Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Carmen, eu de la prima gradinita l-am luat pe Alex cu 2 muscaturi pe fata (una tot in zona unde are Teodora, si alta la coada ochiului!)... avea un coleg de grupa francez, crescut in crese de la varsta de 2 luni (parintii se mutasera initial in japonia si apoi in romania), si respectivul avea pica pe Alex - il imbrancea, il impingea, il fugarea, il musca, etc... iar Alex era de-a dreptul terorizat de el, ajunsesera educatoarele sa nu reuseasca sa ii tina pe amandoi in aceeasi sala.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Aoleooo, ce zici tu acolo, Diana!!!
Ce-i drept, si mica vampiroaica tot prin crese si-a petrecut ceva timp...Asa banuiesc.Ia sa intreb maine.
Adica io trag o concluzie:ca astia mici de i-am tinut mai mult timp pe langa noi nu au (sper sa nu aiba )apucaturi d-astea. Corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Pt voi, cu dedicatie, ceva bun de mancat...si inca cald
http://community.webshots.com/album/569750983WMihWo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

kmi78......vazut o blonduta mica,draguta cu codite si cu ochii superbi.mai,si te ajuta si la bucatarie......ce mai! mare donsoara ai!

tzuna........felicitari mariucai ca a renuntat la pampersi!bravo ei!

gabi78....................gabita,nici fumatul nu e indicat,dar eu tot mai trag o piparoasa,2....sau mai multe,asa ca tot o sa-mi arunc un ochi si in cap.trecut......inca nu am avut timp de teroristul meu,dar imi fac eu......sa vad ce s-a mai discutat si am pierdut

menuet......sanatate multa la pitica si te asteptam cu vesti de bine

lilidana........si pe tine te asteptam cu vesti bune.sanatate multa !

Kitty.......ne pregatim de cuba sau dominicana.inca nu ne-am hotarat,dar eu m-am apucat deja de bagaje.....hai ca va luam si pe voi!baga re^pede in valize.platim noi tot
notat si reteta de blat

pisikuta................mey,plec sa-mi bronzulesc putin suncile.ca de zapada m-am cam saturat demult.saptamana trecuta am avut -35

Mihael@...........sa ne pov.cum a fost la prima zi de condus,ca eu cand imi aduc aminte cum a fost la mine imi vine sa-mi dau palme cat de tuta eram

Laina......bafta la examene! si sanatate la pui.

diana_jors.......tot mai frumos se face!

ioanaradu.......eu sunt si mai gospodina ca tine!!!!iti dau reteta SUPERputurosului........pui mana pe telefon,formezi numarul(nr. de tel. v-il dau pe PM sa nu se considere reclama ) si in 30 minute ai 2 pizza la pret de una.naspa este ca trebuie sa mai stai cam vreo 20 minute sa se raceasca putin......si mananca fie-miu mai mult ca noi

Riloasa....chiar ca esti criminala,vorba lui biky....i-a mai cantareste tu odata cupilul

trimit ca s-a trezit mandrul....
revin cand pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Pt voi, cu dedicatie, ceva bun de mancat...si inca cald
http://community.webshots.com/album/569750983WMihWo

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Asa ceva nu se poate...mai fetelor vedeti ca mai avem si gravidute printre noi.....arata demential..o fi calda dar pentru voi noi decat salivam
Un pupic dulce pentru Teodora sa-i treaca repede muscatura.....

Roxi ziceai ca Raresu e dat dupa Giulie dar bag de seama ca ai avut deja petitoare pt el....foarte draguti amandoi acolo...cred ca s-au inteles bine...multumi Bianca de pozici

Diana stie prea multe Alex...pai e posibil si cerc si paralelogram..eu am stat o sec in timp ce priveam sa imi amintesc cum ii mai zice....hmmm baiat frumos si destept

Kitty si Eliana multumesc mult pentru raspunsuri

Nu stiu daca v-am mai zis...chiar daca mai zic o data Raisa imi zice mami sau mami Dida sau Dida...fiecare e pentru o anume situatie
mami - uz fregvent
mami Dida - cand se linguseste
Didaaaa - cand se enerveaza pe mine

Ultima moda la masa...luam telefonu de jucarie si sunam pe toata lumea si cand nimerim pe cineva de care ii convine atunci baga o gura de mancare...si acum depinde de intuitia lu ma-sa pe cine nimereste bun...ca in fiecare zi manaca pentru alte persoane diferite de cele de ieri..naspa dar manaca

Fetelor o mai fi zapada la munte, ca in week viitor plecam la ?Ranca pentru Raisa sa vada si ea zapada si cu vremea asta primavarateca parca vad ca nu mai prindem...de abia aasteptam sa o dam si pe ea pe sanie...

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mai fetelor, nu trebuie sa ma laud si eu cu baiatul meu ca e cel mai inalt si mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

vaaaai ce-ati mai scris viaspilor!!!
acu sa vad ce-mi mai aduc aminte....

Raisa..... vremea nu e chiar buna de sanie, a fost ff cald si aici, daca alaltaieri era zapada peste tot, azi e mocirla peste tot; si cand ma gandesc ca sambata trecuta inotam in zapada.

Riloasa...... poti sa te lauzi, cum sa nu, da mai bine te-ai lauda cu filmuletul ala ca moare si curiozitatea in mine(oricum l-am vazut in poze pe sub apa juma de cap si imi inchipui si cum inoata da "vrea" si ochii mei sa vada)

Amalia si cu Rares s-au inteles de minune noroc ca erau jucarii pentru amandoi su se jucau cam fiecare in legea lui. Amalia mai mult dupa coada lu "pisuu" era dar in mare s-au jucat frumos impreuna, ba au si zis poezii cocotati pe galeata aia.

Lumi, drepturile si obligatiile bonei le hotarasti cu ea si dupa cum le vrei tu. e important sa i le comunici de la inceput, sa ii zici ce asteptari ai de la ea, ce nu accepti cu niciun chip, ce tb sa faca, zile de concediu, plata pe zile de concediu, etc.

Am vazut Alex cretulin si Timeea aaa, 2 Timee una mai frumoasa ca alta. Absoluto da sa faci poze si mai de aproape de copila ca asa mai mult se vede silueta decat mutritza.

Carmenfr, iooooo mutaloaica asa cum sunt de felul meu, m-as lua de tantili alea de la gradi. Ma da ele unde sunt cand se intampla? nu ii pot desparti???? io chiar nu inteleg fazele astea cum nu am inteles nici la Alex si la Alex au fost si de 2 ori si erau si putintei copii. Alea ce pazesc acolo????

Carmen94 drum bun, sa prajesti niste sunci si pentru noi si sa iti incarci bateriile la maxim.

Lilidana, ma daca face o viroza acu, il mai apuca si tusea, nah, acu ce vrei. Cat despre medicamente sa stii ca io is cam de acord cum e sistemul la voi. Poate e putin exagerat?! dar la noi sigur e exagerat pt ca fiecare se trateaza dupa cum ii tuna. Nu e bine nici asa.
Cat despre astm, te rog nu iti mai fa ganduri negre pana nu ai rezultatele;

Maaaai da ce e dezmatul asta culinar aici?!?!? aluat crocant, necrocant, de la brutarie... da de pizza cu felii de paine nu ati auzit? io asa fac...mai putoare ca mine mai e cineva?
Carmeeeeen, da frumos ii sade la tarta aia, cred ca si mai bine i-ar sade la mine in burta....sau la Eliana ca si ea era fomista azi.

Adelyna, pai foarte bine ca stau la ceai....ce sa faca, sa stea tot dupa copii si la gradi?! Ia, vreau si io un ceai de-ala!

Carlutu, Veve, Deliuta, Mateescu, David,Alex sa va faceti bine, da? si repejor.

ma, mie nu imi place vremea asta....e prea cald....acu nu am cu ce-l imbraca pe rares de vreme ca asta...imi faceam griji ca vine iarna si ne prinde fara haine groase si iaca, iarna ca primavara.

Raresoi e bine mersi da se cam face obraznicut de pe la 7 jumate seara....fuge prin casa, sare de zici ca are arcuri, se urca in pat si sare si face balamuc....nu stiu de ce il apuca numa la ora aia verva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mi-au placut copilasii pe care i-am vazut: Timeea, Amalia si Rares. Niste scumpi.

Fetelor voi cu masurati acum copiii? la orizontala sau verticala? ca noua ne da diferenta de vreo 2 cm. Adica e mai scund dc il masor in picioare.

Carmen94, ce frumoos! cuba sau dominicana! sa faci si poze sa ne trimiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Mi-au placut copilasii pe care i-am vazut: Timeea, Amalia si Rares. Niste scumpi.

Fetelor voi cu masurati acum copiii? la orizontala sau verticala? ca noua ne da diferenta de vreo 2 cm. Adica e mai scund dc il masor in picioare.

Carmen94, ce frumoos! cuba sau dominicana! sa faci si poze sa ne trimiti!

rein

io masor in picioare acum, langa perete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biky

Pisikuta - prezicerea pentru tine este ca telefonul furat este dus pe apa sambetei

Te-ai linistit, da?

P.S. Revin imediat cu un mesaj mai mare, dar la asta nu m-am putut abtine si mai am de citi 4 pagini

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput