Racusori, la apel! (46)
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
cris..de la rau la bine... numai asa vor fi schimbarile. am ajuns la concluzia k mi-e tare teama de nou.. si mereu mi-a fost. insa acum am invins teama!
cand va apucati sa lucrati la bb2?
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV cris..de la rau la bine... numai asa vor fi schimbarile. am ajuns la concluzia k mi-e tare teama de nou.. si mereu mi-a fost. insa acum am invins teama! cand va apucati sa lucrati la bb2? MirelaV ![]() pupicei pe burticei Mire, daca ti-ai invins teama, lupta e ca si castigata.. ![]() ![]() Din vara avem acordul d-nei dr. sa ne apucam de bb2, avand in vedere ca eu am nascut prin ceza... |
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

MirelaV spune:
cris, asa am zis si eu. k pasul cel mai important.. l-am facut
io am bagat 2h de somn.. am si visat.. ce bine a fost ![]()
abia te astept iar cu vesti bune. poze cu tine si mihaita.. nu prea? de ce?
pe mihaita l=am tot vazut. dar tu esti scumpa la vedere
k tot veni vb de poze.. amalia... pozele de la botez?
preda_vicky spune:
. Va las
, ness, ceai negru, cola si orice altceva energizeaza. Eu sunt adormita rau, n-am dormit deloc bine de cand a racit Dani
, de 2 zile Dani e bine, dar eu tot nu dorm
, si ca sa fie tacamul complet, a racit si socrela si tuseste
. Si e genul care sta si asteapta sa-i treaca de la sine, nu ia nimic
.
V-am
in wk, dar n-am fost in stare sa raspund
. Imi place, Cris vorbeste de bb2, Mire -de schimbari in bine! Sa o tineti tot asa
!
Miki,
la voi si la Mister
.
toate fetele. Incerc sa ma mobilizez si sa ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!
Vicky, multumim de tratatie; pe vremea asta e tare bine venita!! Sanatate multa lui Dani si socrelei ...
nici macar un fervex nu ia???
Mire, nu prea am mai pus poze la semnatura , dar pun acum..
restul fetelor???
racusoarele toate!!! Sa aveti o saptamana minunata!...
M&M spune:
..am pus poze(. faceti abstractie de geamul patat de vopsea lavabila pe care d eun an ma chinui sa o streg)!! Pozele ( in afara de ultima) sunt facute la socrii, a 3-a zi de Craciun!!!
Mire, nu am pus poze cu mine din motive de securitate...am aflat de curand ca nu citim doar noi , ci suuunt muuult mai multi cei care ne citesc ( in special poastarile mele)...
Am sa le sterg sapt asta asa ca grabiti-va sa va uitati..
Va pup...
MirelaV spune:
cris.. cine ne urmareste? eu stiu cine imi citeste postarile.. dar zau nu imi pasa. m-ai facut curioasa. lasa-mi mesaj offline ![]()
esti tare schimbata. radiezi pur si simplu 
viki, cand bem cafeaua?
preda_vicky spune:
Am aparut si eu sa zic buna seara.
Mire, aia e intrebare 1001 puncte cumva? Sincera sa fiu, nu stiu. La noul after trebuie sa mergem noi sa-l luam pe Dani, apoi luna asta sotul are o perioada grea la servici, sapt. viitoare Dani are vacanta si inca nu stiu cine, cum va reusi sa-l duca/aduca de la after... Complicat
... Si mi-e un dor de o iesire cu fetele
.
Am o stare proasta, si de la oboseala, si de la vreme, si din cauza ca Dani iar da semne de raceala, nici nu i-a trecut bine, azi a mers la scoala. Sper sa nu fie nimic, nu de alta, dar chiar nu am cu cine sa-l las acasa
.
Ma duc sa fac curat la pasarele, am o stare prea nasoala sa mai stau pe-aici. Dar mai intai ma uit la poze
!
fetele. Va astept dimi la cafea.
MirelaV spune:
viki.. eu la noul job o sa am program pana la ora 16. deci ne 'pupam' k program. plus k voi fi pe la piata unirii.. deci aproape de casa.. alt avantaj. o sa avem cum sa ne vedem mult mai simplu. plus k... vine primavara ![]()
preda_vicky spune:
Mirela, astea da vesti bune
.
Am pregatit
si croissante cu cioco, sa va indulcesc ziua de dimineata
.
Va doresc o zi buna si spor in toate!

MirelaV