Racusori, la apel! (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cris..de la rau la bine... numai asa vor fi schimbarile. am ajuns la concluzia k mi-e tare teama de nou.. si mereu mi-a fost. insa acum am invins teama!
cand va apucati sa lucrati la bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui MirelaV

cris..de la rau la bine... numai asa vor fi schimbarile. am ajuns la concluzia k mi-e tare teama de nou.. si mereu mi-a fost. insa acum am invins teama!
cand va apucati sa lucrati la bb2?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mire, daca ti-ai invins teama, lupta e ca si castigata..

Din vara avem acordul d-nei dr. sa ne apucam de bb2, avand in vedere ca eu am nascut prin ceza...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

cris, asa am zis si eu. k pasul cel mai important.. l-am facut
io am bagat 2h de somn.. am si visat.. ce bine a fost
abia te astept iar cu vesti bune. poze cu tine si mihaita.. nu prea? de ce? pe mihaita l=am tot vazut. dar tu esti scumpa la vedere
k tot veni vb de poze.. amalia... pozele de la botez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Va las , ness, ceai negru, cola si orice altceva energizeaza. Eu sunt adormita rau, n-am dormit deloc bine de cand a racit Dani, de 2 zile Dani e bine, dar eu tot nu dorm, si ca sa fie tacamul complet, a racit si socrela si tuseste. Si e genul care sta si asteapta sa-i treaca de la sine, nu ia nimic.
V-am in wk, dar n-am fost in stare sa raspund. Imi place, Cris vorbeste de bb2, Mire -de schimbari in bine! Sa o tineti tot asa!
Miki, la voi si la Mister.
toate fetele. Incerc sa ma mobilizez si sa ma apuc de treaba.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!!

Vicky, multumim de tratatie; pe vremea asta e tare bine venita!! Sanatate multa lui Dani si socrelei ... nici macar un fervex nu ia???

Mire, nu prea am mai pus poze la semnatura , dar pun acum..

restul fetelor???

racusoarele toate!!! Sa aveti o saptamana minunata!...

Mergi la inceput

..am pus poze(. faceti abstractie de geamul patat de vopsea lavabila pe care d eun an ma chinui sa o streg)!! Pozele ( in afara de ultima) sunt facute la socrii, a 3-a zi de Craciun!!!

Mire, nu am pus poze cu mine din motive de securitate...am aflat de curand ca nu citim doar noi , ci suuunt muuult mai multi cei care ne citesc ( in special poastarile mele)... Am sa le sterg sapt asta asa ca grabiti-va sa va uitati..

Va pup...

Mergi la inceput

cris.. cine ne urmareste? eu stiu cine imi citeste postarile.. dar zau nu imi pasa. m-ai facut curioasa. lasa-mi mesaj offline
esti tare schimbata. radiezi pur si simplu
viki, cand bem cafeaua?

Mergi la inceput

Am aparut si eu sa zic buna seara.
Mire, aia e intrebare 1001 puncte cumva? Sincera sa fiu, nu stiu. La noul after trebuie sa mergem noi sa-l luam pe Dani, apoi luna asta sotul are o perioada grea la servici, sapt. viitoare Dani are vacanta si inca nu stiu cine, cum va reusi sa-l duca/aduca de la after... Complicat... Si mi-e un dor de o iesire cu fetele.
Am o stare proasta, si de la oboseala, si de la vreme, si din cauza ca Dani iar da semne de raceala, nici nu i-a trecut bine, azi a mers la scoala. Sper sa nu fie nimic, nu de alta, dar chiar nu am cu cine sa-l las acasa.
Ma duc sa fac curat la pasarele, am o stare prea nasoala sa mai stau pe-aici. Dar mai intai ma uit la poze!
fetele. Va astept dimi la cafea.

Mergi la inceput

viki.. eu la noul job o sa am program pana la ora 16. deci ne 'pupam' k program. plus k voi fi pe la piata unirii.. deci aproape de casa.. alt avantaj. o sa avem cum sa ne vedem mult mai simplu. plus k... vine primavara

Mergi la inceput

Mirela, astea da vesti bune.
Am pregatit si croissante cu cioco, sa va indulcesc ziua de dimineata.
Va doresc o zi buna si spor in toate!

Mergi la inceput