Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 15
philip spune:
cata, la mine e numai 3 jumate miercuri, mai trag si eu de timp ca biroul e cu fundul in sus oricum. numai ca gasesc numai subiectele triste aici pe forum...
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea
ganesha spune:
buna dragelor,
vroiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu carceii( crampe musculare cred ca se numesc in termeni mai elevati), eu am inceput sa am noaptea si sunt deosebit de durerosi.Voi luati ceva pt asa ceva? am inteles ca e nevoie de un surplus de magneziu,abia marti ajung la dr ca sa o pot intreba ce-mi recomanda. Voi cum stati cu dormitul ca eu tare rau dorm, si ma gandesc ca de acum in colo dormitul se va inrautatii si mai mult.Nu pot dormi pe spate iar pe o parte a inceput sa ma jeneze burtica si in plus ma trezesc des sa merg la toaleta.
19+
ganesha spune:
Philip,
cum mai stai cu tiroida?Eu sunt in parametrii buni cu TSH-ul dar sunt un pic ingrijorata pt ca mi-a mai aparut un mic nodul la gat si seara simt mici intepaturi in zona gatului.Sper ca totul sa fie bine si ca bebelul meu sa nu fie nici cum afectat de ea.
Tu aveai probleme cu tiroida si la prima sarcina? Am citi ca in timpul sarinii oricum tiroida este mai solicitata si ma gandesc ca poate de aici se datoreaza accentuarea ei.
19+
maria_bunica spune:
Cata...asa este..dar ce nu facem noi pt puii nostri!!Am noroc ca am somnul foarte usor si aud si simt tot,chiar daca sunt obosita!!Vedem noi cum ne vom descurca atunci..,o sa bag in program la mine si o repriza de somn ziua,odata cu bebe..
Dar la tine ce ora este acum??![]()
Ganesha..eu nu am probleme cu carceii!!Am inceput si eu sa dorm mai zbuciumat,dar din cauza viselor...bine,nu in fiecare seara visez urat,dar la cateva zile am observat ca trebuie sa visez vreo porcarie!!
21+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
cata14 spune:
Maria, eu sunt cu 9 ore inaintea Romaniei deci era approx 9.50 dimineata de joi cand ai intrebat tu.
La Erik am bagat cate o repriza sau 2 de somn ziua si asa cred ca am evitat depresia care-mi dadea tarcoale.
M-am intors de la meeting unde am tacut maiestuos!
Deci toata lumea m-a apreciat
. Aveam cateva comentarii de facut dar mi-a fost mult prea lene sa deschid gura (cred ca s-au mirat si cei cu xcare ne-am intalnit ca ma stiu bine). Un aussie care a participat la meeting si nu-l mai vazusem m-a intrebat daca sunt romanca (tinand cont ca ma cheama "Constantinescu"
si oamenii au nevoie de o carte vizita sa-si aminteasca). Asta a fost o surpriza placuta ptr mine ca tipul era aussie sigur si a avut un f bun "guess".
Revenind, Ganesha, acum nu am crampe inca dar cu Erik am avut din plin si a fost f nasol, mai ales noaptea ca ma trezeam in dureri ascutite. Doctorul mi-a recomandat sa fac intinderi la muschii din spate ai piciorului
(ai inteles?) si chiar a functionat. N-am luat nimic ptr asta.
Si eu dorm ca-n sacosa, am 3 perne sub cap, ina sub burta si una intre picioare ... si cred ca tb sa mai cumpar perne
. Intradevar vin vremuri mai grele in privinta somnului si va tb sa incerci sa te odihnesti si ziua. Uneori am insomnii + ca ma trezesc din 2 in 2 ore din motiv de mers la toilet. ca sa fie totul "frumos" ma mai trezeste si fiu-meu cate un pic in fiecare noapte.
Dar, ce sa facem, conform legilor lui Murphy nu pot decat sa-ti spun "zambeste, maine va fi mai rau"
. partea buna este ca "it won't last forever" (mama ce ma enervau moasele la inceput cand imi spuneau asta ... acum mi se pare ca e cam singurul lucru care se poate spune).
Va doresc o zi buna la toate burticile de pe aici.
3 in unu'
cata14 spune:
M-am gandit sa mai scriu un mesaj si sa ma mobilizez sa ma intorc la munca. Maine incepem un week-end lung (ca e ziua Australiei luni) si o sa plecam undeva la ocean unde n-am mai fost. Abia astept.
Cred ca marti o sa am f mult de citit.
Sunt asa de obosita ca as pleca acasa.
Va doresc un week-end placut daca nu mai intru pana marti.
anda_magda spune:
cata la ora la care scriai tu ultimul mesaj eu eram pe trezire....
felicitari ca ai stiut sa taci; uneori e mai important decat orice. si iti urez distractie placuta in acest weekend festiv.
fetelor, chiar ca sunt vremuri de criza! aseara am executat tuns una bucata tata! dupa o ora jumate nu mai puteam de spate :(
va urez o zi buna, buna de tot! ![]()
Vine bebica ....
+24
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
blue77 spune:
Salut fetele
vad ca vb de epiziotomie, eu aici nu am avut docul meu a lasat sa se rupa, a cusut un pic si gata nici o durere apoi, eu chiar cred ca depinde de medic pana la urma...dar e sigur ca daca nasterea e naturala coprul se reface mult mai repede, ma simteam super dupa nastere abeam la energie, bine ca nici nu am suferit deloc doar cat am impins 15 min.
Eu cu ce nu sunt de acord in ceea ce priveste doctorii in ro e ca nu prea fac epidurala, nu sunt de acord cu asta, probabil ca anestezistii nu sunt prea experimentati.
Eu voi naste cu acelasi doc la aceeasi clinica la Versailles, i am ales pe internet prima oara la topul maternitatilor caci prima oara nu cunosteam nimic si pe nimeni aici si a fost f bine.
E drept ca daca ai probleme cu sarcina n ai ce cauta in clinica porivata si tre sa te duci la stat...unde au dotari pentru prematuratii.
De costat costa si aici enorm , data trecuta s a apropiat de 7000 euri insa nu platim nimic caci ai 2 asigurari obligatorii.
Mi au dat preturile de anul asta de la maternitate, pot alege intre 2 camere particulare una la 100 pe noapte si una la 200 ...unde ai si fructe si sampanie
parca numai la asta te gandesti cand vine bb.
In fine cam atat de la noi, va pupicim
Felicitari Tiana, ma bucur ca totul e ok cu bb, 
NOI
Cristina
22 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
anda_magda spune:
7000 de euro mi se pare enoooooooooooorm!!!!
pai daca as avea atata i-as pune intr-un fond pt studiile micutului sau altceva, orice altceva.
in alta ordine de idei, eu as lua camera cu sampanie numai daca mi-ar da Madame Clicquot ![]()
Vine bebica ....
+24
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
andreea1608 spune:
Neata fetele!
Sa stiti ca nu am vrut sa va sperii, am vrut sa fie mai mult ca o glumita
. Ma iertati???
Stie cineva de termenii pe care i-am dat?
La un moment dat s-a vorbit despre posibilitatea de a ghici sexul bebitului dupa bataile inimii, sau am luat-o eu razna?
Va
dulce-dulce si va urez o zi minunata.
18+