Emma este iubire! - continua lupta cu cancerul (9)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
pentru Emma
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
sirimie spune:
Mai sint multe zile de tratament nu? Se simte vreo imbunatatire?
Ce mult as vrea sa se simta imbunatatiri si sa se faca bine Emma.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
GiaDavid spune:
Voi, fetele ce ati vizitat-o pe Matza noastra scumpa si draga, sunteti absolut minunate, iar "autoarea" relatarii merita toata admiratia pt ca a surprins in povestioara ei fiecare particica emotionanta...Felicitari! Toate sunteti niste ingeri, cat despre Luana nici nu mai vorbesc!
Astfel de "impulsuri" ii trebuie Matzei noastre!
Multa iubire din partea mea si putere multa...Aida, parerea mea, daca nu ai fost la Cluj, la acel domn, ar trebui sa te duci!
Pup si va iubesc de numa!
Mihi spune:
am parcat cei trei iezisori...ma duc sa citesc acatistul Maicii Domnului...l-am mai citit cand eram gravida...sa avetzi o noapte linistita...Domnul sa va mangaie...pup scumpa mica ...mi s-a facut dor de ea...
fug ca se pare ca americanul s-a trezit
mihi
Happiness_4_us spune:
Sunteti in gandurile si in rugaciunile noastre, pui mic si scump!
Multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Morgano spune:
Ne gandim mereu la voi cu mult drag, cu speranta, cu incredere.
Aida, multa putere pentru a-i transmite matzei Emma toate gandurile si energiile pozitive ce se indreapta spre ea.
Te rog nu renunta la a te deschide aici pe forum, este cumplit de dureros sa te citim, dar in acelasi timp ne incarcam cu toate cu parte din durerea ta si o transformam in si mai multa iubire si putere pe care o transmitem inapoi, spre voi.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
aidaciolac spune:
Sa ma duc la Cluj nu e asa usor pe cat pare , de fapt nici pana la farmacie sau pana la paine nu e chiar usor. Kissy are nevoie de ingrijire continua. Niciodata nu poti sa prevezi ce va fi peste 5 minute.
Azi a fost cat de cat ok , desi azi noapte nu a inchis ochii , DAR se pare ca o sa inceapa iar durerile. Azi a simtit un discomfort pret de 15 secunde cu 15 minute sa ii fac doza de Tramadol , maine cine stie ce va mai fi ...
Tensiunea e ok si in parametrii , dar transaminazele se incapataneaza sa creasca orice as face si asta din cauza volumului mare de toxine care il elibereaza 'scarbele' alea + tratamentele.
Tratamentul cu spanz am fost nevoita sa il intrerup. Eram la etapa a IIa si i-am dat 2 zile si am ajuns cu ea la spital din cauza pulsului , in 16 , terapeutul a zis sa iau 2 zile pauza si sa o iau de la capat , dar eu am facut pauza 3 zile ca sa o pun pe picioare si azi eram deja in a 2-a zi de tratament si hop iar transurile tocmai cand cazusem de acord cu el sa marim pasul la tratament sa vedem ceva efecte ...
Am uitat sa va zic ca in data de 16 cand am fost la spital (spitalul e falimentar la ora actuala si nu au reactivi pt analize , asa ca am dus eprubetele la Bioclinica) si am cerut sa faca si LDH-ul. Am fost foarte socata avand in vedere ca am stat in pauza dintre etape doar 2 zile in loc de 10 .
Ma doare cumplit capul , lacrimi nu mai am , trebuie sa schimb lumanarile din altarul meu improvizat si nu am in casa de schimb , ar trebui sa dorm si eu ceva ... dar parca nu am nici curaj.
Va dragelor , merg la tratament. Aveti grija de voi
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Morgano spune:
Aida scumpa, incearca sa dormi langa puiul suferind, de mana cu ea. Orice s-ar intampla, sunteti impreuna. Un somn linistit va va face mult bine ambelor. Orice tratament nou ar fi prea invaziv acum, continua cele incepute.
Va iubim mult mult.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)