Copii din 1995-1998(27)
Raspunsuri - Pagina 4
CriPOD spune:
Gata, a ales in sfarsit, a renuntat la latina, a zis ca 2 limbi pe langa engleza ii ajung. In plus a zis ca pana la vara mai aprofundeaza cat sa-si faca o baza si-i ajunge.
agho, o vrei tu?
Bravo si succes la scoli si competitii copiilor.
Ana, bine ca nu ti-ai rupt piciorul... Culmea e ca eu n-am avut nimic atunci, insa i s-a umflat capul alui meu de ce-am produs. Sper sa ramai fara urmari.
Va pup.
mihaela_s spune:
Seara buna dragelor, se pare ca numai la ore din astea mai apuc sa scriu...noa bine si asa...
Pai va citesc, asa ca am ras si eu pe bune de Mara cu aerul plin de "ceva" si de Sanca cu pletele in vant fluturand din masina, m-am ingrijorat pentru mama Andrei care citesc ca deja e mai bine, apoi am citit de nazdravania juniorului Edy(sa folosesti sanatoasa aspiratorul nou), m-am ingrozit de patania Anei care bine ca s-a terminat cat de cat cu bine(ei ce face un unguent eficient!), apoi m-am ingrijorat pentru agho dar am citit ca problemele sunt sufletesti si cum e o sufletista(i-am intrat ei eu acolo la sufletel ...) le aseaza pe toate acolo vrand-nevrand, apoi m-am bucurat de succesele puilor ei. M-am mai gandit la umflatel si la problemele ei si la Mihaela rock daca si-a gasit ceva de lucru...Si nu in ultimul rand(subliniez asta!) azi venind pe autobus spre casa si neavand altceva mai bun la ce ma gandi, mi-am dat seama ca nimeni nu i-a spus lui mQQm ca Dedi sa renunte la latina. Io ma gandeam ca daca ar fi dupa mine eu la asta as renunta clar. Dar mie nu mi-a placut limba latina si asta ar fi motivul, dar Dedi nu-l are, ei ii place...asa ca nu are rost sa spun nimic...dar uite ca s-a hotarat ea singura.
Asa ca vedeti bine eu ma gandesc la voi chiar si cand nu sunt cu voi . Iar la barza aia sa nu va ingramaditi prea multe ca mai pe la anul asa, o testez eu, ok? . Ei dar pana atunci mai e rost sa-si faca treaba putin, asa ca puteti inca atenta la ea....
Cat despre Diana, ea a stat mai mereu mai prost cu logica matematica. Stiu inca din cl.3-a si a 4-a cat ne chinuaim acasa cu probleme ca ea nu stia sa le gandeasca. Si acum n-a fost un accident ca nu stia sa calculeze, ea nu stie sa faca probleme de genul acesta, nu stie sa puna din problema in calcul. Asa ca putin exercitiu nu strica deloc, mai ales ca urmeaza clasele in care se pun note si de ele se tine cont pentru admiterea in liceu. Acuma ea chiar nu stie ce vrea sa faca, probabil va fi un domeniu umanist, insa de matematica asta uzuala oricum va avea nevoie in viata.
Iar eu...cu scolile cum stiti...cu practica cum stiti...si nu mai am timp de prea multe. Ah ba da! M-am apucat de exercitii de gimnastica acasa, am o carte cu exercitii cu care combati durerile de spate si cum la mine erau frecvente deja in multe situatii, am zis sa incerc. Asa ca am program 40 de minute(atata tine tura de exercitii) in fiecare seara. Si imi simt acum fiecare muschiuletz din corp dar ma simt bine.
Hai va pup, sa aveti o zi buna!
ps. Succes lui Alex de Ana-Maria la concursul de mate!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ana68 spune:
Salutare natiune de fete dragi...
Azi mai bine ca ieri si sper ca zilele urmatoare sa fiu si mai bine...si cum afara e timp pisacios,cu ceata,ploaie si umezeala,probabil ca restul vietii mele tot voi trage cu umarul,dar ce mai conteaza?!
Mara...mercur retrograd se cheama?Uau...m-ai lasat masca,habar nu aveam...sper sa nu existe vreo problema la gloaba de mine cu mercurul asta...Eeee,daca m-ai fi vazut acu' vo' 6-7 ani in urma ce iapa murga eram...si ce gloaba am ajuns...Asta e viata,sanatosi sa fim,asta e important,sa fim bucurosi...
Felicitari pentru rezultatul lui Tibi la concurs...Am mai scris de TMMATE asta,e concurs international,se organizeaza la Timisoara.Anul trecut,pe langa judetele banatene,au participat si elevi din Ucraina,Serbia si Ungaria...asa imi amintesc.In fine,este un concurs destul de dificil,sunt niste probleme acolo de ti se face parul maciuca...mai mult de logica...Multam de urare,sper sa aive bafta!Depinde de el...
Agho,pai m-a calcat pe bombeul cizmei...din instinct sau ...naiba mai stie din ce...cand am simtit greutate pe picior mi-am retras instant degetele in spate,le-am strans si atunci roata era doar pe bombeu...deci degetele mele is vii si nevatamate...Eu una,in ingustimea mintii mele,zic,draga Agho,ca linistea si bucuria din familie nu se poate compara cu absolut nimic din lumea asta,iar problemele altora,daca nu le poti aborda si gasi de-un sfat,solutie si cale de rezolvare...da-le la spate.Nu suntem facuti sa ducem grijile lumii pe umerii nostri...au altii grija sa le imprastie prin lume si sa le imparateasca...Sa faci un bine si sa ajuti e o treaba extraordinara si atunci cand poti s-o faci si simti ca ai puterea de a duce la capat asa ceva...e o satisfactie sufleteasca imensa si bravo tie ca ai reusit asta.Dar inainte de toate esti si suntem oameni si ducem atat cat putem si ne tin puterile...nu avem voie sa neglijam pe cei ce ne iubesc,pe cei apropiati sufletului nostru,pe cei ce ne poarta zilnic grija si dragostea.Nu stiu cat ai inteles din ce am vrut eu sa scriu,insa m-am gandit sa spun cateva cuvinte...am simtit din vorbele tale mahnire si suparare si m-as bucura sa reusesc sa iti aduc un zambet si un gand bun.Te imbratisez cu drag!
Mqqm...bine ca ai scapat si tu cu bine...si idem:nu vrei sa sti ce i-au auzit urechile copilului ala...
Mihaelaaaaa....sa imi ramana ochii tintuiti de ecran:te-a virusat MQQM????!!!!Uau...cand o fi sa va hotarati,sa fie intr-un ceas bun...Pe mine barzoiul m-a parasit de mult,i-am zis vira...asa ca reformulez si il trimit in nord,catre voi...
Probabil ca Diana va merge pe ceea ce ii place,in privinta scolii...probabil ca va invata atata cat va considera ca e necesar in privinta stiintelor exacte si va studia mai mult unde ii place...si ma gandesc ca ar fi o alegere foarte buna...Sa aive succes maxim in tot ceea ce face!
A fost o vreme cand faceam si eu acasa exercitii,nu dupa vreo carte sau vreo planificare....asa ,din capul meu si zau de nu ma simteam mult mai bine si nu ma mai durea spatele...respiram mai usor....insa lenea e cocoana mare...Multumesc de urare pentru Alex...Succes si voua!
No...cum e vineri ,va doresc un week end excelent din toate punctele de vedere.Pupici si sa ne reauzim cu bine pe luni!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
mQQm, iti arde de shotii? Nu m-am gandit ca ai putea sa-mi pui intrebarea cu pricina. Simpatica mai esti! Ma bucur ca Dedi a stiut s-aleaga ce-i mai bn pt ea. E determinata. Bravo!
Mihaela si Ana68, aveti si voi dreptate, dar ce sa fac? Acum treb sa mai am putina rabdare sa rasuflu si eu usurata. Mi-e greu si mie sa fac si sa desfac.
Mihaela, cate-un pic va invata si Diana sa rezolve probl. cu sprijinul tau. Daca n-a facut constant astfel de probl, sigur ca e mai greu. Si nici cu And. care are cat de cat habar de mate parca nu-mi vine sa cred ca va apuca pe un drum: mate-info'. Mult spor si tie la studiat!
Ana68, iar mate si iar mate! Bietul Alex nu mai scapa. Cred ca si noaptea viseaza exr. Muuuult succes! Sa iasa cu lauri din concurs! Ma bucur ca n-ai patit nimic mai grav in urma accid. Sanatate!
Una peste alta, And. a mai impuscat un 10 la geografie-test.
Flower, la Oli mate, Ana a luat 65 p din 100p.
Nu mi-am pus mari sperante in punctaje notabile, iar acum fac si eu ca si cu capra vecinului, ca au fost si punctaje mai slabe, insa desigur si mai bune. Acum sa vedem ce nota va avea in catalog, ca probl. asta abia acum mi-am pus-o, ca aveau de ales intre test la clasa sau testul de Oli'.
We placut!
flower-power spune:
hellou ,
Vine we
Mai e o saptamana si gata semestrul Cam anapoda structura anului scolar ,dar cum nimic nu ne mai mira ...
Copilu a venit azi cu 3x10 ,singurul stres e muzica ,i-a lasat desteapta asta de profa fara a doua nota pana in ultima ora .Daca se imbolnaveste vreunul si lipseste taman atunci ??
Ana sper ca nu te-ai suparat pt gluma mea Te-am admirat in poze odata ...
Am observat ca unele dintre concursurile astea sunt oarecum zonale .La asta de sambata au fo copii din vreo 12 jud. Miercuri are la engl .
Miha ,bine ca ai aparut .Ce zici tu acolo cu probleme de-a 3-a si-a 4-a ,tare ne-au mai trezit ,mai ales alea cu segmente (met figurativa ) ... o frumusete ...Nu e rau ca desi la scoala nu pun accentul , incerci sa-i explici Dianei (desi nu stiu zau cand mai reusesti si asta ).Iata ,unele chiar au aplicabilitate in viata reala (spre deosebire de multe alte lucruri cu care nu stiu de ce-si bat capul saracii copii )
Spor la exercitii !
mQQm ,asta as fi ales si eu ,ea oricum are inclinatie catre arte ... Si noi trebuie sa alegem optionalele pt anul viitor (doamne ,cat ma bucur ca astia nu incearca sa ni le vare pe gat ca pe la majoritatea scolilor ).Noi avem de ales intre engl ,germana ,info si parca ceva sport .Anul asta am optat pt 2xengl si una de info .
Agho ,sa razbesti problemele de la servici ,asa-i ,acuma ca s-a schimbat "sustinerea politica " pleaca-ai nostri ,vin ai nostri.Unii deja s-au schimbat , altii urmeaza ,fireste fiecare cu idei noi . Noi doar ne supunem .Numai cand ma gandesc la noua -fosta ministra a invatamantului .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
Curg zecii pe-aici, bravo lor!
Io azi am logoree si n-am nici de lucru, asa ca sed degeaba.
Mihaela, in zilele astea copiii au atatea optiuni. Noi cand am crescut era alba ori neagra, insa vad acum ca a aplicat Paul la univ si a tot adus pliante, pai sunt la specializari de te doare bila. Asa ca nu te stresa, matematica e doar o materie intre altele.
Voi credeti ca s-a terminat? Nuooo. Ieri si-a inmanat lista de cursuri, asa cum a decis, da' aseara a zis ca merge sa schimbe muzica cu latina, ca cica muzica face acasa si vrea sa mearga si la orchestra, in fine, nu-mi mai bat capul, ca pana in septembrie mult mai e. Guidance counsellor i-a zis sa treaca pe la biroul ei ca se rezolva schimbare intr-o secunda. Ce-i sigur: spaniola, arta. Mi-a facut de craciun un tablou de-am picat pe spate, o sa-i fac o poza.
Ceea ce imi aminteste... alaltaieri a venit donsoara de la scoala cu incantarea pe fata... "mami, e minunat, azi am avut asa un good charma". A fost acceptat la ceva cu scoala natiunilor unite si aleasa sa picteze impreuna cu niste studenti de la university of toronto si vreo 5 alti copii sa picteze unul din holurile scolii. Radia, ce mai.
Asa, si ieri s-a apucat de vorbit cu bebelea. Langa burta, zice... "hshchrr, hshchrr... aici Denisa... hshchrr, hshchrr... over... hshchrr, hshchrr... I am your sister... hshchrr, hshchrr... over... hshchrr, hshchrr..." si tot asa. Mai aveam un pic si crapam de ras, vine cu cate una!
Weekend placut. Over!
agho spune:
Flower, stii, at. cand vin cu note de 10 au copiii asa o fata voioasa, ca parca ne dispun si pe noi. Bravo lui Tb! Si cu muzica treb sa se rezolve cumva.
Ei, acum ca se-ncheie semestrul, a fost pusa si-a doua nota la desen si Ana a venit radiind acasa c-a luat 10 si ca de fapt a fost singura cu media 10 din doua note de 10. Parca ce mai conteaza, dar copiii isi tin evidenta intre ei, dom'le.
Si ai vesti, ceva, cu ce noutati mai vine vechea-noua?...
mQQm, ai devenit ceva mai vorbareatza de cand cu BB. Foarte dragalasa Dd cu viitor/ul/ea fratior/surioara! Eu zic sa faca unul din cele 3 cursuri la care nu se poate hotari, asa, in plus peste programa. Tot are multa energie. Si cred c-a facut un tablou deosebit. Ce fericita si mandra trebuie sa fii! Si categoric, merita toata lauda ca a fost aleasa sa picteze holul scolii. Chiar are la ce visa acum. Apropo, voi ati vazut filmul dupa cartea citita si ff mult admirata de Dd? (intreb asa, pur si simplu, nu ca l-as fi vazut eu.)
O seara linistita!
CriPOD spune:
Agho, e fratior.
Sunt vorbareata de cand cu jobul asta nou, ca ma tin in scaun la computer astia si uita de mine cu zilele, asa ca dau la ture pe dc pana mi se acreste din lipsa de ocupatie (bine ca ma platesc). Oricum am asa o presimtire ca nu ma mai lasa mult in calmul asta si sa vezi cum stau peste program si va mai scriu la vara.
De twighlight zici? Pai cum, l-a vazut la premiera de vreo 2 luni, dar nu ii mai place. Cel putin ultimul volum zice ca e fortat si pur comercial, l-a citit de kiki.
Da' tu ce faci? Nu dormi?
Un weekend placut, plec mai devreme.
Sanca spune:
Fetelor, am intrat sa va doresc un week end bun.
Eu sant in pregatiri pentru Revelion , deci super incarcata. Astazi i-am inregistrat pe copii la o alta scoala, din cartier, atat de cautata ca au loterie pentru admisie. Asa ca in martie o sa aflam daca intram sau nu la noua scoala.
si ne vedem la Anu' (al chinezesc
CriPOD spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sanca Fetelor, am intrat sa va doresc un week end bun. Eu sant in pregatiri pentru Revelion , deci super incarcata. Astazi i-am inregistrat pe copii la o alta scoala, din cartier, atat de cautata ca au loterie pentru admisie. Asa ca in martie o sa aflam daca intram sau nu la noua scoala. si ne vedem la Anu' (al chinezesc |
Gung Hei Fat Choy, Sanca & familia!
Uitai, aproape. Ce gatesti? Sa vii sa zici tot.