Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anamaria, frumoase pozele voastre si ne pare bine de cunostinta! Asteptam si burtica!
Oana, este frumos numele ales de voi si se si potriveste, intr-adevar!

Noapte buna spun si eu...

Ioana 24+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Anamariacs, splendide pozele tale! Asteptam si mai recente! Cat despre nume, mie imi place Matei foarte tare (bine, nu sunt tocmai obiectiva )

Tiana, Serialbastre, felicitari pentru fetita!
Oana, felicitari pentru Dan Alexandru!

Carla, chiar ca esti multitalentata!! Te pricepi si la tuns? Pe mine nu m-ar lasa Matei sa ma apropii de el cu o foarfeca nici sa-l platesc...

Blue, bine te-ai intors!

Am vazut ca s-a discutat foarte mult depre nastere naturala vs cezariana si, ca o novice, vroiam sa va intreb si eu spre ce inclinati si din ce motive, ca eu am auzit pareri foarte impartite si niciodata nu mi-a fost clar...mie la nasterea naturala mi-e frica nu atat de durere (bine, nu ma incanta nici ideea asta, dar cat poate sa dureze? ) cat de riscul de rupere sau epizotomie - asta ma ingrozeste rau de tot...Nici de cezariana nu stiu ce sa zic...

In legatura cu sportul, in Anglia linia directoare e sa faci cel putin 30 de minute pe zi activitate fizica - sincer nu cred ca reuseste mai nimeni! Osteopata mi-a zis si ea sa fac sport, mai ales yoga, iar restrictiile erau doar pana la 14 saptamani. Si orice chestie care poate macar teoretic sa usureze nasterea si recuperarea ma gandesc ca merita incercata! Oricum nu ma extenuez, exercitiile astea speciale pt gravide sunt destul de soft si cu explicatii pentru fiecare trimestru, dar am facut un pic de febra musculara de la genoflexiuni Azi venisem cu planuri sportive mari de la birou dar cred ca ma abtin ca e deja tarziu...

Va pup, somn usor,

Alex

17+
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Da,Oana..se potriveste bine Dan Alexandru cu numele de familie!!Eu zic ca,vazandu-l pe bebe la eco..mai ales acum cand a mai crescut..sunt prenume care practic "se lipesc"de el!!O seara linistita!!La noi numele de familie este Catanus...si zic ca parca suna mai bine cu Darius decat cu Razvan..asa toate se termina in "s"!



21+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...si eu imi mai tund cateodata sotul..dar ma bag numai la masina de tuns..cu foarfeca inca nu am curaj!!
Bebe_Beca..o noapte linistita!!
AlexsiMatei...si aici se recomanda minim 30 de minute de miscare..dar eu prefer sa ies sa ma plimb..nu prea sunt consecventa cu gimnastica in fiecare zi..Noapte buna!!



21+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Carla, nu cred ca ai vrea la plaja ... sunt zile f calduroase cu 36 de grade si noi n-am mai pus aer conditionat in casa asta ca am pus-o la vanzare ca trebuie sa ne mutam in ceva mai mare (avem doar 2 dormitoare acum) si ma topesc de cald. Abia astept sa ma mut in cealalta casa.

Apropo de pantofi, i-am luat lui Erik niste adidasi Puma f faini la reducere (numai 25$) dar am vazut numarul invers (eu am zis ca-i 9 si era 6 dar ptr UK care e mai mic ca ptr Au) si nu i-a incaltat decat o data ca ii sunt mici. Si acum tb sa-i ascund ptr ca-i iubeste si nu vrea sa incalte nimic altceva. Am reusit sa-l pacalesc cu niste clogs (papuci din aia de plastic) si-i plac ce se incalta singur si e f mandru de asta ... nu stiu ce fac cand vine mai racoare ca nu ii place nimic si nu vrea sa-i incalte.

Alex
eu tot nasterea naturala as alege daca as avea optiunea asta (din pacate, dupa o cezariana de urgenta si cu gemeni voi avea sigur cezariana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Scuze ca eu tot in urma sunt datorita decalajului orar. Cand ajung eu sa citesc sunt snowed under cand vad cat ati scris.

Despre kg: eu cred ca am pus deja vreo 9 dar e ok ca asa se cere la sarcinile multiple. La prima sarcina am facut gimnastica si inot si tot am luat 22 de kg (dar le-am si dat f repede jos). Eu nu mananc dulciuri aproape deloc si nici gras ... pur si simplu cred ca sunt oameni la care si aerul se pune ... (mai ales la gravide, la unele).
Acum nu pot sa fac exercitii dar incerc sa fac plimbari pe jos si am un CD cu yoga si o caseta cu gimnastica de gravi dar nu prea fac. In schimb, fac Kegel (Alex parca intrebase)care eu zic ca ajuta ca altfel ne lasa ... si incepem sa picuram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Maria, chiar ca te-ai trezit mai devreme ieri! Bucura-te acum cat poti de leneveala ... ca vin vremuri grele cand o sa te rogi ptr o duminica de dormit pana tarziu ...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

LauraOana, Jannis imi place ... pot sa-l fur si eu ptr unu' dintre gemeni?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Mihaela, din cate stiu eu e ok sa ai nastere vaginala dupa cezariana mai veche de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Nicuratze, Mh, da, exista riscul de rupere uterina si trebuie o monitorizare f buna pe perioada travaliului. Eu am citit o poveste a unei tipe care a avut ruptura uterina asa ca nu cred ca as fi incercat oricum nastere naturala dupa cezariana ... desi se pare ca riscul de ruptura uterina este mic.

Mergi la inceput