Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Merci frumos. E un flacon special pt copii? Sau cel pe care il folosesc si eu (0.15%).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Ala de 0.15 e pt copii. Pt adulti noi am folosit pe cel de 0.3.
Aha, vad ca ti-a raspuns si Eliana.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihael@

neata!

fetele,pazea, ca azi am prima ora de conducere sper sa fie bine, am niste emotii!!!

am vazut poze cu frumosii Elianei (bradutul de craciun ce natie era, ca mi-a placut tare mult?), Catalina cea carliontata si vesela, Timeea cu codite impletite, superba ca de obicei, si nu mai stiu de-am mai vazut

Tantum Verde e foarte eficient, spray am folosit pt stefi...iar tusea ei de care ma plangeam, i-a trecut cu BRONCHOFORT, este un sirop naturist

Maria de Tzuna, felicitari, esti fetita mare fara pampers!

scuze ca sunt telegrafica, nu mai am timp de nimic

pupici

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Bafta! Tinem pumnii! Oricum nu va fi chiar asa greu de la prima sedinta!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua!
Multumim de sustinere si ganduri bune! Am vorbit acasa si se pare ca totul merge spre bine, n-a mai trecut febra de 38.5. speram sa nu o ia iar in sus spre seara...
eu cica mai am si examene, dar nu prea imi sta mintea la invatat.

aanyway. Bafta muuulta, MIHAELA, soferita!
sanatate multa si pentru TEO, ii transmiti tu, Gaia, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uauuuuu inca doua gravidute Loradin si Bianca..sa aveti sarcina usoara si un pupic mare de la noi

Citat:
citat din mesajul lui kmi78

si acum POZE de la 1 an si 9 luni

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Ei da ...am revazut-o si pe papusica motata a stupului....ce m-a distrat cu oalele ei in bucatatrie....ce preocupata era........pupam si papusa si pe mami

Tzuna ma bucur ca sunteti bine, pupam pe Mariuca vorbareata si fara pampers...felicitari..spor la treaba si bafta multa, si asteptam si noi concluzia pentru vaccinarea impotriva cancerului uterin..ca ne intereseaza ..asteptam pozici

Gabi te iertam noi viespile cu fetii de maritat...ce sa facem ai ales-o ai ales-o....

Menuet pupam Veve mic si sper sa sie totul bine fara nenea
antibiotic

Gaia.Nevia noi pt rosu in gat am luat coryzalia si homeogene....cate una din fiecare alternate....3 in total dimineata la pranz si seara...si ne-a trecut ..a si uitasemm si nurofen tot asa dimineata la pranz si seara..io cam uit si nu prea i le dau la un interval precis de ore...

Mihaela@....bafta la condus...si paziti fetili din oras astazi ca nu se stie

Pupam si noi si pe Georgica si pe mama lui..si de baiatul a prins gustul cumaparaturilor...de pe acum

Uitasem sa scriu de carliontii Eliane....o superbitate acolo in pat..toti trei..sa va traiasca, cat despre olita la noi e exclus momentan se pune pe urlat numai cand o vede...nu rea si pace....asta este

Laina sanatate multa

Laina ma bucur ca e spre bine si sa o tina ott asa..si lasa ca pofta vine invatand....sa ai spor.....zic io care nici nu m-am apucat si am ultimu sambata...o veni si vremea lui..ultimu ca pe cael de duminica il sar ca sunt la un botez...asta e ....o veni si vremea lui

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uitasem....Kity imi dai si mie reteta la blatul ala de piza...ca poate ii place si la mofturoasa

Si poate ma ajuta cineva care stie....dupa ce termin concediul de ingrijire copil nu vreau sa ma mai intorc la vechiul job....imi depun demisia sau cum procedez si cu cat timp inainte de a implini fata 2 ani???????

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ca sa nu te complici cu indemnizatia... astepti sa termin cei 2 ani si trebuie sa te reintorci la serviciu la data nateri mandrei sau in prima zi lucratoare... daca e sambata / duminica

Daca i-ai anuntat si sunt deacord, atunci a doua zi dupa reintaorcere iti dai semisia cu acordul ambelor parti...

Daca nu sunt deacord (si vor sa te incurce doar ca sa aiba ce face), cand iti da isemisia esti obligata sa le dai preaviz 15 zile... deci mai stai inca 15 zile la serviciu...

Vorbeste cu ei din timp, sa stie ce si cum... si poate nu se incapataneaza sa le dai preavizul si sunt deacord...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna...

kitty multumesc din tot sufletul!

Stefanya imi pare tare rau k, carlut e iar bolvior,sper sa treaca...cum mai e azi???

mihael@ spor la condus,la inceput mai greu...mie mi-a luat cam 5 sedinte sa ma prind cum dau drumul la ambreiaj,acum conduc fara nici o probl...

cat despre printesa de timeeaa.....nu mai zic nik decat SUPERBA!!!

razvi e ok,toata ziua face rele...trage,buseste,il cert,plange,se catara,iar il cert iar plange,ii explic zice da ca a inteles dar tot asa face...eeee...la olita sta dar nu face nu vrea nu stiu ce are,mai stau sa se mai incalzeasca...ca sa il tin in casa in chilotel si pantalon....

va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Maaai, care dati in scris si capcaunului meu ca-s harnicuta, dragutica, alea aleaa...? Sa stie si el ce comoara are la casa....ignorantuuuu! Multumesc de laude ....ce? credeti ca primiti ceva bun?

Mihaela, bafta la conducareala! Feriti toti de pe strazi!!

Lumi, rusiniiiiiicaaaa, pai cum dispari asa? Ia baga din urma!!
bbbbbzzzzzzzzzzzzzz te-ntep!

Ioano-congolezooo, pai doar nu vrei sa te plictisesti in we, fara un muc, un smiorc...? Uite la ea, ce pretentii areee! Pup coconash

Diana, io am facut portie mare, am facut 2 tavi aseara si mai am inca atata aluat la rece. Am pus asa: 400 ml de apa, ulei de masline (sau de care ai)- doua linguri bune, sare - 2 ligurite, 800 g de faina (io nu folosesc 000 ci 550) si drojdie - 2 lingurite daca e uscata sau 2 pachetele de 25 g daca e proaspata. Framantata, lasata la dospit putin apoi intinsa si lasata si in tava la dospit putin. Iese f crocant, asa ca pune sos, sau unge cu unt si ai grija sa nu fie prea tare pt Raisa. Giuliei i-a placut f mult si asa tare. Acum ma gandesc ca trebuia sa pun si carnita pe ea.
Eu folosesc f multe condimente - gen frunzulite - ca noi eram obisnuiti sa mancam iute si sarat si acum bag in schimb multe aromate. La pizza pun oregano si busuioc, uneori si patrunjel.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fetelor, are 79cm si 960kg. Cred ca este cel mai mic. Biata de mine as vrea eu sa aiba atat. Am gresit ca sunt repezita si nu mai citesc ce scriu. Mihai face singur la olita de la 1an si 8 luni. Noaptea ii pun pampers, nici nu am incerct sa il scot. Vrajeala ca daca face inot e inalt. Cred ca e ereditar. Sotul e mic si socrii si mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu chiar nu stiu cum sa ii scot pampersul seara. La cum doarme nu cred sa se trezeasca el sa faca pipi la olita. Voi cum ati facut, cele care aveti 2?

Mergi la inceput