Copii din 1995-1998(27)
Raspunsuri - Pagina 9
agho spune:
mhldvrc, multumesc pt. precizari! Pt. cine inclina spre filologie- istorie plus engleza asidua, e f bn. Cel putin stii ca nu-i streseaza cu multe ore de mate si alte stiinte mai exacte. Dar ce te faci cand nu stii catre ce anume sa inclini?!...Aici e prea multa literatura romana/engleza...iar dincolo - prea multa mate, fizica. Pe-ai mei chiar nu-i vad in ce directie inclina mai mult intre astea doua. ca mai este si Biologie-chimie, dar nici aici nu-i vad bn. Si mai e liceu cu profil stiinte sociale.
Aaa si sa spun, la sedinta de la cor, d-na prof. tot spunea ca sa le mai atragem atentia copiilor ca sa fie atenti la repetitii, ca si dansa le tot spune, dar ca nu e suficient.
Eu stateam relaxata, stiind ca Ana se duce mereu, nu lipseste, n-am mai auzit-o comentand ca nu-i convine. Si de fapt, la sfarsit, separat sa-mi spuna ca dragutza mea nu e prea atenta, ca-si ia cu ea un carnetel, ceva pe care deseneaza samd. Am vorbit cu sumpa mea si mi-a zis ca at. cand d-na face repetitii cu cei de la vocea a doua, ea se plictiseste si vrea si ea sa mai deseneze.
In fine, am discutat acasa, nu-i convine sa fie criticata si sper sa fi inteles. Deci daca se poate spune/face ca atunci cand vine un copil pe lume ar veni si cu un instrument dupa el, cred ca la Ana a venit cu creionul si carnetelul de desenat pt ca e boala veeecheee.
flower-power spune:
Yupiiiii! Am scapat de un semestru ...
Raportam 9.93 , a doau medie in clasa ,pozitia a 3-a ,are doo fete in fata .Ma declar multumita .
Anca,asta-i ceaiul pe care-l bei ?http://www.nature.com/ijo/journal/v23/n1/abs/0800766a.html
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Yupiiiii! Am scapat de un semestru ... Raportam 9.93 , a doau medie in clasa ,pozitia a 3-a ,are doo fete in fata .Ma declar multumita . Anca,asta-i ceaiul pe care-l bei ?http://www.nature.com/ijo/journal/v23/n1/abs/0800766a.html The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
noi am terminat cu 9.75....se putea si mai bine,dar asta este...speram ca celalalt semestru sa fie mai bine...
anca,de unde cumperi ceaiul si cat costa?
va doresc un week-end placut,si la scolari o vacanta placuta,dsi e cam scurta.
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Vic spune:
Fetelor, hop si eu la raport. V-am citit cate putin, dar de scris...
Ma bucur ca ati ajuns toate cu bine la vacanta, caci am citit despre diversele aventuri.
Noi am avut o saptamana fierbinte rau, la propriu, cu temperaturi de 43-44 de grade 4 zile la rand, si nopti cam la 30. Sa ma invat minte, sa nu ma plang cand sta temperatura sub 30. Azi au fost "numai" 36 si am mers la plaja. A fost tare placut, briza era chiar racoroasa, iar apa superba! Acum, la 11 noaptea, in casa inca sunt 27 de grade, dar mi se pare deja racoare, dupa caldurile de noptile trecute.
Noi n-am avut probleme, dar in zona trenurile nu au mai functionat, iar din cauza consumului excesiv de curent cu aerul conditionat si ventilatoare, in multe locuri a picat curentul sau a fost intrerupt din motive de siguranta. Au fost si ceva bush fires, obisnuite de altfel, dar de regula sunt prin paduri, nu in suburbiile metropolitane, printre locuinte. In fine, a trecut, am supravietuit, de-acum stam inca o saptamana la 30-35 de grade. Se pare ca e o "regula" a naturii, sa fie extrem de cald abia cand se intorc copiii la scoala. Si de luni incepem clasa a 3-a si a 9-a.
Eu mai am probleme si cu sefa, da' m-am consolat ca-i temporara, si la sfarsitul lui februarie pleaca. Ma mai uit la job-uri si acum chiar vreau sa aplic la vreo 3, dar mi-e si teama sa nu dau siguranta din mana pe vise. Ma mai agit si sa-mi fac reclama pentru cabinetul privat, care de prin noiembrie cam stationeaza. Dau si eu vina pe vacanta, sarbatori, criza... Dar tare mi-ar place sa mearga cat de cat, m-as simti implinita.
Va doresc weekend placut (cat mai e) si vacanta frumoasa, cu cat mai multa odihna.
agho spune:
Flower, umflatel,medii foarte bune, asa ca merita copiii felicitari din plin!
Vic, am vazut ceva la stiri si chiar m-am gandit la tine, oare cum va descurcati pe canicula?!...Insa deja am citit raspunsul tau.
Pe caldura sta, chiar incep copiii scoala?...Nu se mai amana un pic?
La noi e mai frig, geci, caciuli, fulare...Ieri si azi, Ana a iesit cu colegii la joaca. Ce-or fi facut nu stiu, dar a venit bine dispusa acasa. Acum copiii sunt in mini-vacanta dintre semestre, iar adultii la serv. de maine. Eu (si nu numai eu) voi avea treaba sapt.viitoare cu mutatul intr-o alta incapere care e mai uratzica. Mai intai treb. zugravit ca acolo a tot plouat intr-un colt, cam ca la Sanca. Vor zugravi, dar daca acoperisul nu se repara, va ploua la loc.
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Mara, Umflatel, felicitari copiilor pentru notele obtinute
Vic, gata, asa de repede a trecut vacanta , incepe scoala, bafta copiilor, s-un an scolar cat mai bun!
Agho, daca Ana e asa talentata la desen, ar fi pacat sa nu mearga la Tonitza, zic si eu.
Nu stiu prea multe despre liceu, ai mei sunt antitalent. Ty are note
mai mult pe teorie, iar Mihai daca ar face numai graffiti ar avea 10+, dar nu se face asta .
si o saptamana cat mai buna!
si
de si
Ana68 spune:
Salutare fetelor si felicitari puilor vostri pentru notele bune si mediile faine!Si vacanta frumoasa,chit ca e doar o saptamana!
Alex a terminat si el cu bine semestrul...insa saptamana asta a decis ca merge la scoala,o ora,timp de trei zile,la pregatire la fizica.E "disperat" ca nu intelege rezolvarea problemelor de fizica si cum sunt mai multi colegi in situatia lui,doamna de fizica a decis sa faca pregatire cu cine e interesat ,uni,miercuri si joi,o ora...in care sa rezolve probleme.Asa ca flacaul s-a decis ca are nevoie de asta si va merge.Doamna de mate cred ca e pierduta pe veci...cu pluta e putin spus ca e dusa...l-a stresat pe Alex toata saptamana trecuta ca trebuie musai sa lucreze in vacanta,ca altfel nu se poate,ca asa se face performanta...alea-alea.In fine,Alex imi povesteste acasa si zic :ok,mergi la scoala daca trebuie...asta este,ca n-o s-o contrazici.Dar nuuuuuu,ca doamna nu la scoala vroia,ci acasa la ea si nu o ora colea,omeneste,ceva de la 3 ore in sus...Ups!No way...Alex ,speriat ,mi-a povestit ca a incercat s-o minta,cum ca o sa disparem in neant,ca ne evaporam in spatiu o saptamana...nimic,bay frate,profa de mate o tinea pe a ei...si ca o sa ma sune pe mine sa vorbeasca despre asta.Va spun sincer ca m-am panicat...ca sincer nu stiu cum sa iau atitudine in fata femeii asteia,ca de incerc sa spun punctul meu de vedere,ii fac rau lui Alex,plus ca am incercat asa ceva anul trecut si...mai bine nu.Daca sunt de acord,profa asta e genul ii dai un deget,iti ia mana.Nici nu stiu cum e mai bine.Marius daca vorbeste cu ea,e lipsit de tact,asta e neaosh...ce-are in gusa si-n capusa si i le spune verde in fata...si-asa,cand a auzit de la Alex ce vrea profa de mate,a facut un iures in casa si cat a injurat-o...nu vreti sa stiti...ca ce?ii face profa programul?In fine,pana in clipa de fata nu m-a sunat doamna asta deloc,pfui!...sper sa nici nu sune...
Altceva...mai nimic.Weekendul asta am stat pe acasa,Marius si-a pierdut vocea vineri si abia pe ieri seara am inceput sa-l reauzim cum trebuie...amigdalele cat gogonelele si incapatanarea cat casa...n-a vrut sa ia nimic de gat,s-a tratat cu palinca...
Va doresc o saptamana cat mai buna si va pup cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Salutare fetelor si felicitari puilor vostri pentru notele bune si mediile faine!Si vacanta frumoasa,chit ca e doar o saptamana! Alex a terminat si el cu bine semestrul...insa saptamana asta a decis ca merge la scoala,o ora,timp de trei zile,la pregatire la fizica.E "disperat" ca nu intelege rezolvarea problemelor de fizica si cum sunt mai multi colegi in situatia lui,doamna de fizica a decis sa faca pregatire cu cine e interesat ,uni,miercuri si joi,o ora...in care sa rezolve probleme.Asa ca flacaul s-a decis ca are nevoie de asta si va merge.Doamna de mate cred ca e pierduta pe veci...cu pluta e putin spus ca e dusa...l-a stresat pe Alex toata saptamana trecuta ca trebuie musai sa lucreze in vacanta,ca altfel nu se poate,ca asa se face performanta...alea-alea.In fine,Alex imi povesteste acasa si zic :ok,mergi la scoala daca trebuie...asta este,ca n-o s-o contrazici.Dar nuuuuuu,ca doamna nu la scoala vroia,ci acasa la ea si nu o ora colea,omeneste,ceva de la 3 ore in sus...Ups!No way...Alex ,speriat ,mi-a povestit ca a incercat s-o minta,cum ca o sa disparem in neant,ca ne evaporam in spatiu o saptamana...nimic,bay frate,profa de mate o tinea pe a ei...si ca o sa ma sune pe mine sa vorbeasca despre asta.Va spun sincer ca m-am panicat...ca sincer nu stiu cum sa iau atitudine in fata femeii asteia,ca de incerc sa spun punctul meu de vedere,ii fac rau lui Alex,plus ca am incercat asa ceva anul trecut si...mai bine nu.Daca sunt de acord,profa asta e genul ii dai un deget,iti ia mana.Nici nu stiu cum e mai bine.Marius daca vorbeste cu ea,e lipsit de tact,asta e neaosh...ce-are in gusa si-n capusa si i le spune verde in fata...si-asa,cand a auzit de la Alex ce vrea profa de mate,a facut un iures in casa si cat a injurat-o...nu vreti sa stiti...ca ce?ii face profa programul?In fine,pana in clipa de fata nu m-a sunat doamna asta deloc,pfui!...sper sa nici nu sune... Altceva...mai nimic.Weekendul asta am stat pe acasa,Marius si-a pierdut vocea vineri si abia pe ieri seara am inceput sa-l reauzim cum trebuie...amigdalele cat gogonelele si incapatanarea cat casa...n-a vrut sa ia nimic de gat,s-a tratat cu palinca... Va doresc o saptamana cat mai buna si va pup cu drag! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa |
mai ana,astea sunt de alea care nu au cu cine se certa acasa(intelegi tu ce vreau sa spun),si-si varsa nervii pe copii..eu l-as lasa pe marius s-o puna la punct...mai neaosh
mare pt alex!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
CriPOD spune:
Pai ce=i asta? iar sunteti in vacanta???
Aplauze pt rezultatele frumoase!
Vic, bine ca mai respirati, la plaja cu voi!
O saptamana grozava!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
mihaela_s spune:
Felicitari copiilor pentru mediile obtinute! Vacanta placuta tuturor.
Si un inceput de scoala cat mai racoros celor de la antipozi.
Eu sunt prinsa-prinsa dar sper ca zilele viitoare sa imi gasesc putin timp sa va scriu la fiecare in parte.
Sa stiti ca sunt in zona!
pe toate cu mult drag.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie