Copii din 1995-1998(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mQQm, deja stii ca baiat. Dragutz!Cand vine pe lume?...Iti marturisesc, eu una nu mai am curaj sa mai aduc pe lume un copil acum, in lumea asta agitata. Asa ca meriti felicitari! Muulte felicitari!
Da, despre filmul acela ziceam. Ce simt critic are d-ra dumitale!
Ma alatur si eu tie sa urez "La multi ani, Sanca!!!

La noi s-a sarbatorit "Marea Unire" dar cine mai are chef de evenimente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!
Am trecut sa va salut, noutati nu prea am, am cam pe diagonala, n-am prea avut timp de asta, si-ati scris destul.

Ana, imi pare rau de accidentul tau, mare noroc ai avut si mai faci si haz de necaz.

Mara, asa deci, strici tot , un pic de atentie nu strica, si-ai sa ai doua maini drepte

Andra, mare noroc a avut Edy, inseamna ca aspiratorul a avut izolatie buna, nici nu vreau sa gandesc ce se putea intampla . De profa de tehno nu mai zic nimic, bleah.

mQQm, simpatica Dedy, cum vorbeste cu viitorul fratior.

Sanca, amuzanta poveste cu benzina , eu cred c-as fi murit, de condus nici ca mai putea fi vorba. Bafta la "loterie", daca-i buna scoala si mai este si-n cartier, e OK.

Fetelor, felicitari copiilor pentru notele obtinute, bafta la olimpiade si concursuri.

Eu astazi merg la sedinta, n-am nici un chef, dar trebui. Mihai nu-mi spune chiar tot, si asa aflu si eu una alta. Ce stiu pana acum este ca la chimie are media 10, iar la civica 9.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete dragi...

Ca de 3 ani incoace...tot cu mentiune s-a lasat si in acest an...spre marea dezamagire a lui Alexandru,caruia concursul i s-a parut mult mai usor in acest an.Discutand la premiere cu profa lui de mate,ea a spus ca vorbit cu profesorul universitar ce a creeat subiectele de concurs si i-a zis ca este foarte dezamagita de ele...profesorul raspunzandu-i ca nu este singura,ci toti ceilati profesori i-au zis la fel.Subiecte s-au axat aproape exclusiv pe divizibilitate...si profa de mate a intrebat acel prof universitar ca de ce asa...cand in alti ani s-au dat subiecte variate.Raspunsul?Cica:Asa,ca sa-i prind pe elevi".Ce sa prinda?Pe cine?E o enigma totala,ca nimeni nu a priceput ce a vrut omul acela sa zica.In fine,profa de mate era super nervoasa,ca a lucrat cu Alex mult si divers...chiar Alex zicea ca in doua saptamani de pregatire au umplut un caiet cu exercitii si a facut si lectii inainte,ca sa fie pus la punct...a lucrat si geometrie..in fine.Oricum eu i-am spus lui Alex ca sunt foarte mandra de el si ca una peste alta importanta participarii este poate mai mare decat o bucata de hartie.Era asa suparat si mai ca-i dadeau lacrimile ca imi spunea ca ne-a dezamagit si ca lasa,ca o sa fac mai mult la olimpiada...mi se rupea sufletul de el si l-am pupat si imbratisat si m-a adus in stare sa ii spun ca de continua asa,cu invinovatitul,nu-l ma las la nici un concurs ever again.
Asa ca,Agho...nu mai scapa de mate asta si sincer,eu chiar nu stiu cum sa-l scot din asta,pentru ca pe de o parte s-a cam saturat si pe de alta parte pune ambitia la bataie si nu vrea sa mai renunte putin nicicum.
Cat despre cealalta problema...toate au un rost...lasa-le sa mearga firesc si ai sa vezi ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat,lucrurile se vor aseza frumusel in linie dreapta...
Felicitari lui Andrei de 10 de la geografie!
Vaaaiiii...Mara,cum sa ma supar?!Ha ha ha...da' io nu ma vad in oglinda,ce naiba?Doamne iarta-ma!Din contra,m-am amuzat copios...numa' ca,ceapa ei!,limba asta e cu doua intelesuri cand o auzi,dar-mi-te cand o si scri?!Da,unele concursuri sunt zonale...eu am inteles,ca atunci cand concursul asta a fost lansat,acum vreo 6 ani in urma,nu stiu foarte bine,ar fi fost chiar concurs international si participau elevi din toata Romania si tari vecine.Cu timpul unii au renuntat si de vreo 4 ani,parca,e concurs pe partea de vest a tarii,cu participare internationala.Fata de anul trecut,anul asta a participat doar Serbia.Cred ca au si site.
Succes la engleza!
Mqqm...uau...pai asta da activitate,pictatul holurilor de la Natiunile Unite,am inteles bine?!E haioasa cum discuta Dedi cu burtica ta...cred ca vei avea o baby sitter de nadejde in ea...Succes la pictura!
Anca,cum ati petrecut revelu chinezesc?!
Miha rock,multumesc...o viata avem...cum sa nu rad?!Ce vesti de la sedinta?

Fetelor,pe langa concursul lui Alex,shopping cu d-ale gurii,participarea Luanei la un party a unei colege....duminica noastra s-a incheiat intr-un mod "glorios" cu o super-mega-giga,ultra...

PREZENTARE DE MODA

Vizionare placuta,sper sa va aduc zambetele pe buze....

O saptamana cat mai buna,o zi faina si va pup pe toate cu mare drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, super, ultra, mega show! M-asteptam la alte personaje, credeam c-ati fost la vreo prezentare in Tim. insa m-ai dat gata cu prezentarea Luanei si prezentarea ta scrisa.Ei, si sa nu uitam si matemticianul scolii, casei samd. Felicitari muuuulte! Pai nu-i de ici, de colea sa castige fie ea, chiar si o mentiune! Bravooo lui inca o data!

mhldvrc, pe ploaia asta, tot sa ai chef de mers la sedinta. La noi inca nu s-a tinut niciuna, nici la Ana, nici la And. Desi nu stiu ce-as mai putea afla. Iti urez multa bafta sa-ti gasesti ceva acceptabil de lucru! Si vesti bune cat mai muulte!

Mergi la inceput

Multumesc Agho!Eeeeee,ce prezentare de moda oficiala,cand au am ditamai VIP-ul in casa..?!Ha ha ha ha ha...Sper ca te-am facut sa razi...si ca te-am binedispus...

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana, prezentarea de moda a fost super, modelul haios de numa, dar si prezentarea ....
Felicitari lui Alex pentru mentiune. Stiu ca nu e ce-si dorea el, dar zau ca prea e exigent cu propria-i persoana. Daca ar fi fost Elliot, s-ar fi bucurat ca a scapat de o bataie de cap....

Agho, cheful iti vine mancand, sau sarbatorind, cum sa zic mai corect….

Mara, dar curge la voi cu note de 10... Bravo lui TB ca e baiat serios si nu se lasa pe tanjeala.

Mihaela bafta la sedinta, si tinem pumnii sa nu dai de surprize. Mihai are note bune, la ce a raportat....

Andra, sa stapanesti sanatoasa noul aspirator. Ar fi trebuit sa-ti cumperi unul industrial, care e si pentru apa.... Bine ca a fost numa atata, ca D-ne fereste de rau.

Mihaela, vad ca te-ai pus cu burta pe carte. De luni o iau si eu pe aceiasi carare....

MqqM – sa ne anunti cand postezi tabloul facut de Dedi, ca sant sigura ca a fost ceva nemaipomenit.

Fetelor multumesc de urarile de Anul Nou, Anul Bivolului. Am sarbatorit, dar nu toata noaptea cum intentionam eu, ca sotul a spart petrecerea cu durere de cap … Am mancat mancare chinezeasca, of course... MqqM – ca tot m-ai intrebat. Am avut egg drop soup si hot and sour soup , orange chicken, chow main, won tong cu cream cheese, lettuce wraps, egg rolls, si prajitura facuta de mine. Binenteles ca nu m-am spetit gatind, decat la prajitura… Am avut si fortune cookies, si pisicile l-au desfacut pe a lor, dupa ce ne-am culcat. Au mancat jumate, si cealalta jumamate au lasat-o in sufragerie, probabil ca nu le-a placut ce scria pe biletel, sau erau intr-un moment de generozitate sa imparta cu Oreo.

Duminica am avut scoala cu usile deschise (open house). Asa ca am mers la scoala baietilor si am bantuit prin clase, impartit invitatii la Mardi Gras Gala, o petrecere de strans fonduri pentru scoala. Nu stiu daca vom merge sau nu anul acesta, vor 75 de dollari pe bilet, iar acolo se v-a face action sa se cumpere fel de fel de obiecte de arta facute de fiecare clasa, alti bani, alta distractie. Ieri, impartind invitatiile, si bifand numele celor care le primeau, erau numa 2 pagini cu nume de familii. Poate chiar ca au plecat multe familii de la scoala baietilor, si numa clasele baietilor s-au ales cu studenti noi.

si numa bine, o saptamana buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, m-am druluit pe-aici, noroc ca nu-s in public. Il mai ai pe Oreo? Cum ii merge lui Elliot cu ochelarii? Iti tin pumnii sa fie admisi baietii la scoala la care vreti voi.

Ana, felicitari lui Alex, esential e ca si-a ascutit el maiestria, lasa-l incolo de profesor nebun. Luana e totala.

Agho, ai o atentie la detaliu fenomenala, de multe ori, dupa ce-am citit "tot", citesc ce scrii si nu pricep unde ai vazut tu pana dupa ce mai citesc odata.

Va pun si io un link de la www.theglobeandmail.com/servlet/story/LAC.20090125.UTS24/TPStory/?query=UTS&pageRequested=all&print=true" target="_blank">globe and mail, a aparut un articol duminica despre scoala Dedei. Citind printre randuri nu-mi suna a bine...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Saluti...

Anca,pai la voi acolo e activitate intensa si observ ca parintii sau macar unul din parinti,este musai sa se implice in activitati extrascolare sau cum s-or numi...
Eeee,cu anul nou...pana la urma v-ati distrat.E fain ca serbati si sarbatorile altora...vorba de pe la noi,ca orice motiv e prilej de sarbatoare...Ce n-am inteles este ce cautau matzele in placinta?Nu ma dumiresc nicicum...
Multumesc de urari...Alex este,intradevar,mai exigent,in anumite privinte...insa fi pe pace,ca nu e chestie neaparat de nota,mai mult urla orgoliul in el...
Mqqm,am citi din articolul ala...dar n-am inteles mare lucru.E adevarat ca nu l-am strabatut cap coada,ca urmaream sa vad daca scrie ceva de Dedi...insa,in general,daca e vorba de schimbari ceva...ma gandesc ca astea se fac cumva in timp si s-ar putea sa nu o afecteze pe Dedi,poate pana atunci termina scoala...
Multumesc de aprecieri...asa i-am zis si eu lui Alex,sa nu se mai framante atata,ca nu are rost si sa inteleaga ca viata nu e doar lapte si miere...Luana?Eeee,aici schimbam macazul...e nebunica noastra din castraveti si de ceva vreme ,privindu-i fetisoara aia micuta de soricel,felul in care vorbeste,se misca si se prosteste,parca ma vad pe mine la varsta ei...zau de nu-mi e copiuta din copilarie...ta-su nu vrea sa recunoasca nicicum ca seamana cu mine...dar restul lumii asa zice.I-am aratat si poze cu mine cand eram de varsta Luanei si tot nu recunoaste,ca deh! e fata lu' tata...
Cum te simti?Cum iti este?

In rest totul e liniar la noi...sa aveti o zi faina.Pupaturi!

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salutare fete,

am fost ieri la sedinta .Nu mai stiu daca v-am zis ca din nu stiu ce motive au amanat-o . Mai avea putin si-o punea in vacanta ...Ce sa va spun ,omul asta ma surprinde de fiecare data .Neplacut .Nu stiu cu cine-o fi facut el pedagogia dar dupa mine cred c-a sarit peste ...In afara faptului ca se apuca sa discute lucruri care vizeaza si intereseaza pe toata lumea (resp optionalele),inainte de ora de incepere anuntata ,am ramas muta cand mi-au auzit urechile cum face comparatii intre elevi si ce comentarii vis-a-vis de situatia lor sc a putut sa faca .Desi nu am fost vizati in mod direct (in sensul ca n-a zis nimic negativ de al meu copil ,dimpotriva )trebuie sa recunosc ca m-au deranjat din cale-afara comportamentul si observatiile lui .Si la voi (ma refer loco)tot asa se desf ostilitatile ?In sensul ca se citesc notele in plen ,se spala rufele ca sa zic asa in piata mare (adica problemele punctuale ale fiecarui copil )? Comentarii de genul -nu se descurca ,cutare e mai bun decat cutare ...nu va mai spun ce ranjet avea intiparit pe figura . Ce sa mai spuna bietii parinti (doar la vreo 5-6 n-a avut comentarii deastea de toata jena de facut )cred ca nu stiau pe unde sa se ascunda .Unii dintre ei au simtit nevoia chiar sa explice ,sa se disculpe ...Jenant ...Era si ceva amuzant in tot circul asta ,din cand in cand ne spunea ca e o clasa tare buna ,ca profesorii sunt multumiti de ei ,doar el , iata , facea nota discordanta ... Dar au fost si cativa care au sanctionat modul lui inhibant de a se adresa si comporta cu copiii la ore ,printre care si eu (asta desi pe TB l-a laudat ),basca ,lucru care m-a deranjat iara din cale afara- le cere , fara sa le predea .Ca-i gretos ,taios ,le zice ca nu-i bine fara sa le spuna si de ce sau cum ar trebui sa faca ...Am avut parte si de-o mamica ce ne-a dat cu firma-n cap ,trimitand parca tot ce unii dintre noi (ca au fost si destui cu capul plecat ,sau care au alte supape ,alte moduri de-a se rezolva )si-au gasit curajul sa spuna ,in derizoriu cumva... ,zicand ca profa de franc -i urata .Si ca de-aia fi-su nu agreeaza .I-a sarit imediat o bunica la carotida (apropos cele mai bune doua fete din clasa sunt crescute de bunici )si si-a facut auzit dezacordul .
Cred ca problema la noi este ca si o buna parte dintre parinti gresesc .Nu exista echilibru .Unii sunt de parere ca fara coercitie nu se poate si le dau mana libera profesorilor sa le puna copiii la punct ,iar altii nu concep sa le fie timorati si intimidati copiii.Din pacate din ce constat si acest diriginto-profesor este adeptul prezumtiei de ...vinovatie ...Cei care au parte si acasa de asemenea tratament nu se resimt ,dar ceilalti ....Si se mai mira ca sunt copii care nu ridica mana desi sunt buni si stiu cand sunt pusi .Pare atat de convins ca ce face e bine ,incat nici nu cred ca-si inchipuie ca mai exista si alta cale ...
TB are doar o medie de 9(la romana ,ati ghicit ),lucru pe care dealtfel il stiam ,dar am fost surprinsa sa vad ca la nivelul clasei lucrurile stau si mai putin bine ,...doi corigenti la... franceza .

Scuze ca m-am descarcat aici ,dar trebuie sa recunosc ca inca ma resimt .Derulez secvente si parca nu-mi vine sa cred

Anca ,sa inteleg ca v-ati hotarat ca plecati de la sc actuala ,sau i-ai inscris doar asa just in case ,sa aveti locurile in caz ca va hotarati ?

Ana,felicitari lui Alex ! Pe Luana-i aranjat-o .Direct pe pasarela o trimiti .

Miha,cum fu la sedinta ?

mQQm ,voi acum platiti ceva ?
sau doar s-ar majora?

Agho ,vezi ce-ai pierdut ? Io m-am oferit sa te las...Aud ca se fac valuri printre profesorii de la colegii si licee bune ,ca n-ar fi tocmai multumiti cu ce s-au ales in urma scoaterii capacitatii/test national .Vor sa scoata tezele cu sub unic .S-a schimbat stapanirea ...asta cred ca a visat altceva

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Mara...ce sa mai zic?!Parca ai fi descris o sedinta cu parintii de la clasa lui Alexandru....numai ca la noi,poate asta e un lucru mai deosebit decat la voi,Alex are diriginta,deci tzatzaraia e la ei cat casa.Tocmai d-aia,dupa sedinta de anul trecut,cand povesteam eu aici ce urat a fost ,cu parat incontinuu al fetelor si cum baietii au iesit ca sunt niste nesimtiti si cei mai rai,iar fetele erau usile bisericilor....am refuzat sa mai merg la sedintele cu parintii.Au fost doua sau trei,pana in prezent...la care a mers doar Marius si asa va fi si de acum inainte.Inca ma uimesc de mine cum de nu am murit cu dintii infipti in gatul dirigai si a celor 5-6 mamici de fete care cu vocile lor pitigaiate acopereau toate celelalte voci...
Asa ca Mara...cred ca peste tot e la fel.
Multumesc de urari...Cu Luana,acum vorbind la modul serios,ne-am gandit mai pe la anu' s-o inscriem la vreun club de dans...mai vedem.
Te pup!

Album pi casa

Mergi la inceput