Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Moni, ma bucur pentru tine. Sa-ti traiasca puisorii, sa creasca mari si sa nasti cat mai aproape de termen.

Alex, ai PM.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anca, azi vreau sa fac midii. Sa vedem daca imi si iese ca fac prima data

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI, ALEX!! SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA DRAGA! SA RAMAI TOT ASA DE EXUBERANTA SI PLINA DE VIATA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

salutare si de la noi!

noi inca la bunici, doar sambata venim la Cluj...aici suntem tare rasfatati...sa vedem cum va fi cand ne vom intoarce acasa si vom fi doar noi 2 toata ziulica...

multumim fetelor pt. vizionarea pozelor....

ramona , si eu sunt de parere ca daca deja umbla sustinuta, nu va mai rtece mult si va umbla si singurica...nu stiu ce sa zic, daca sa o duci sau nu la dr. Vasilescu... cat despre papa, te inteleg perfect...si noi tot mofturosi, si noi vrem sa papam tot ce e interzis...i-am dat intr-o zi clatite(dar facute cu magiun/silvoita de casa), ieri a mancat turta dulce(ff buna, e adevarat).. sa vedeti ce gura casca sa-i mai dau...a trebuit s-o ascund ca sa nu mai mearga sa se serveasca...

adriana, fain filmuletul...saraca mama...

elena, of draga de tine...eu una nu stiu cum e cu greturile, la mine a fost destul de estompata si scurta senzatia asta...dar iti tin pumnii sa treaca repede...

soanso, sanatate multa Soranei... stiu prin ce stare treci, si eu sunt intr-o stare f nasoala cand e Eric bolnavior...si mai ai si de munca la serviciu...alt stres in plus...ofofoffffff...

moni, felicitari pentr gemenasi...ce dragut... sarcina usoara in continaure!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Anca, eu azi fac orez cu carnita de porc si cu legume pt tati si cu carnitza d epui pt stefan.
pt mine...rabdari prajite...hihi...humus de dimineatat, la prinz si seara...hihihi

Adriana, 4 examene am, si e nasol ca sint pus foarte apropae unele de altele..n-am decit doua zile intre ele, asa ca m-am apucat de studiat de acum...

Ani, yammy, ce bunatati faci tu acolo!

Moni, sarcina usoara si fara probleme. ce frumos ca vei avea doi puiuti deodata! felicitari!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Foooorte frumoase pozele cu Eric!!! Asta e meritul lui, normal, dar si a celor care fac pozele!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana, ...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BUna dimineata si de la noi!!!!Co,minunata cafeluta!

Noi, absente motivat! Din pacate, tati a facut o viroza urata, care s-a transformat in congestie pulmonara! De ieri nu e bine nici Sara, iar de azi ingros si eu randurile virusatilor! Ce sa zic, am luat ieri o plasa de medicamente, amanam Prevenarul si Varilixul! Sper doar sa nu fim nevoiti sa ajungem iar la antibioic cu Sara! Deocamdata, febra e mica, dar tuseste si se simte rau! Luam Oscilo si Paxeladine sirop! Tati e de ieri pe antibiotic! Si ce vreme frumoasa e afara...Asta e, trece ea si viroza.Ieri ne-a vizitat doctorita, foarte draguta ca de obicei! Si bonus, m-am ales si cu un lombago de toata frumusetea ieri, de nu m-am mai putut misca 2 ore. . Cam atat despre noi, speram sa revenim cu vesti mai bune!

Dar, in primul rand am intrat sa urez din suflet:

LA MULTI ANI, ALEX!!!! Sanatate si fericire langa cei familia tra reusita!

Bun venit noilor gravidute!
Diana, ma bucur ca ai revenit pe aici cu vesti despre Ana mica si frumoasa
Ramo, felicitari pt vestile bune!
Da, Elena, Delia are dreptate, musetelul e contraidicat total in aceste cazuri. Imi pare rau ca te simti rau, asa eram si eu!

Am admirat poze superbe cu Tiadris, Dragos si Eric!

Si niste poze cu domnisoara eleganta:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

Buna Ziua... sunt si eu o viitoare mamica.... care in martie o sa'si tina minunea in brate..... de nascut am sa nasc la Gine 1 cu doctorita Bartok Ildi.... daca poate cineva sa'mi dea niste relatii despre cum e viata acolo in cele cateva zile cat o sa stam acolo .. mi'ar fi de mare ajutor....multumesc

34+ Antonio Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

LA MULTI ANI ALEX

Unde gasesc cizme ptr Eduard? am fost doar in Polus...si pe aici prin Manastur...vreau ceva de calitate dar sa nu coste o avere...astea care le avem sunt deja cam micute...( nu le-am cumparat eu..sunt primite...habar nu am de unde le-au cumparat)
sunt varza la shopping...asa ca va rog..ceva nume de magazine....please.nu vreau sa pierd prea mult timp prin magazine..Eduar is pierde rabdarea tare repede.
multumesc

o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Sor3la ..nu stiu nimic de doamna doctor Ildy B....dar cu siguranta iti va raspunde altcineva la intrebare. succes ..nastere usoara!

Mergi la inceput