Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
gabi78 spune:
Am vazut si eu acusi pe Catalina ..... frate dar nici nu zici ca e o mana de omulet. Numa asta vara cand am vazut-o langa Veve mi s-a parut intr-adevar slabuta. Acum mi se pare ca e ok. Pupici!
Vesti despre Carl?
Si sa nu uit! Va rog sa remarcati ca sunt activa si "la zi"! Ca cine stie cat ma tine ...
Sa avem o seara buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Laina spune:
Buna seara!
ANAALINA, beeestial!!
LAURAMAR, cred ca ma lichefiam instantaneu sa-mi zica asa ceva!...
Piticii ELIANEI, deliciosi!!!
Pupam pe VEVE si pe CARL, sa nu fie nimic grav!
Siii....facem si noi cerere de primire in clubul bolnaviorilor...Azi ma suna tata la servici, sa vin acasa ca el crede ca fata are temperatura...Ajung acasa, ii pun termometrul...surpriza! 39.8. Am tabarat pe ea cu supozitoru', si la 3 eram primii la usa la doctor. N-are nika foarte serios, o herpangina, cunosc minunea asta, dar e chinuitor in primul rand pentru ea cu febra asa mare. Dupa ce am ajuns acasa cred ca a facut si 40 sau mai mult, ca nu puteam tine mana pe ea...dar dupa o impachetare a mai scazut.
Asta e, avem tratament, schema cu panadol, nurofen si novocalmin pentru febra, antibiotic si tot tacamul.
Ce mi-as dori sa pot sta acasa vreo doua zile...dar n-am cum...speram sa fie bine si sa se descurce tata cu ea.
ralualexandrei spune:
Si io si io la raport.
Balamucu srl e ok,sanatosi,dracosi , zdraveni si nazbatiosievident.
Astazi am multumit-o pe profa de tehnologie a lui Robert uraaaaa!!!!!I-a dat 10 la portofoliu si i-a pus o intrebare care m-a lasat cu gura cascata.Trebuia sa puna o poza cu familia lui si profa ii spune:Asta e familia ta sau ai luat o poza de undeva???fii-miu interzis ca si mine zice:De ce doamna??? profa:E prea perfecta!!
Acum in ordine
Felicitari Bianca sa fie intr-un ceas bun sa ai o sarcina usoara si un bb papacios!!!
Gabi stai aicea fata langa noi ca unde-i mai bine ca acasa?!
Analina m-a amuzat fie-ta nevoie mare dar vezi cu paharu o sa zica astia ca o inveti de mica la beutura!
Mai aveam de felicitat da' am uitat ,ciesc si revin.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carmen94 spune:
suntem si noi pe aici.
laptopul l-am avut stricat.ca de obicei.....s-a bulit hardul.norocul nostru e ca mai este inca in garantie pana pe 5 feb.
asa ca ......am primit un hard nou saptamana trecuta.acum e instalat si incercam sa punem in memorie ce aveam noi.sper sa nu se mai strice
e tare naspa fara net.....
mari noutati nu avem.....iesim la o plimbarica mica cam de 30 minute ziua,apoi darius isi consuma energia prin casa.
ne pregatim de plecat in vacanta.adica eu am inceput sa fac lista cam ce trebuie sa luam cu noi.de plecat o sa plecam in februarie pe 7.
ma bag acum sa citesc si eu din urma ca nu mai stiu nimic de voi.....si sa vad poze,filmulete......
kmi78 spune:
Ma bucur si eu pentru noile gravidutze: LORADIN SI BIANCA!!! Sa aveti o sarcina perfecta si usoara si copilasii sa va aduca numa bucurii!
incerc sa pun si poze
anaalina spune:
Ha, ha ,ha vazurati asadar, bun ii vinu ghiughiuliu. Multumim de aprecieri
Gabi sa stii ca domnita Catalina e tot purice pe langa ZMEUL Ana , adeca Veve , cel putin asa vad eu.
Bianca sa fie o burtica pe care sa o porti usor, sa nu te certi prea des cu D-l WC.
Loradin lasa ca de a zis tati ca face doua paturi stie el ce stie, poate e mai bine acum.
Laina pai sa se faca Toni repede bine, sa nu-i dea palpitatii lu tataie , ca si mamaie a mea e in stare sa alerteze tot orasu si daca se zgarie maimuta la un deget. Azi de ex mamaie bocea ca se rupse manerul de la usa , ca a ramas cu el in mana, era rosie toata , cred ca avea si tensiune. M-am speriat cand am vazut-o asa. Am linistit-o repede , dar si Catlina se invartea ca un titirez pe langa usa, cine stie ce i-o fi zis mamaie.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Crina_mio spune:
Salutari pentru gagicile din tarile calde si pentru cele ramase pe plaiurile mioritice
loradin si Bianca – felicitari, sarcina usoara si bebei sanatosi
Eliana – ce minunatii ai tu acolo in pat toata gasca cretulie sa le treaca raceala
Lilidana – tinem pumnii si ne rugam la DD ca totul sa iasa bine la testele alea de pe 1 februarie. Da tu sti ca or sa iasa bine, nu?? David si pe surioara lui
Stefanya Carl, sper sa fie doar o raceala usoara, te asteptam cu vesti bune.
Lauramar – ma bucur ca piticot e bine, da ce zic eu piticot, ca ea e o adevarata domnisoara. Sa vezi peste cativa ani ce o sa va mai bateti pe trusele de machiaj !! Si a refuzat bobo ...super dulce
Hai ma kara pai si pe cele mai pudice nu le primesti in tarile calde?!?!? Nu fiti egoiste.
Roxi – parca aveai de gand ca la anu sa-l pui pe Rares pe skiuri??? Sau pana la iarna va intoarceti de unde a-ti emigrat?!?!?
Alina- frumos si molipsitor rasul Catalinei.
Rozi cum mai e Veve? Sper ca-I bine acum.
Absoluta – cred ca toti picii trec prin perioade din astea in care sunt tentati sa loveasca. Si Maya a avut perioade in care ne tragea palme (celor din familie, afara era un ingeras), dar am ingnorat-o si i-a trecut.
Delia – i-a placut Nanei noul covoras?? Sau n-ati apucat sa-l luati pe nasuc sa nu se apropie nici un alergen, acarian sau alte ganganii de ea.
Andra – pai si ce ma, nu are dreptate profa?!?! nazbatiosi din familia ta perfecta.
Gata, fug la somnic, maine e ziua cea mare
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
stefaniya spune:
Fetele,va multumim si din pacate de data asta n-am mai scapat fara antibiotic.A primit penicilina pt ca urechea dreapta e rosie,plus gatisorul e rosu pe partea dreapta si mi-a zis ca a vazut si ceva alb acolo,deci...Oricum ma asteptam pt ca nu s-ar fi trezit el noaptea sa planga daca nu-l durea ceva,plus ca ii mirosea si gurita.
Ei si dupa ce i-am dat o lingurita de panodil ce plangea sa-i ma idau,ca e cu gust de capsuni Apoi a primit cu placere si lingurita cu penicilina...el crede ca-i dau suc
Am vazut-o si eu eu pe Catalina,si vorba lui Kitty,are un ras molipsitor
Lauramar - auzi,sa zica poezie,cand Carl nu face macar o propozitie
plange Carl,iar nu termin
va pupam si revin cred ca maine
sa aveti o noapte linistita!
carmen94 spune:
woaw!gravidute noi la orizont!!!!
felicitari si sa aveti parte de o perioada cat mai frumoasa!
si eu vreau graviduta,dar la mine e cam naspa ca de vreo 3 luni eu am ciclul la 2 saptamani........soacra-mea cica sa nu intru la menopauza ca asa stie ea ca incepe meno.....n-ar fi de mirare.mama a intrat la 36 ani la meno....abia dupa ce vin din vacanta am prog. la genicolog.
lilidana...............
anaalina.......mai,ce se distreaza cretulina acolo.
elyanne.......frumosi toti.si bineinteles cretulina intre ei.
despre alergii,astm si alte cele .....ce sa spun????
eu stau mereu cu putina teama ptr.darius.eu cu dermatita mea,tata sufera de astm.....deocamdata nimic la darius.si sper nici sa nu apara.
covoare in casa......am avut unul mic stil ,,drum,,in salon,dar cand a inceput darius cu mersul,l-am scos ca se ducea si cauta sa-l manance.asa ca nu am nici un covor in casa.si nici nu ma incanta sa pun.
el mai are perioade cand are bratele cam aspre si obrajii.dam cu crema sa hidratam.cum nu lolosim crema cum se aspresc.
trec sa-mi bag nasul si la capitolul trecut