Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 16
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!! Va invita la un castron cu cereale. Astazi la ora 5 o sa avem control, poate vedem si bebelina la ecografie, sa nu se fi transformat in bebelin.
Ieri si astazi am avut si eu treaba.... cu agentia de turism. M-a sunat un clinet mai vechi si nu am putut sa-l refuz... si a durat putin pana mi-am intrat din nou in mana, mai ales ca pleaca in Austria si n-am mai vandut Austria pana acum.
Revin ca am ceva de facut. aaa, Rebeca inca doarme, iupiiiii!!!
Ioana 
24+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alberta72 Buna seara/dimineata gravidute fericite. Acum ii place tare mult Raphael mai ales ca inseamna "healing god". Si mie imi place dar cineva mi-a zis ca e cam "gay" iar prietenele mele canadiene au inceput sa fac misto de mine cantand refrenul de la testoasele ninja. Astia aici habar n-au de cultura, pictura...dar stiu bine talk show-uri si Fear factor, Survivor, etc.. Vlad e frumos dar ...duce la Vlad the impaler...dracula.. Voi ce parere aveti? |
..atit ca austrieci l-ar poci, ar citi iason, si suna ca pixul, deci am renuntat la "jason"..raphael nu e gay..dar daca prietenele tale au inceput sa cinte melodia de la ninja turtles, sar putea sa isi bata si copiii joc de el la gradi cu asta...hmmmm...sti la ce ma refer
..mie imi place raphael..
..
23+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
nemora spune:
neata dragelor, mi-am baut cafiaua de la birou cu voi, si acum parca as manca ceva cu E-uri de la McDonalds
Carla, am admirat-o si eu pe buburuza ta, arata mare si matura :)
mie Niculescu mi-a explicat ca in apa nu te rupi, fiindca se egaleaza presiunile ([presiunea lui bebe cu presiunea apei)
Mh, ioi ce faaaaaaaaaain :)
Dani3lla, abtine-te de la mancare (mai ales de la dulce!) mananca multe fructe si legume, fara paine, e tare greu sa dai jos dupa ce nasti, iar daca si alaptezi...
io am avut noroc ca m i-a fost rau, la ambele sarcini am pierdut cate 5 kile in primele 3 luni
blue77, yamiii, parerea mea ca ar merge bine o sampania dupa nastere
fetele care nu vor epiziotomie (vorbeste acum jurista din mine) pot s-o refuze in scris la spital.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto Apropo de lista ptr nastere, am intrebat si eu pe unele fete de pe aici si am inteles ca nu imi trebuie mare lucru la spital..doar vreo 2 camasi de noapte, halat, papuci, chiloti, cosmetice si adsorbante(cu toate ca iti da de la spital absorbante speciale, habar nu am cum arata ) iar ptr bebe doar hainute ptr la plecare, ca restul iti da la spital. 24+ ![]() |
..din cite am inteles de la sora mea (care a nascut acum 9 luni) ea a fost suuuuuuuper multumita cu absorbantele speciale de la spital, chair si-a luat o cutie cu ea acasa, pt ca absorbantele precum "always" nu faceau fata...acum bineinteles ca depinde de fiecare femeie in parte...

23+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui ganesha buna dragelor, vroiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu carceii( crampe musculare cred ca se numesc in termeni mai elevati), eu am inceput sa am noaptea si sunt deosebit de durerosi.Voi luati ceva pt asa ceva? am inteles ca e nevoie de un surplus de magneziu,abia marti ajung la dr ca sa o pot intreba ce-mi recomanda. Voi cum stati cu dormitul ca eu tare rau dorm, si ma gandesc ca de acum in colo dormitul se va inrautatii si mai mult.Nu pot dormi pe spate iar pe o parte a inceput sa ma jeneze burtica si in plus ma trezesc des sa merg la toaleta. ![]() 19+ |
ganesha eu iau magneziu...ajuta la relaxarea muschilor, si nu am avut nici o crampa decind il iau...

23+bebicul nostru

MADA77 spune:
Va salut cu drag!!
Asta-noapte,pentru ca nu aveam somn,m-am delectat cu pozele voastre.MINUNATE!!ABSOLUT TOATE!Si pozele,dar mai ales voi!!!In felul acesta,am avantajul ca eu va cunosc...dar voi nu!!Nu inca..pentru ca TREBUIE sa-mi fac timp sa pun si eu pozici...si sa intru mai des..si tot asa...
Tot spun asta,dar nu stiu cum se face ca zilele parca au inceput sa treaca si mai repede..Imi inchipui ce va fii cand va aparea BB
Noi avem urmatoarea programare la medic pe 2 februarie si, undeva tot pe atunci va trebui sa ne trimita la morfofetala.Ne gandim si la nume...dar nici unul nu se lipeste inca,cum spunea cineva.In rest toate bune..doar spatele ne doare seara,dar si umblam ffffmult.Cam atat de la noi.VA PUPAM
20 saptamani
nemora spune:
mie imi plac (nume de baieti): Aron, Mark, Arthur, Andreas; mai "romanesti": Radu, Rares, Sever
si Barack 
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
ganesha spune:
LauraOana, ferice de tine ca traiesti intr-o tara dezvoltata pt ca aici nu au magazine specializate pt gravidute si nu am cum sa gasesc pernute speciale si nici nu am cum sa comand pe net.Abia am gasit o taraba intr-o piata care vinde pantaloni de gravidute( doar blugi calit a 2 a), in rest nimic.Imi caut disperata o pereche de pantaloni de stofa pt gravide si nu gasesc nimic.
Cat priveste crampele asa am inteles si eu ca am nevoie de magneziu,o sa discut si cu dr marti, cand avem programare sa-l vedem pe RECLAMA ILEGALA.

19+
ganesha spune:
ultimul cuvat era un alint al cuvantului bebe, nu am stiut ca exista o reclama cu acest nume
19+
baby-first spune:
Buna dimi, burtici ![]()
Azi am fost foarte harnice. Ne-am trezit, i-am pregatit micul dejun lui tati, am facut putin curat prin casa si apoi ne-am apucat de treaba, ca am promis ca punem poze cu burtica si nu numai.
Asa ca, "here we are"
Cristina
25+ 
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea