Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc! Da, conteaza mult si aparatul, dar sotul meu a zis ca si lumina conteaza foarte mult, incadrarea si alea, alea, el e cu pozele, el se pricepe, eu numa le arat la lume

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, nu stii de ce firma e oita? Ca ar fi mai usor de cautat.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, uita-te www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=750918&image=130101748&images=130101748&formats=0&format=0" target="_blank">aici. Seamana cu a voastra?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANI scrie doar "cozy"pe ea ,e tare dragutza oitza ce ai gasit o tu ,dar totusi nu cred ca o pot pacali ..urechiusele nu i seamana deloc cu cele ale oitzei ei si ea le baga in guritza mereu ,le musca vai de oitza ei saraca
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Codita#5293274378100664098

OOO ANDREEA deci ai stat in umbra pana acum ,spor la treaba si sa vina bb2 repede

PIETRICEL ce bebelusa mare ai ,spor la treaba si tzie

ANDREEA(Daria)asa as manca niste clatite ,n am apa minerala ca acum as face

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

ANI i am aratat oita si sotzului meu ,a spus sa io cumpar ,dar totusi mie mi se pare cam "paroasa"
ai cont pe eBAY?imi spui te rog din curiozitate cat costa?

fetelor am fost astazi la stomatologie pt un control la dintisorii lui Tiadris ,totul e f bine
cu ocazia asta am intrebat daca POT FACE COPILASHII TEMP DIN CAUZA DINTISORILOR SAU A MASELUTZELOR si mi a spus ca este EXCLUS sa faca temperatura din cauza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andree27 ce ti-a spus dermatologul? Cum arata dermatita? CA niste bobite de gris?

De 2 zile facem niste plimbari luungi, cam 2 km pe jos apoi in carucior, ca oboseste. Ne tinem de mina, se uita la mine din cind in cind si zimbeste f mindru, asa e de dulce Azi vorbea o tipa la telefon, in spatele nostru, el credea ca vb cu el... se tot oprea, apoi fugea de ea, pina a cazut de fisticit... Si ii place sa trecem strada, tot in zig -zag mergem, pe stradutele mai necirculate.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

chiar ca a fost o zi super frumoasa astazi ,cald si bine ...dar eu tot mai vreau zapada
IOANA ce bine ca te tzine de manutza ,mogaldeata mea ma tzine dar numai cateva secunde si gata ,vrea sa mearga singurica

la somnic fetelor ,pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, daca ii aluneca minuta sau ne desprindem cumva, imediat ma prinde mai bine si imi zimbeste Macar asa sa isi exprime si el iubirea, ca in rest.. cind ii zic sa ma pupe, da din cap si spune nu-nu. Bine, ma mai stringe citeodata in brate, de toata ma topesc, dar rar... si cind ma astept mai putin.

Noapte buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

SALUTARE

ati avut spor la scris azi

de dimineata ma apucat iarasi raul, acuma am inceput asa a fost si cu Dragos , dimineata am papat un juamte de marut care nu ma lasat in pace pana pe la 13 , apoi am fost la o masa unde am papat bine dar cand am ajuns acasa nu va spun ce m-a rascolit de numa, abia pe la 22 am reusit sa ma usurez putin la toaleta iar acuma ma apuca iar un rau prin stomac, ns daca mai am ec da afara dar merg imediat ca ii grav

alex atre draguta oita, aca vedem ceva te anuntam

pietricel bine ai venit

ce frumos ca ai o fetita asa mare, e ff bien ca va ganditi la bb 2, singur nu e bine
eu am nascut cu dr Rotaru Daniela la gine 1 insa acuma e la particular si nu imi permit , am ales un alt dr recomandat de cateva asistente din gine 1 si de unele mamici de la noi de pe forum, Dr Boitor Dan ii tot la gine 1 si face consultatii si la medstar

mult succes pt bb2
legat de bani , ii dai cat crezi tu de cuviinta , eu i-am dat 5 mil si la moasa 50 iar al asistenta care m-a ajutat enorm 100

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ada bien ai revenit , chiar ma intrebam pe unde sunteti????
multumesc din suflet pt urari

adriana o sa reusesti sa o intarci definitiv pe alexia insa numai cand esti tu pregatita , ca lor le palce atre mult langa titi
stiu un baietel care are 2 ani jumate si abia la intarcat , cu mare mare scandal si au avut noroc ca au mers la tara ca altfel cred ca trezea toti vecinii

ani draga , noi ne doream bb 2 insa aucm ne-a luat pe nepregatite dar sunetm super fericiti cu toate ca imi etse rau ma gandesc la ce av urma si ma consolez
eu o am pe mama aproape de mine insa nu pot spune ca ma ajuta fff mult deoarece e singura si trebuie sa se intretina adica sa munceasca pt a supravietui si nici nu am pretentia, cand traia tatal meu era altfel mereu erau la noi si orice aveam nevoie nuami sunam si primeam , dupa ce l-am nascut pe Dragos 3 luni numai ea imi facea mancarica, era ceva insa acum nu ma mai pot baza

soacra mea e la tara , iar pe alcineva care sa ma ajute nu am , nasi sunt si ei ff ocupati cu copilasi, fratele meu la fel cu familia

ma gandesc ca va fi greu insa am incredere in Dragos ca imi va fi de mare ajutor, il pregatesc de pe acuma cu bebe, dimineata cand se trezeste vb cu bebele , ziua vine si ne jukam si cu bb, baga degetelu la buric si ii zic ca il papa bebe iar el se distreaza de numa
seara ma pupa imi spune noapte buna - buna in varianta lui , il pupa si pe bebe

sper din suflet sa fie bine daca nu vom reusit sa ii explicam ca sa inteleaga

eu ma gandesc sa vina pe lume bb2 sa fie sanatos si cat de repede sa vina si al 3 lea

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput