Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Buna seara. am pus cateva pozici cu Andreea pe contul comun, filmarile cand le voi baga in calculator si converti. E posibil ca fetele mele sa ajunga maine acasa, dar inca nu se stie.
Sanatate la toti si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miericica stiu ca fiecare bebe e cel mai frumos pentru ai lui parinti, ideea mea era ca sa mai destindem atmosfera si sa avem si noi preocupare cele care inca nu am nascut. Nu e necesar sa facem daca nu va convine, imi retrag propunerea.

Am vb la telefon cu Bee era asa de bucuroasa. A zis ca a fost ok, are doar durerile normale dupa cezariana, in rest totul e ok. Nu are laptic inca si i se da inlocuitor. M-a intrebat de Lisa daca a nascut, daca Irina a ajuns acasa, daca Miericica are laptic si daca Aidan e ok.....

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tec

Buna seara. am pus cateva pozici cu Andreea pe contul comun, filmarile cand le voi baga in calculator si converti. E posibil ca fetele mele sa ajunga maine acasa, dar inca nu se stie.
Sanatate la toti si bafta.

Andreea Paula aparuta intr-o zi de 19.01.2009 10:22 APGAR 9, 2900 gr., 48 cm.

e superba,sa va traiasca!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Am fost azi la control, dar n-am reusit sa-l conving pe doctor sa-mi faca ecografie. A zis ca nu imi recomanda, ca in momentul de fata ei sunt interesati daca bebelina primeste suficient oxigen si ca o sa-mi faca un test non-stres, care a iesit super OK. "Recomanda" a fost un fel de a spune, ca de fapt cand am zis ca totusi as vrea o eco sa fiu mai linistita a zis ca sunt implicatii financiare, si cand am zis ca platesc eu a zis ca e complicat, ca nu stiu ce si n-a fost de acord.
Am intrebat cum isi dau seama daca e pozitionata posterior si a zis ca doar la nastere, dar ca bebei tind sa se intoarca in pozitia buna. L-am intrebat cum stiu daca n-are cordonul in jurul gatului de ex. si a zis ca tot doar la nastere. Asa ca acum sunt atat de "linistita"...

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Pai si mie, iulia, tot asa mi-a venit intr-o zi din senin Clara, sotzului meu i-a placut si asa a ramas.
Nici pe la "neamurile noastre" nu le prea placedar conteaza sa ne placa noua, nu???!!!!

38+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

bebelusi,sa ii trasmiti un la bee sirefacere rapida.
baiii,sigur nu ajuns la 12 la patrat,aia e 144,da nici 11 la patrat nu cred ca va fi la ce ritm avem azi

crisspoliss,cum e cu mama acasa??? mie mi se apre tare ciudata ,ca dupa 6 ani de stat singura sa o am pe mama aici.
am sa merg la o plimbare mai lunga,poate poate...,eu tot sper

Mergi la inceput

Am vazut-o si eu pe bebe Andreea Paula, scumpa tare

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Am fost azi la control, dar n-am reusit sa-l conving pe doctor sa-mi faca ecografie. A zis ca nu imi recomanda, ca in momentul de fata ei sunt interesati daca bebelina primeste suficient oxigen si ca o sa-mi faca un test non-stres, care a iesit super OK. "Recomanda" a fost un fel de a spune, ca de fapt cand am zis ca totusi as vrea o eco sa fiu mai linistita a zis ca sunt implicatii financiare, si cand am zis ca platesc eu a zis ca e complicat, ca nu stiu ce si n-a fost de acord.
Am intrebat cum isi dau seama daca e pozitionata posterior si a zis ca doar la nastere, dar ca bebei tind sa se intoarca in pozitia buna. L-am intrebat cum stiu daca n-are cordonul in jurul gatului de ex. si a zis ca tot doar la nastere. Asa ca acum sunt atat de "linistita"...

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

la mine a fost altfel,testul nopn-stress nu se face fara eco,la eco cica vad daca primeste suficient oxigen si se masoara nivelul lichidului. prima data cand am fost ,era o tipa la testul non-stress si au trimis-o prima data la eco,de acolo iti da o hartie cu rezultate cu care mergi la ei. cred ca depinde de la spital la spital.

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi fac si eu clatite, ca n-am mama aici sa-mi faca.

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Habar n-am, Lisa, eu ma duc la o clinica de ginecologie si vad 5 doctori, pe rand. Acolo mi se fac si testele. O sa-i zic si doctoritei pe care o vad data viitoare, desi aia nu-mi prea place. Poate au ei vreun protocol, o sa mai intreb. Ca mi se pare si absurd pana la urma, daca vreau eu sa-mi faca, pe banii mei, de ce sa nu ma lase?

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput