Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
karra80 spune:
MA da zgarcita esti.....cu asa mandretze tu ne dai doar 4 poze??>??
Sa vezi ce-o sa zica gabi78 ca-i febletza ei....,
si ne bucuram ca am primit chiar si asas putzin.
tzuna spune:
Hop si noi pe aici!
Ce mai faceti fetelor? Ne-ati dat disparute sau nu?
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de la sarbatori. A fost foarte frumos dar din pacate s-a terminat si am revenit in Bucuresti unde am ffff mult de lucru la serviu ca managerul e plecat pana la sf. lunii si tb sa preiau si din treaba lui. M-am inscris sa dau si eu intr-un final lucrarea de disertatie ca tot se implinesc 2 ani de cand am terminat masterul. Cum tema lucrarii e cancerul de col uterin si e nebunie mare cu campania asta de vaccinare am avut de modificat o multime de statistici, concluzii .... dar azi am primit acordul sa ma inscriu, vineri e ultima zi si am sanse mari sa termin pana atunci. Mai rau e ca stau sa fac noaptea la ea si m-a cam ajuns oboseala dar mult a fost putin mai este si in curand reaparem pe forum.
Nu de alta dar tb sa va mai spun ce face gaza mea ca am scapat definitiv de scutece de 1 luna, am scapat si de suzi (o folosea numai pt a adormi mai usor dar nici asa nu i-o mai dam), vorbeste mult, ne povesteste ce face peste zi si mai nou se simte asa bine in familia bonei si cu copiii ei ca nu mai vrea acasa.
Cam asta e tot. Promit sa revin cu poze din vacanta mai ales ca am reusit sa mergem pana la urma la cabana si fetele s-au distrat grozav; le-am plimbat cu sania de 2 ori pe zi desi erau - 10 chiar -15 grade,Maria a mancat binisor si a atins iar 10 kg, de Revelion au dansat si ea si finuta noastra (1 an si 3 luni) cu taticii pana i-au obosit bine si nu au mai avut chef sa ne danseze pe noi sotiile, la 21.30 fetele s-au culcat si ne-au lasat sa ne distram ca intre adulti pana spre dimineata. mai rau a fost pe 1 ca ele erau pline de energie si noi nu.
Imi pare rau sa aud iar de copilasi bolnavi. PAXELA- de ce a facut iar bronsiolita? A luat un virus mai urat de la cresa? MUlta sanatate tuturor copilasilor.
gabi78 spune:
TZUNA bafta si sa fie cu noroc! Ne spui si noua la ce concluzie s-a ajuns .. e bine sau nu e bine cu vaccinarea ...
LAINA .... mai bine nu veneati! .... in respectivul club de elita!
ANDRA ...... transmite-i profei ca familia e perfecta din punctul de vedere a mai multor persoane din toata tara! Sa fiti sanatosi si perfecti toata viata!
CRINA ... scuze ... de ce emaine ziua cea mare
CARMEN nu e indicat sa citesti capitolul trecut ...
STEFANYA .... sanatate maxima ... daca au dat "aia" antibiotic ... e chiar foarte serioasa treaba
and the last but not the least ...... KMI !!!!!!
RUSINE RUSINE RUSINE:
- mie sa nu imi vii dupa n-spe luni cu 5 poze din care una neclara!
- sa nu indraznesti sa ii mai faci Timeei poze neclare!
- sa ne pui poze ... de-a valma .. nu pe alese .. iti amintesti de pozle cu Iarina? Iunia incarca toate dar toate pozele pe care i le facea fetei ... so ... go for it!
TIMEEA este superba! Ramane febletea mea ... este .... nu stiu cum sa spun ... atat de fragila ... delicata ... domnisorica ... are trasaturile atat de bine conturate .... gata ma opresc!
Le cer ieratre tuturor mamicilor de fete, dar prefer sinceritatea... pe fata!
Pupici tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
lauramar spune:
Elyanne la cati bani primesc pe raclama la berea cu pricina nu-mi fac probleme,sa ma reclame!
Karra mersi de compliment,4 kg am dat jos cat a fost Arianna bolnava desi preferam sa raman cu ele decat sa trec prin ce am trecut dar inca ma mai chinui sa dau jos.
Kmi superba Timeea.
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laina Buna seara! ....... Siii....facem si noi cerere de primire in clubul bolnaviorilor...Azi ma suna tata la servici, sa vin acasa ca el crede ca fata are temperatura...Ajung acasa, ii pun termometrul...surpriza! 39.8. Am tabarat pe ea cu supozitoru', si la 3 eram primii la usa la doctor. N-are nika foarte serios, o herpangina, cunosc minunea asta, dar e chinuitor in primul rand pentru ea cu febra asa mare. Dupa ce am ajuns acasa cred ca a facut si 40 sau mai mult, ca nu puteam tine mana pe ea...dar dupa o impachetare a mai scazut. Asta e, avem tratament, schema cu panadol, nurofen si novocalmin pentru febra, antibiotic si tot tacamul. Ce mi-as dori sa pot sta acasa vreo doua zile...dar n-am cum...speram sa fie bine si sa se descurce tata cu ea. |
Uff! Multa sanatate Toni scumpa! Si tie, Laina, multa rabdare. Dar daca e herpangina, de ce antibiotic? Ca asta e virala sau ma insel? Si Tantum Verde nu e bun pentru asta? Ca e si antiinflamator, antiseptic si analgezic local. Cred ca i-ar fi bun, mai ales daca face chestii d-alea in gurita si pe limba, cum se fac la boala asta.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Doamne, ce iepuras drag si iubit!!! Ce frumoasa e Timeea la un an si 9 luni ! Si cat par, dom'le, cat paaarrr!!!
menuet spune:
Am fost cu Veve la doctor.Bronsita si un pic rosu in gat.La plamani nu are nimic.Ne-a dat antibiotic ca sa il avem in casa, dar nu dau decat dc face febra 2 zile la rand si sa fie 38,5.Colac peste pupaza sparg si caninii jos..o mai supara si aia.Luam Humex in paralel cu Eurespal, pivalone si ketof 2 zile.Ziua mai e cum mai e, dar noaptea e greu ca incepe sa tuseasca cateodata si se pune pe plins de abia o linistesc.O adorm pe picioare.Cam atat.O tin sub observatie si marti din nou la control.
Va pup..am avut o zi grea la munca azi+ trezirile ei.
Nu am citit nimic ca imi pica ochii in gura.
Sanatate multa tuturor!
kmi78 spune:
deci asa mai fetelor ma certati, adevarul e ca-mi place sa selectez pozele, una a fost neclara si nu v-a fost pe plac , no vedeti , mai bine mai putine da bune; din urma nu m-am gandit sa pun ca , no , mai bine recente, si apoi nuu prea mai sta la pozat;
io facut tacsu' intr-o seara dar cu tel mobil niste poze super, tocmai ii desfacusem coditele si am pieptanat-o si ii statea parul cu volum parca ar fi iesit din coafor, si in plus de asta si-a intrat si ea in rol pesemne ca-i placea sedinta foto, si -si inclina capul si se uita fix in aparat, a fost superba, dar la el a stat cu mine face figuri
felicitari Maria de Tzuna esti domnisorica acum fara pempi, super, chiar si noaptea sta fara? ce as vrea si eu ; timeea cred ca se incapataneaza cum de altfel face in multe chestii, stie si nu vrea pe olita nu sta i-am luat colac pe wc dar degeaba ca n-a facut niciodata nimic;
daca o prind la mom de kk si o pun repede pe wc, se abtine si nu face nimic, si dupa aia fuge dupa flori si face
si noi avem probleme de comportament , deja nu stiu cum s-o mai iau, cu vorba buna si explicatie nu merge , daca ridic tonul se apuca de ras, face tot cum vrea ea , cu mine si-a cam luat-o in cap; iar culcarea a devenit un calvar, atata energie are si orice ii zic, sau fac pana nu-si face damblaua nu se lasa
hai ca mai caut niste poze
elpower spune:
Acum eu stau si astept cu nerabdare poze si cu Timeea cealalta . Ce zici Diana? Cat despre batutul copiilor sunt perioade normale la varsta lor. E ingrijorator doar daca se prelungesc prea mult. Dar nu cred ca e cazul, mai ales ca vei sta tu acasa cu ea o perioada. Poate o fi vreo forma de protest la lipsa parintilor. Nu stiu, zic si eu. E posibil ca unii copii sa resimta mai acut asta sau, pur si simplu, nu i-o fi convenit bona.