii de sunca de pui cu 5-6 masline si un pahar de must.

Crystina...inca nu m-am apucat de puncte...ca nu am avut timp sa recitesc lista...dar...in week ma pun la punct.
Zuzilici...imi pare rau sa aud ca ai probleme si suparari din cauza soacrei...dar...o sa traca si incearca sa la ignori...sau daca nu poti, sa i le spui in fata. Sa stie de ce te-ai suparat, ca apoi sa nu zica ca esti dusa si cauti motive de raca si scandal.
Mamica Dulce Sanatate multa va doresc, si Bafta la clinica respectiva!
Aliclara...stai potolita si nu mai pofti in stanga si in dreapta...ca scot biciul sa stii....



Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dordia, am patit-o si eu cu asta micu cu urechea odata. Am gasit sange pe cearceaf, am intepenit...da era doar o zgarietura superficiala.Azi insa si-a spart buza , iar Sofia s-a lovit la genunchi.

Liris, cum de te-am sarit taman pe tine....sa satii ca nu ai luat mult.
Si eu am pornit mult peste greutatea normala la Gheworghe...aveam, 57, 58, dar am luat ca vaca, 25 in total, tu ai luat ok. In ultimele dopua luni incearca sa scoti dulociurile, ca nu se mai intampla nimic cu bebelina, are toate al;ea la locu lor:D



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sabina, . Da,ceva intre mine si Vik este ideal as zice. Ai sa vezi ca daca mananci curat, chiar si fara sa stai sa numeri calorii, ai sa pierzi ceva kilograme.

Dordia, mananci cumplit de putin . O sa iti spun asta pana o sa intelegi ca nu este sanatos, mai ales la stresul tau din ultima vreme.

Lai, ies bune rau vinetele facute asa, sa le pui neaparat niste iaurt peste. Astazi ai mancat prea multe fructe si prea putine proteine, grasimi mai deloc.

Mergi la inceput