Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
CADIA spune:
iulia, ai observat cum se vor numi bebelinele noastre?
CARLA MARIA si CLARA MARIA
Mai patesc cu anumiti prieteni care-i zic bebe Carla in loc de bebe Clara38+cu
CLARA MARIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuliacris spune:
Irina C., bine ai venit acasa. Andrei-Alexandru e un scumpic. Si bafta cu odihnitul, crd ca si pe mine ma pasc niste cearcane uriase dupa ce nasc
.
Bee, multe felicitari! Vezi ca ai scapat cu bine...
Ttenzika, tin pumnii...
Anca, Lisa ce mai asteptati? Lisa, mie imi place de cand eram mica nr. 121, ca e patratul lui 11, usor de descompus
Miere, bine ca ti-a venit laptele, se pare ca totul merge spre bine. Faine si pozicile cu voi doi, imi place cum il pupi cu grija pe frunte, ca pe un bibelou...
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
Idaira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Idaira ![]() ![]() |
Gaza e cuminte,ma-sa e problema...pt ca mi-am facut rani in spital pina la sangerare,am folosit(inca le folosesc)protectoarele de silicon.Partea nashpa e ca suge numai din mamelon,nu reusesc sa o fac sa suga fara plasticele alea,eu am sanii duri si durerosi,iar noaptea ud 2-3 tricouri...
De felul meu sint studioasa, citesc,ma informez...dar acuma cu lactatia,chiar m-a prins pe nepregatite..
Apreciez orice sfat,orice sugestie..orice..numai cu scopul de a ameliora7imbunatati situatia.
Cautind o bucatica de viata
lisa79 spune:
bravo miere.va dau drumul mai repede decat au zis prima data(vineri,nu?),,asta e un semn fff bun. felicitari!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
dobreclaudia spune:
MIERE - ne bucuram ca sunteti mai bine, offf..sper sa reusesti la un moment dat sa uiti toate lucrurile urate si sa ramana tot ce este mai frumos legat de nasterea bebelusului...
CADIA - ce analize mai faci acum la sfarsit ? ca si eu am cerut medicului de familie si mi-a zis ca nu imi da nimic...ca oricum imi va lua sange ianinte sa nasc la spital...
FLOWERBEE - sa iti traiasca bebelusul!!! sa fie sanatos !!!
37 frumoasa mea bebelina
clau
CADIA spune:
Claudia, dr. mi-a dat sa fac: urina, sumar urina, HLG-ul si analize aferente coagularii sangelui.
Dar daca asa ti-a zis dr. tau ca ti le face la internare, stai linistita ca stie el ce zice.Oricum cred ca si mie mi le vor mai face inca o data la internare
(Tiza ta, Claudia)
38+cu
CLARA MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Roxana, Hogmanay este termenul folosit in Scotia pentru evenimentele care marcheaza trecerea intre ani. Deci... Hogmanay Baby ar cam insemna Bebe de Revelion. Aici traditiile de An Nou sunt tare vechi si tare faine iar in Glasgow Hogmanay este unul dintre evenimentele majore anuale (desi as spune ca noua ne plac mai mult traditiile din Highlands si din insule, de unde provine clanul sotului, unde Hogmanay este mai putin "comercializat") - uite aici mai multe detalii:
http://www.hogmanay.net/history/faq
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
crisspolis, si noi avem o problema cu numele bebe-ului...cred ca o sa ne hotaram cand il vedem pe bebe..ai incercat sa cauti online? sunt tot felul de site-uri cu nume. Noi inclinam spre Andrew...alte nume pe lista avem: Stefan, Daniel, Lucas, Andy.. 39+
iuliacris spune:
Ha, ha, Cadia si la mine se mai incurca lumea si banuiesc se va incurca in continuare
Noua ne-ar fi placut numele Irina, dar e numele finutzei noastre si parca nu ne-a fost indemana. Am mai dezbatut cateva nume si n-am ajuns la nici o intelegere. Intr-o seara cand Cipri nu era acasa mi-a venit Carla in minte, dar pana s-a intors el eu dormeam si nu am mai zis nimic. A doua zi dimineata, primul lucru care l-a spus a fost "ce zici de Carla?". Si stiu ce ganditi, dar nu, nu vorbesc prin somn. Si Carla a ramas. Nu prea place nimanui, dar asta e...Ne-ar fi placut un nume mai romanesc, asa ca o sa-i spunem si Maria, altfel ii lasam un singur nume.
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
lisa79 spune:
mie imi place carla! e un nume frumos si aparte!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora