Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Selenuta poate ai dreptate dar eu l-as mai lasa macar o saptamana pana sa cred ca gata totul s-a terminat. Barbatii nu sunt asa impulsivi de obicei si vor sa stea sa rumege problema. Sper sa nu ma insel si sa iasa asa cum vad eu, nu cum vezi tu.....Uff..vom vedea
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
selene uite ca a mea are sub 3 kg ![]()
In ce il priveste pe tatal Dariei - mi se pare tare copilareasca atitudinea lui. Cum adica sa nu raspunda? Daca s-a hotarat ca nu vrea sa fiti impreuna nu poate sa isi asume propriile decizii si sa iti spuna? Iar daca mai are nevoie de timp sa se gandeasca, de ce nu zice asa?
Cu lapticul praf - nu e musai sa refuze sanul, Ioana a mancat 3 luni (de la 3 la 6 luni) si de la titi si din biberon in paralel. Eu ziceam doar ca daca tu ai laptic e pacat sa ii dai si lapte praf.
ledi
Eu am declarat intotdeauna fara jena ca primul an din viata Ioanei mi s-a parut un cosmar
Acum imi aduc aminte de ce ![]()
Azi a fost Octavian la primarie sa depuna actele pentru alocatie si ne-am hotarat sa cerem depunerea in cont pentru amandoua fetele. Tre sa ma duc maine sa imi deschid cont. Voi cum faceti? Cereti virarea in cont sau la posta?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Selene_Bunny spune:
bebelusi, de acord cu timpul, dar mie mi se pare ca din noiembrie si pana acum, a trecut suficient timp...
Imediat o sa vina momentul sa botezam fata, daca el nu-mi raspunde nici la mailuri, nici la telefoane, nici la SMS-uri, eu cu cine puii mei discut despre problema asta? N-avem nasi, n-avem nimic, ce fac, decid de una singura, ca apoi sa aiba motiv sa-mi spuna ca-l exclud din viata ei?
Si apoi, daca il chem la botez si-mi tranteste sec, "nu pot veni, ca serviciul meu e important, stii ca astia sunt cu ochii pe noii angajati, criza, dat afara etc." - deci asemanator cu situatia de Sarbatori - cand eu mi-am petrecut si Craciunul, si Revelionul, fara el - eu cum o sa ma simt? Ca lovita de tren, nu? Inteleg ca el sufera, dar ce facem, o tinem asa inca niste luni, ca deh, ne permitem sa ne jucam de-a cine ce politze are de platit cui, sau cum?
Naty, eu o sa-i deschid Dariei cont. Sfat de la mine, evita BRD-ul, sunt niste hoti, iti iau din bani si au comisioane pentru orice - pentru interogare sold, pentru retragere... Mie mi s-a recomandat Banca Transilvania.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
cristi_2003 spune:
selene- ai si tu dreptate, ca e tare copilareasca atitudinea lui. da io nu ma pricep sa dau sfaturi de relatii ca in afara de relatia mea cu cristi restul au fost 

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
bebelusi spune:
Selenuta asa este, ai perfecta dreptate cu tot ceea ce spui si tu si Naty. Ce vroiam eu sa zic este ca ar mai avea timp dupa ultimatumul dat de tine. Asta nu il scuza ca nu ti-a raspuns la telefoane. Eu zic ca cu prima ocazie cand poti vorbi cu el sa fie de genul "ori la bal ori la scandal". Macar sti o treaba.
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
intru si eu rpd ca sunt chioara de somn..
BEE - felicitari! BINE AI VENIT ALEXIA MARIA!
Ledi - dc asa arati tu obosita...sa ma vezi pe mine cu paru' in toate directiile
. Ce a crescut Davidutzu, nici nu ma mira la cat zici ca mananca
.
Naty - sper sa o scoti la capat cu cele 2 printese, poate gasesti o bona pe perioada cat va lipsi cea actuala.
.
Alina - "si tu brutus?
", da' ce-i veni Anei? Off, greu tb sa va fie cu 2 pitici.
SELENE - termina cu stresu' legat de cat mananca fata, ca nu te ajuta cu nimic. Asa cum ti-au zis si 2*mamici-le (Rox, Naty si Alina), fiecare copil are ritmul lui. Eu am exemplu in familie, Ana lu' sor'mea e la categoria "musca", dar e SANAOASA si asa e si copilul tau
. Ai incredere in copilul tau. Sunt convinsa ca ti-e greu, mai ales fara suport si in plus si cu nervi facuti de nehotararea (speficifica barbatilor) tatalui Dariei. Insa tu esti puternica, ai demonstrat-o deja. Te
si intra aici si mai zi-ne despre tine si despre Dariuta. Voi sunteti cele mai imp acum.
Ma duc sa trag un pui de somn ca de la 11 am avut vreo 7 tentative de a-l adormi pe fi'miu si de a-l pune in patutz
.
pentru toate fetele care se pregatesc sa nasca zilele astea!
pentru cele pe care nasterea le va lua prin surprindere
!
Andreea si Andrei
roxanaz spune:
Vero bravo mama, e pe vine mandruta inseamna. ia o sticla cu apa langa tine si impune-ti sa iei cateva inghitituri mici la fiecare 10-15 minute. si asa termini sticlele. si sticks-urile alea sa stii ca nu fac prea bine acum... prea multa sare daca tot nu ai aport corespunzator de lichide.
Alina, eu vineri am programare. da, aia de seara sunt colici la Sabina. mai poti incerca colic baby, calma baby, bonnisan.
Anculet, eu am bilet de trimitere de la ginecolog nu de la medicul de familie. dar si faca nu ai nu e bai.
Selene, fenobarbital nu. nu ii vad rostul. iar domnului tata...ignore. mai bine asa decat sa se tot simta bagat in seama si ca se roaga cineva de el.
Raluca, si eu la fel cu primul an... hai sa zice primele 6 luni nu chiar un an.
incerc sa culc copchilul mare nitel ca imi e somn de mor... azi noapte am dormit intre 3 si 7.30 (vad ca ma antrenez intens ptr vineri incolo
)
pup u all!
veronica75 spune:
Roxana - multumesc de sfat, asa o sa fac, nu e momentul sa fiu deshidratata tocmai acum....daca ai sti cat urasc stiksurile astea
;;dar sunt singurele care stau cat de cat in stomac.
Si sper sa nu o iau inaintea voastra cu nascarea
oricum va tin la curent.
Mey, mey mey...ce licurici frumosi 

Am vazut fetitoaca lui Tec - o scumpete bolfosica si pare asaaa blonda ![]()
Ledi - esti o mamica asa frumoasa si desigur cu un bb David pe masura;
Selene - imi pare tare rau ca problemuta ta cu sotul se intinde asa mult....dupa parerea mea asta iti face rau si iti toaca nervii. Bine ai facut ca ai cerut un ultimatum ...boala lunga, moarte sigura.....si tacerea e un raspuns....;
Eu sunt de acord cu ce spune Ciufik, ai grija de tine si de Daria
, voi sunteti acum cele mai importante incearca sa iti rezolvi singura problemele, iar el daca e sa vina...o sa vina....da nici nu trebuie sa stai dupa el. Asta e parerea mea, eu asa as face.....faptul ca nu iti mai raspunde la tel spune destule....poate ai vre-o urgenta...nu cred ca un om responsabil ar face asta.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Azi a fost Octavian la primarie sa depuna actele pentru alocatie si ne-am hotarat sa cerem depunerea in cont pentru amandoua fetele. Tre sa ma duc maine sa imi deschid cont. Voi cum faceti? Cereti virarea in cont sau la posta? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Naty si al meu sotz a depus dosarele pt prima, alocatie, trusou
Eu aveam la BCR cont pt banii ce-mi veneau pt Teo (acum doi ani cand am optat pt varianta virament in cont BCR ul era agreat ca banca de Min Muncii pt aceste operatiuni) si acum am fost si am luat un extras de cont si am depus la fiecare dosar ca sa-mi vina banutzii acolo.
Mi se pare mai la indemana solutia asta, mai ales ca am ales si o solutie BCR de verificare/operatiuni/plati online pe cont.
cu posta...spaga la postas ca sa-si miste fundul...sau daca nu esti acasa drumuri la posta, cozi...
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 Neata fetelor,Abia am venit de la dr.... Col deschis, dilatatie 2 cm....in rest bine, doar ca fetita e cam micuta de aproximativ 2.900 - 3.000 kg Deci bebelina mea e pe vine Sunt cam umflata si dr. a spus sa beau 3 litri/zi Eu nu pot sa beau nici 100 grame ca ammmm oooo greataaaa si vom. Incerc sa pap un pic de supica, da nici asta nu prea intra.....ma rog...sa dea DD sa nasc fara probleme si poate ca oi scapa si eu de nesuferita de greata.Ma duc un pic in patut, mai rontai niste stiksuri, poate ma mai linistesc. Lisa, Anca - ce faceti fetelor??? nici un semn nou?? Veronica cu Alice ![]() micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI BB e pe drum |
35+

Sunt cam umflata si dr. a spus sa beau 3 litri/zi
Eu nu pot sa beau nici 100 grame ca ammmm oooo greataaaa si vom.