Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am uitat sa ma mandresc putin cu minunea mea..zice mama..tata.. apa..nu ..da..imita cainele(am am) rata( ma..ma) vaca( mo.mo) ,oaia calul..si maimuta..asta e cea mai tare..rade la comanda si se face ca plange tot la comanda...daca reusesc pun un filmulet...dar astept sa aiba sotul un pic de timp ptr ca el se pricepe la astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

DIANA - Fiecare copilas cu caracteristicile lui.Daria vorbeste si pronunta asa cum poate orice cuvant pe care-l aude, ea este o fire mai meditativa ( are momentele ei cand sta si analizeaza), ii place muzica, ii place sa rasfoiasca carticelele; nu este asa gimnasta innascuta ca Ana sau Tiadris.Are si ea momentele ei de energie maxima...

Ce bine ca Ana bea direct din canita!Nu mai ai probleme cu asa fetita mare.Eu incerc s-o dezvat treptat de sticluta iar suzeta o folosim numai inainte de culcare.Asteptam noutati in ceea ce priveste evolutia Anei!

ELENA - Daria e ca orice copil, nu pot sa spun ca mai cuminte dar este foarte intelegatoare...noi nu avem probleme de genul deschis dulapuri si cotrobait prin ele ( le deschide, "scaneaza" tot ce poate si le inchide la loc), de aragaz nu se apropie ca stie ca "arde", de tras fete de masa nu trage, a avut o tentativa cand avea cam 11 luni, s-a speriat si de atunci n-a mai tras.Ii place in schimb sa se joace in baie cu apa (din lighean sau din galeata),sa ia cate o sticla de plastic si sa alerge prin casa cu ea, sa danseze pe noptierele de la pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

PIETRICEL bine ai venit printre noi ,sa inteleg ca ai deja un bebe :)cati anisori are si ce e ?fetitza sau baietzel ?
IOANA 13 anul acesta va fi un party in 3 iar seara in 2
VELENA eu de la inceput n am fost deloc de acord cu "vine lupu""te papa cutzu""vine bau -bau"etc n am vrut sa obtzin de la Tiadris ceva speriand o
cel mai bine e sa vb cu sotzul tau sa uite de "lup"
iar acum puiu nostru pot spune ca e f f curajoasa ,se mai intampla o data sau de doua ori /luna sa nu mi doarma pana la 22 si atunci inchidem luminile si ne punem in pat ,da de vine si ea ,dar nici vorba patruleaza singura prin casa ,se joaca n are nici o frica de intuneric sau de altceva
ciocolata am incercat sa i dau(kinder)dar nu i place
ADRIANA intradevar am fost norocoasa ca a renuntat singura la tzitzi dar crede ma mi un dorrrrrrrrr so simnt la pieptul meu ,nici n am cuvinte sa ti spun ce mult imi lipseste
DIANA(Ana)patul puiului e langa al vostru ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

ELENA - tare vesel e Dragos.Am privit filmuletul si m-am incarcat cu energie pozitiva.Multumim pentru "portia de ras".

CO - scumpica tare Cari (fetita cuminte cu adevarat).Parca-i vad fata luminoasa....

Mergi la inceput

VELENAMARIA - Darie nu i-am dat deloc ciocolata sau cacao.Ii dau prajiturele si biscuiti facuti in casa, paine cu unt si miere de albine sau dulceata de casa.Daca fac clatite sau gogosi, ii mai dau sa guste si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Alex29 ,
Am deja un bebe ...mare . Adica are 6ani si jumatate.E fetitza ..la toamna mergem la scoala.
Si vreau un bb2 ...repede!!! ca si asa e tarziu deja .!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Apropo de fetele care vreau bebe 2. Fara nici o rautate sau malitiozitate cum v-ati gandit sa va descurcati cu doi pici? Ca si noi am vrea inca un bebe dar fara parinti aici care sa ne ajute si cu cresa ca ultima optiune cum sa ma descurc? Adica eu chiar nu ma vad in stare. Va bazati pe ajutoare externe sau din familie?Poate aveti un plan de bataie si vreau si eu sa stiu .
Sper sa nu va suparati pe mine dar chiar as vrea sa stiu altii cum se descurca

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

ANi, hai sa-ti zci cum e la noi.. SOcrii stau tot in CLuj, bine, in alt cartier...soacra poate, paote eise la pensie in curand... dar ai mei locuiesc in Turda, destul de aproape zic eu, iar Eric e tare obisnuit cu ei, fapt pt. care il mai las in weekenduri cu ei... deci din pct asta de vedere nu-mi fac probleme...plus ca nu vreau sa ma intorc la serviciu dupa concediul asta, si probabil ca nici n-as mai avea unde...dar asta e alta treaba...asa ca m-am gandit sa termin treaba cu 'bebe mic prin casa' si sa-l fac acum pe al doilea...apoi sa-mi caut linsitita de lucru, cand va veni vremea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

KITZY no sa fie usor cu 2 bb dar o sa fie minunat , incerc sa nu ma bazez pe ajutorul nimanui ......desi sunt convinsa ca soacra mea si mami imi vor fi de mare folos totusi cred ca ma voi descurca si singura ,sunt femei care au 4,5 copii ,chiar 7 si n au avut bona sau ajutor din partea nimanui

o sa vad atunci cum va fi dar sunt sigura ca o sa fie bine

ANDREEA(Eric)mai astept putzin pana ma inscriu pe listutza
dar tu ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

eu vreau, cat de repede...o sa va anunt cand o sa stiu ceva...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pietricel eu eco numa 4D am platit, a fost 180 la medstar, parca, in rest pe mine ma chema la spital la eco si acolo nu plateam. La nastere eu am dat 10 mil lei vechi, pt ca nu mi-a luat in rest nici un ban si mi-a si rezolvat rezerva si s-a purtat si foarte uman si no....eu am avut si cezariana. Din cate am inteles, am dat cu 2-3 mil in plus fata de cat se dadea in mod normal.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Pietricel eu eco numa 4D am platit, a fost 180 la medstar, parca, in rest pe mine ma chema la spital la eco si acolo nu plateam. La nastere eu am dat 10 mil lei vechi, pt ca nu mi-a luat in rest nici un ban si mi-a si rezolvat rezerva si s-a purtat si foarte uman si no....eu am avut si cezariana. Din cate am inteles, am dat cu 2-3 mil in plus fata de cat se dadea in mod normal.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

tocmai am vizionat pozele voastre...tare frumoase...si modelul bineinteles..a crescut, e marisoara..si mereu zambareata... se vede ca aveti un aparat de calitate...calitatea aparatului face multe...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput