Racusori, la apel! (46)
Raspunsuri - Pagina 2
MirelaV spune:
neata. cafea? ceai?
sa aveti o zi minunata. eu am inceput-o cu nervi.. 
adica asa m-am culcat aseara si identic m-am trezit.
bea cineva cafeaua cu mine?
Amalia spune:
Neata fetelor!
Mire de ce esti suparata?
Eu bantui pe aici...sotul s-a dus la sala, David se uita la un film de desene si momentan Luca motzaie..dar se va trezi cat de curand si-mi da de lucru ![]()
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Mire, multumesc pt. cafea.
sa treaca nervii. distractie placuta la party.
Eu sunt obosita. Abia astept sa se termine targul asta si sa am liber.
Va doresc WE placut
pe toate
Miki
MirelaV spune:
am venit de la dentist. amalia, nu-s suparata. am o stare de nervi ![]()
ma duc la dus si sa ma pregatesc macar psihic de party. mi-a pierit tot cheful..
ne auzim diseara. asta daca nu .. aterizez printr-un club k mi-e dor ![]()
preda_vicky spune:
Iau o
si dispar... am prins un moment liber, cat isi face Dani tema la romana. Adi a plecat la ora 14, eu am o stare de nervi, o fi ceva in atmosfera, Mire? Ca si eu asa m-am trezit
. Bine, de 3 nopti dorm pe apucate, ca nasul lui Dani imi da de furca, ba curge, ba se infunda
. Si el e obosit, ca nu doarme cum trebuie.
Distractie placuta, Mire, la party sau in club.
fetele.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!
Cafelutza va asateapta!!!
Mire, am vazut pozele!!! MI s-a facut un dor de mare!!!....iti doresc multa bafta la noul job, stiu cat de greu iti e, doar sutn racusor si te inteleg..
Cum a fost in club??? SI mie mi-e dor deun dans...oricum, la cate nunti si botezurti voi avea anul acesta...
Vicky, e soare afara si frumos!! Poate iesiti la o plimbare, noi sigur iesim
Roxana , unde ai disparut??? Ce mai afec Irina???
Miki,
Ce targ???
Amalia,
Ce mai afce Luca??? CUm se impaca David cu Luca? E gelos pe fratiorul mai mic???
Gini??CE mai face Andrei?? Cu cine il lasi cat timp esti tu la serviciu??? SI eu ma voi reintoarce la muna din iulie...
Anees???? NU ne mai zici nimic????
LAremi????NU ne mai povestesti de Bumpi???
Mona, ne-ai amenintat ca revii si...nimic...
si te asteptam
Fetele...EU AM INNEBUNIT!!! MA GANDESC LA BB2!!!
![]()

in loc sa ma gandesc la serviciu eu ma gandesc la bb!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Amalia spune:
Neata fetelor!
Cristina multumim pentru cafeluta!
Ce dragut ca te gandesti la bb2
. Daca nu eram niste proaspat absolventi pe vremea aia, sigur venea si la mine Luca muuuult mai repede.![]()
Ma intrebai de David, daca este gelos...pai sa stii ca momentan, nu..si eu sper sa nici nu fie pentru ca incerc sa nu-i dau motive. Ma vede ca fac ce-mi sta in putinta sa ma impart la amandoi. Ma mai testeaza si ma roaga diverse exact atunci cand sunt cu Luca, dar gasesc mereu o solutie sa-i imparc pe ambii.
M-a surprins cautand pe net lucruri pentru bebei (vreau sa-i iau un leagan lui Luca) si a fost foarte entuziasmat, ma intreba de ce nu-i luam aia si ailalta...ca e bebe al nostru
...deh, se simte ca e mai mare.
Daca te intorci la servici la vara, cand Mihaita va avea 1 an, cu cine va sta? Eu am o mare problema cu asta, n-am pe nimeni sa ma ajute, si pentru David am apelat la cresa si la bone..iar acum o s-o iau de la capat...dar clar cand o face 2 ani..daca am stat 2 ani si cu David (si atunci fara nici un ban), stau si acum cu Luca.
Mirela cum a fost la petrecere aseara? Eu n-am mai dansat de o vesnicie..
Vicky se simte mai bine Dani?
Miky 

toate fetele! sa aveti un weekend linistit!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
neata
cris.. super misto daca te gandesti deja la bb2. vrei sa apara curind? daniel ce zice? cred ca e si el incantat
amalia.. la petrecere cred ca a fost bine.. insa nu am reusit eu sa ies din ale mele.. nu am reusit sa depasesc pragul de suparare.. nu reusesc deloc sa-mi revin.. tot primesc vesti proaste. dar asta e.. am mai zis eu k anul asta va fi anul schimbarilor pt mine. am inceput cu job.. sa vedem ce mai trecem pe lista. oricum.. si-au mai propus si altii schimbari.. totul e in tandem ![]()
in club n-am mai ajuns k nu mai aveam chef.
ce stare de ... 
M&M spune:
...![]()
Amalia, da, ma gandesc ca acum e momentul si pentru bebe 2 , mai tarziu o sa ma iau cu serviciu , se vor ivi mereu alete si alte nebunii, deci ne gandim si eu si sotul la bb2. Nu stiu cu cine o sa stea MIhaita; ma gandeam cu soacra ( dar peste 3 luni naste si cumnata mea , deci probabil o sa vrea sa stea cu bebelina cumnatei nu cu Mihaita), mama mea e la 2000km departare, mai e bunica mea , care il iubeste la nebunie pe Mihaita si are destula energie pentru cei 78 de ani...O sa vedem...Asa cum zici si tu cu bonele e cu dus si intors: nu stii ce fel de persoana e , nu stii cum se comporta de fapt cu copilul in lipsa ta, nu stii pe unde umbla prin casa si pe ce pune mana, vor bani multi...

Mire,
Daniel e entuziasmat!!! Sincera sa fiu mi-era teama cat am fost insarcinata ca nu va fi asa apropiat de bebe ( uneori in sarcina ii era teama sa puna mana pe burta mea ca sa nu il deranjeze pe bebe...
), dar odata ce a aparut bebe s-a schimbat...Il iubeste tare mult !!! Deja ii povesteste cum or sa mearga la ski, la inot, la munte....
M-a innebunit...Si da, si el se gandeste la bb2...Cred ca de la vreme e starea asta de
SI pe mine m-a doare capul de aseara!!..
Iti doresc un an tare bun, daca tot vrei sa faci schimbari si sa ai parte de schimbari muuulte si in bine..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)