Copii din 1995-1998(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare si Happy Monday.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sanca

Masa mare de tehnica, ca sant tare dusa... Si eu care vroiam sa va zic cate v-am scris eu vineri,si am dat pe "salveaza ca draft" si tot salvat a fost, ca nu l-am mai gasit in veci.
Fecioara mea a tot week-end-ul, a fost printul adormit, a dat peste el sinuzita ce am avut-o eu cand am venit din Rom, dar el a fost doborat la pat. Eu am taiat-o de acasa cu baietii. ... ca sa putem sa-l lasam sa linistit.
Asa ca am fost la shopping week-end-ul asta, cu rolele in Coronado, de nu mai am putut de spate ieri. A fost o vreme de vis. Nici cald ca la Vic,si nici vreme de fular ca la Agho.... Numa buna vremea de stat pe afara.

Mara bravo pentru rezultatele excelente a lui TB, sa o tina tot asa. Eu sa stii ca am uitat ca dirigintele sta cu clasa ani de zile. Poate se pensioneaza si scapati..
De ceaiul Oolong, scrie ca au facut esenta... Deci iti inchipui cat ceai trebe sa bei ca sa ajungi sa vezi rezultate ca in sobolanii lor???

Ana haios rau Alex, cu fizica vs mate. Sanatate lui Marius, ca saracu nu a mai putut zice nimica...

Agho, iara incepeti cu renovarea? Unde va ploua intr-o camera,ca parca stateai la bloc la etj 1. V-ati mutat la casa, sau la vreo mansarda?
Ce scrii tu de cor si schimb de locuinte in Franta, suna bine. Programul e cam incarcat pentru cele 2-3 zile, si mai ales ca dupa o zi in Disneyworld, copii or sa fie terminati de oboseala. Ar fi frumos de mers.

MqqM mutumesc de lamuriri. Ceva, ceva, stiam eu, dar vroiam sa fiu sigura ca de ea e vorba.

Vic pai la temp asa ridicate, nu ai ce face cat e ziua de lunga, decat sa stai la umbra si sa bei limonada. Totusi e bine ca s-a mai racorit.

Mihaela bafta la scoala si te asteptam.

Mihaela si eu i-am sugerat lui Agho de Tonitza. La ce scrie despre Ana, s-ar incadra tare bine acolo.

Umflatel, citit blogul lui Mihaita. Zilele trecute se discuta la radio despre un dr din UK care a facut o caseta pentru copii cu autism sa invete sentimentele. Facuse un studiu, autisticii nu se uita la fetele oamenilor, si atunci dr asta a facut casete cu filme, cu trenuri, camioane, basculante, care erau supraimpuse fete - vesele triste. A avut mare succes, si s-a facut mult progres cu copii autistici, doar vizionand filmutele astea vreo 10 - 15 min pe zi.
Tu ma intrebi de Oolong tea? Eu l-am cumparat de la un magazin chinezesc de prin zona. Ceaiul nu prea ma atrage, ca e cam amar la gust, si prefer pe cel verde.

Ma duc sa caut draftul ce l-am inceput vineri, poate-l gasesc postat la discutiile cu bancuri

o saptamana buna la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare lume...

La noi totul liniar,nimic nou sub soare...

umflatel,cred ca asa e cum spui...ce sa zic?E chestie financiara la mijloc...unii zic ca sa ma bucur de atata atentie...poate-s eu defecta,dar parca mi se pare putin exagerat.
Anca...pai cu ocazia umflarii galcilor lui Marius...chiar ca Alex s-a scos...ca Marius s-a lasat pagubas sa-l mai asculte la ceva...bucuria copilului...Sanatate la omu' cu sinuzita,naspa treaba...stiu ce inseamna.De cand m-am mutat in vestul tarii ,imi lipsesc verile cu scufundari la Marea Neagra...si rau o mai patesc cu sinusurile...da' trece.

Pai pup gasca de fete dragi si va doresc o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna dragelor ,

Anca ,hai ca m-ai distrat de numa .Vezi ce face scanatu din om?
Nu in casa ii ploua lu Agho ,ci in birou ,ca tie cand a dat inundatia ...Si nu face schimb de locuinte cu Franta (desi s-ar putea sa-i surada ideea) se duce doar sa cante .Ana .Stiu c-ai inteles dar nu pot sa ma abtin cand te citesc

Cu draftul am patit-o si eu ,si-am si scris aici te duci pe contul meu si vezi e sus in bara drafts

umflatel ,io zic sa ne multumim cu ce avem ca nu se stie cand 'om mai vedea mediile astea .Vine si fizica peste noi ,ia asculta la Ana ...

Ana
,apoi nu te invidiez cu profa ,mie una-mi pare exagerata ,adica sunt de acord ca performanta se face cu munca ,dar nu obligatoriu /impus,adica trebuie sa vrea si el .Sau in primul rand el .Io zic sa aduci in discutie fizica ,faptul ca iata ,la unele obiecte nu are suficient timp sa aprofundeze si ...se resimte ,ca trb sa mai mearga si la preg la fiz la sc .... si.....Stiu ca atunci cand au interes oamenii astia pot fi deosebit de insistenti ...dar si tu poti ,mai ales daca esti constienta ca dna a luat-o pe arie .Nu zic sa renunte dar macar s-o mai temperezi .Vorba lui umfla ,cred ca are nevoie de-o viata personala femeea

Vic ,mai trimite vreo 10* incoace si o sa fie numai bine si la voi si la noi .Succes in noul an scolar .Sa-ti iasa pasenta cu jobul ori sa scapi de shefa

Da mQQm,huzurim ,trai pe vatrai ,au gandit astia structura anului scolar cu k..ru

Miha ,Agho ,Miha

Noi ,ne tinem de vizite (ieri a fost Cora ),patinoar ,dar totusi n-am oprit motoarele ca-i mai greu dupa aia daca se racesc

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Mara...pe langa nota de amuzament din postarea ta,mare adevar grait-ai tu acolo...Nu stiu daca iti amintesti de anul trecut,cand din cauza matemaicii Alexandru a inhatat 7 ala la geografie,ca mai apoi sa se tzatzareasca ca la piata cu profa de geografie ca sa-i iasa media 9...Atunci tot ca si acum era,ca la mate muncea ca sclavul,celelalte materii ramase in urma,sport nu mai facea deloc la scoala la ore,profa de desen se lua de el si il mistocarea ca deh!olimpicii nu au nevoie de desen si trebuie sa li se dea note din burta...etc,etc,etc...si am avut o discutie telefonica cu ea,in care ii spuneam la modul cel mai finut de care eu sunt capabila,ca mai exista si alte materii pe lume,nu doar mate...cat de cat a inteles atunci,nu mai zic argumente si de o parte si de alta...insa a lasat-o mai moale.Se pare ca trebuie sa o iau de la capat cu femeia asta...ca uita...
Sar'na de sfat...

Album pi casa

Mergi la inceput

Mi-am gasit si draftul inceput de vineri...
L-am sters, ca nu mai era de actualitate. Mersi Mara.
Mey, eu nu sant asa de perspicace ca altii, mie trebuie sa mi se explice pe indelete. Agho a scris ca ea incepe serviciul, iar fraza despre zugravit si mutat, era total separata de cel cu serviciul si copii in vacanta. Asa ca mie nu mi-a cazut fisa.
Iar cu Franta, eu am inteles ca vor sta la bastinasi acasa.
Si vezi ca ingrasa....
In concluzie, imi pare bine ca te amuz.

Ana chestia cu serviciul, e groasa peste tot. Eu ma grabesc sa-mi iau clase la Univ sa scot de la servici $$ pe primul semestru, ca pe urma, daca e sa-mi dea cu sutu, cel putin banii pe scoala pe anul asta sa mi scot.

Elliot mi-a zis ieri, foarte entuziasmat ca a luat un 95 % la literatura... Si dupa ce i-am zis Bravo, ca a inceput bine semestrul, si sa o tina tot asa... sa-si indrepte acel 65% de acu 2 saptamni... Si cu o presimtire, il intreb dar ce nota proasta a luat? Si socat oarecum ca stiam (prob ca el crede ca m-au sunat de la scoala), imi spune cu miere in glas ca a luat un 55 la religie. Asta e ca nu-l fac preot, dar putea sa invete...

Mergi la inceput

Salutam fetele dragele...

La noi aceeasi atmosfera de rahat,discutii interminabile,zvonuri,zvonaci,incertitudine,presupuneri,dat cu banu'...bleah!De rahat!Unii ling,altii una spun si alta fac,altii se bat cu caramida si...merg ca racul...ce sa va zic?Demoralizator...stare totala de greata!

Asa ca,Anca...peste tot e asa,cred....vorba ta.Nu cred ca vei lua sutul ala,insa e bine ca aplici vorba aia "frica pazeste bostana".Noi am inceput ,de asemeni,sa reducem oarece cheltuieli care nu-s neaparat necesare si sa incercam sa astupam cat de cat gaurile de pe la banci...ca avem carduri cu credit...iese ea pasienta,insa se misca greut,ca si preturile s-au mai marit,puterea de cumparare e tot mai mica...speram ca o sa iesim totusi la liman.
Asa zici cu Elliot:intai vestea buna si p-orma aia rea...hehehehehe...smecher baiatu'!Mai lasa-l cu religia daca nu-l pasioneaza...aici copiii invata pentru religie numai cand e nevoie si ca sa le mareasca media generala.

Alex merge,pana la urma,zilnic la scoala la fizica.Ieri imi spunea ca n-a rezistat doua ore la pregatire,ca erau amestecati din clase diferite,nu numai a VI-a...si era circ in clasa,profesoara nu ii putea acoperi pe elevi cu vocea...asa ca in pauza Alex si-a luat catrafusele si a plecat.Imi spunea ca n-avea rost sa mai stea,ca in galagia aia nu mai intelegea nimic ,plus ca profa se apucase de probleme de a VII-a...Merge si azi,vedem care i-o fi impresia.Profa de mate nici acum n-o sunat,ptiui-ptiui! scuip in san si fac semnul crucii,sa nici nu sune....sper sa nu faca circ dupa vacanta...ca Alex a mers la scoala la fizica si a refuzat sa mearga la ea la pregatire,ca sigur o sa afle de la profa de fizica....Fie ce-o fi!

Dragelor,va urez o zi cat mai buna si va pup pe toate !Sa auzim de bine!

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

May, dragelor, ce m-ati amuzat si pe mine. Flower, iti multumesc c-ai explicat tu inca o data ca sa inteleaga si Sanca. Scuze, Sanca, ca n-am fost suficient de explicita, dar asa, macar ne-am amuzat.

Am citit zilele-astea mesajele voastre, dar cred ca am scurt-circuitata memoria, asa ca s-ar putea sa omit unele probl. importante enuntate aici.

Mihaela, am priceput numai ca esti extrem de ocupata. Eu, fiindca am reusit sa mai predau din lucrari, ma simt mai relaxata.

Sanca, inca n-au inceput zugravitul si habar n-am cand ne vom muta in alt birou, stiu numai ca treb. sa eliberam incaperea asta. Tare mult ne-am dori sa nu mai fie nevoie sa ne mutam.
Felicitari pt notarea la engleza! Iar restul conteaza mai putin. Fii si tu lucida! Si mult succes la ore si banutzi!

mhldvrc, ai in mare dreptate cu liceul Tonitza, dar noi n-am fost convinsi ca pt. clasele 5-8 ar fi fost cea mai buna alegere.
Sanca, imi amintesc fbn c-ai batut moneda pe liceul Tonitza. M-am interesat la vremea cu pricina, dar cred ca n-am vrut sa mai povestesc aici din moment ce decisesem sa ramana tot la scoala actuala. Ideea e ca am ales bn pt ca e un colectiv ff bun de copii, cu profesori buni, comparativ cu ce-am patit la And. Stacheta e destul de ridicata, asa ca n-am ce regreta. N-am vrut s-o rup pe Ana de niste colegi pe care si i-a facut prieteni. Cand copiii locuiesc la distante mari unii de altii, ff greu mai relationeaza in timpul liber.
Si stiti si voi ca liceul e in centru, i-ar fi trebuit o ora dus si-o ora intors, fie cald, frig, ploaie etc.
Si am avut retineri, pt. ca e posibil (si-am mai si discutat cu unii parinti) ca acolo sa se acorde atentie mai mult orelor de desen si mai putin celorlalte. Dupa parerea mea e bn totusi ca un copil sa fie instruit incat dupa cele 8 clase sa poata avea mai multe alternative la continuarea studiilor.

Flower, ce face copilul tau in vacanta? Ana are teme la engleza si la mate. La engl. le-a terminat. Ieri p.m., s-a intalnit acasa cu fetele ei si au pus de o trupa de muzica, asa cum discutasera mai demult la dirigentie. Au ales o piesa de la ABBA. Sunt simpatice cum canta. And. la Tv sau la calc., putina lectura si cam atat.

Ana68, ce-ati facut cu fizica si cu mate? In final, cine a avut castig de cauza?

Vic, bafta in noul an scolar! Si cat mai multa vreme placuta si racoroasa!

umflatel, mhldvrc, Alma, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, eram amandoua la raportat. Am citit despre zarva de la pregatire. Profa de fizica are o bila neagra in cazul asta ca n-a rezolvat mai nimic, doar are impresia ca face activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Citat:

Masa mare de tehnica, ca sant tare dusa... Si eu care vroiam sa va zic cate v-am scris eu vineri,si am dat pe "salveaza ca draft" si tot salvat a fost, ca nu l-am mai gasit in veci.
Fecioara mea a tot week-end-ul, a fost printul adormit, a dat peste el sinuzita ce am avut-o eu cand am venit din Rom, dar el a fost doborat la pat. Eu am taiat-o de acasa cu baietii. ... ca sa putem sa-l lasam sa linistit.
Asa ca am fost la shopping week-end-ul asta, cu rolele in Coronado, de nu mai am putut de spate ieri. A fost o vreme de vis. Nici cald ca la Vic,si nici vreme de fular ca la Agho.... Numa buna vremea de stat pe afara.

Mara bravo pentru rezultatele excelente a lui TB, sa o tina tot asa. Eu sa stii ca am uitat ca dirigintele sta cu clasa ani de zile. Poate se pensioneaza si scapati..
De ceaiul Oolong, scrie ca au facut esenta... Deci iti inchipui cat ceai trebe sa bei ca sa ajungi sa vezi rezultate ca in sobolanii lor???

Ana haios rau Alex, cu fizica vs mate. Sanatate lui Marius, ca saracu nu a mai putut zice nimica...

Agho, iara incepeti cu renovarea? Unde va ploua intr-o camera,ca parca stateai la bloc la etj 1. V-ati mutat la casa, sau la vreo mansarda?
Ce scrii tu de cor si schimb de locuinte in Franta, suna bine. Programul e cam incarcat pentru cele 2-3 zile, si mai ales ca dupa o zi in Disneyworld, copii or sa fie terminati de oboseala. Ar fi frumos de mers.

MqqM mutumesc de lamuriri. Ceva, ceva, stiam eu, dar vroiam sa fiu sigura ca de ea e vorba.

Vic pai la temp asa ridicate, nu ai ce face cat e ziua de lunga, decat sa stai la umbra si sa bei limonada. Totusi e bine ca s-a mai racorit.

Mihaela bafta la scoala si te asteptam.

Mihaela si eu i-am sugerat lui Agho de Tonitza. La ce scrie despre Ana, s-ar incadra tare bine acolo.

Umflatel, citit blogul lui Mihaita. Zilele trecute se discuta la radio despre un dr din UK care a facut o caseta pentru copii cu autism sa invete sentimentele. Facuse un studiu, autisticii nu se uita la fetele oamenilor, si atunci dr asta a facut casete cu filme, cu trenuri, camioane, basculante, care erau supraimpuse fete - vesele triste. A avut mare succes, si s-a facut mult progres cu copii autistici, doar vizionand filmutele astea vreo 10 - 15 min pe zi.
Tu ma intrebi de Oolong tea? Eu l-am cumparat de la un magazin chinezesc de prin zona. Ceaiul nu prea ma atrage, ca e cam amar la gust, si prefer pe cel verde.

Ma duc sa caut draftul ce l-am inceput vineri, poate-l gasesc postat la discutiile cu bancuri

o saptamana buna la toti

sanca,mersi de informatiile despre autism...foarte interesant,insa noi chiar stam bine la capitolul asta,mihaitza te priveste in ochi...este foarte afectuos si dragastos...sentimente..stie cand il cert...
da,eu te intrebam de ceai..am si eu o problema c slabitul ,dar daca e nasol ceaiul,atunci il prefer si eu pe cel verde chinezesc

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput