Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
rein spune:
Pentru fetele care sunt inca in CIC: stiati ca se face recalcularea indemnizatiei pt a primi si diferenta pana la 85% din media venitului net pe fiecare luna?
Elyanne tu stii ceva de asta mai precis?
Mie mi-a cerut contabilul niste copii dupa declaratii si OP-uri in pentru a depune dosarul de recuperare din 2007 si 2008 a diferentei.
Va pun si voua pozele la ce trebuie depus:
http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/?saved=1
Daca stiati, scuze.
Daca aveti informatii in plus mai spuneti.
rein spune:
Si am citit un articol in Libertatea pe tema asta, nu stiu daca informatiile pe care le dau ei sunt total corecte:
http://www. libertatea .ro/stire/cum-primiti-banii-pentru-cresterea-copilului-227467.html
scoateti spatiile de la libertatea
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Pentru fetele care sunt inca in CIC: stiati ca se face recalcularea indemnizatiei pt a primi si diferenta pana la 85% din media venitului net pe fiecare luna? Elyanne tu stii ceva de asta mai precis? Mie mi-a cerut contabilul niste copii dupa declaratii si OP-uri in pentru a depune dosarul de recuperare din 2007 si 2008 a diferentei. Va pun si voua pozele la ce trebuie depus: http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/?saved=1 Daca stiati, scuze. Daca aveti informatii in plus mai spuneti. rein |
io nu inteleg partea cu 2007 si 2008 pt ca diferenta se recalculeaza si se acorda numai incepand cu ian 2009, nu=i asa?!
rein spune:
se pare ca nu, poate ne ajuta cineva? mi-e lene sa intreb la legislative, ca nu cred ca e nebun contabilul, un mosulica harsit de toate cele dar care nu sta la iexplicatii pt nestiutori ca mine.
Eseea spune:
va mai citesc si eu...
Rein, sigur gresesti, sorry...Indemnizatia nu se da retroactiv ( diferenta adica) ci numai incepand cu 1 ianuarie 2009, pt u=lunile care ne-au mai ramas din CIC.
oricum, vad ca si tu ai fost altceva scanat, sunt niste formulare cu recuperarea asigurarilor de sanatate ( se vede ff mic la mine, nu-mi dau seama exact). Oricum, sigur e altceva, in niciun caz indemnizatia.
vezi ca tu oricum vei lua si pt bb2 aceeasi indemnizatie ca la bb1 ( adica asta marita, dupa recalculare).
Mami de fetita si de baietel 31+
kmi78 spune:
si eu tot in picioare o masor cu un metru de hartie pus pe patut acum are 86 , creste cam 1 cm pe luna. iar pt BIKY rasp: 10,6 kg , a fost tot timpul subtirica, pana la 2 ani poate aj la 11 kg si sunt multumita pt ca a pus intr'un an 3 kile.
rein spune:
OK, deci nu indemnizatia, altceva trebuie recuperat... ce? mai exact stie cineva? ca e de luat nu de dat si e valabil cred pentru toate mamicile din perioada asta.
ane2200 spune:
Am revenit dupa o absenta de aproape o saptamana (multumesc din suflet RDS) si ce gasesc? Aproape un capitol scris in 5 zile, o gramada de poze, jumate din cuibul de viespi si-a facut bagajele si a emigrat in tarile calde... Si radeati de mine cand ma mutam in fiecare saptamana in alta tara. Mai, mai, mai...
Welkome back mamicilor care nu au mai scris de mult.
Karra
Loradin - sarcina usoara si o sa vezi ca totul va fi bine.
Sters in urechi - putin dupa baie, doar cu prosopul. Betigase - nu.
Mic dejun - un bibe de lapte, un sandwich cald cu cascaval, sau paine cu unt si cu gem, sau paine cu branza si ardei si musli cu kefir de la mine. Cum ma vede cu bolul, cum incepe: Raul papa graunte. Asa ca... ma execut.
Ellyane - nu ne arati si noua poze cu noua freza? Sau mai exersezi aranjarea parului?
Rein - pregatim majoretele?
Lilidana - si fii mai optimista. Orice problema se rezolva pana la urma, mai ales aici la noi in stup.
Bianca - sarcina usoara si tie si sa treaca greturile mai repede.
Stefanya - sanatate multa lui Carl. Cum se mai simte?
Laina - multa sanatate si voua. Of, ce de copii bolnavi...
Andra - pupam si noi familia perfecta. Chiar ca a avut dreptate profa.
Tzuna - bafta cu dizertatia si felicitari Mariei ca a scapat de pampersi si de suzi.
Menuet - sanatate multa si lui Veve. Sa speram ca nu va fi nevoie de antibiotic.
Kitty - s-a stricat vremea la tine in insule? Io cred ca merg in Australia acum, ca acolo e vara. Mai caut si va tin la curent. Sau mai e loc si acolo la tine in insule? Io dau in scris la capcaun, dar nu ma crede. Zice ca m-ai mituit.
Mihael@ - cum a fost la condus?
Bei, m-ati terminat cu retetele voastre. E clar, in weekend fac pizza. Si cred ca fac doua - cu alut pufos si crocant. Sa vad de unde imi aleg nora. Sau incerc retetele date de Ioana si Carmen?
Lilidana - m-ai distrat tare cu fraza asta ""Open concept" se cheama pe acilea,adica o mare idiotenie,bucataria unita cu sufrageria,adica un motiv in plus sa mananci toata ziua(la noi asa e ,ca poftele sunt mai mari cand,practic,locuiesti in bucatarie )."
Carmenfr - vai, ce muscatura are Teodora. sa treaca. Iar chestia aia calda, faci livrari la domiciliu? Vreau si eu doua portii.
In sfarsit am terminat de citit. Ma duc sa-mi bag ceva in vene (ups, m-or lua astia de la protectia copilului?)
Cu informatii despre noi revin maine. Va pup si va doresc o noapte buna. Carmen, astept tarta.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein OK, deci nu indemnizatia, altceva trebuie recuperat... ce? mai exact stie cineva? ca e de luat nu de dat si e valabil cred pentru toate mamicile din perioada asta. rein |
probabil ca firma ta a gresit si ti-a platit si tie CASS-ul pt cat ai fost in concediul de maternitate si acum vor sa recupereze. Altceva nu vad.
insist cu partea asta. In caz ca stii, sorry :
vezi ca tu oricum vei lua si pt bb2 aceeasi indemnizatie ca la bb1 ( adica asta marita, dupa recalculare).
Mami de fetita si de baietel 31+