*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bubu sincere condoleante!!! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele!!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, mersi mult de raspuns, asa o sa fac. Ea n-a facut deloc diaree, dar a varsat ieri de 2 ori si azi o data. Si ea la fel a facut cand a vazut cum e la gust hidrasecul, n-a mai vrut nici cu seringa nici cu bibe...

S-a trezit, am fugit...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Singurele chstii unde chiar ma straduiesc cu fi-mea si incerc sa o invat sa recunoasca cuvintele, ca sa ii inteleg apoi reactiile la cuvand\t si mai apoi sa o aud spunandu-l sunt la :
apa, papa..caca...

edit si adaug:

Aaaa si de fapt imi dau seama ca si altele le repet la fel..dar inconstienrt mai mult...adika baitza, lapticul...
De fapt cred ca asa facem toate...nu face nimeni dresaj cu copilul... Alice, imi pare rau ca ai simtit ca cineva a inteles as ceva.
Eu te consider o mama grozava! As vrea sa fiu ca tine!!!

Mergi la inceput

randunicile fara nici o exceptie!!!
Sa stiti ca va citesc din ora in ora, dar mi-e greu sa va scriu caci am multa treaba.
Apropo de subiectul telecomanda, Bianca a invatat la toate telecomenzile cum se scoate capapcul de la baterii si implicit si bateriile, le scoate dupa care zice "iote...babo", babo - de la bravo, ca eu repede bravo mami! Deci se poate... Inca o ciudatenie, cum va explicati ca ieri ne uitam pe cartea noastra de povesti de unde ii citesc in fiecare seara, si o puneam sa-mi arate pisica, catelul, ursuletul, elefantul, rata si ea mi le arata in poze diferite, fara nici o greseala....am crezut ca o iau razna....de unde sa stie ea ca doar le-a vazut ca jucarii atat.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Clau, multa sanatate Rebecutei Sigur ca dr stie ea cel mai bine. Acum am inteles. Scuze.

Luny, eu pe fi-mea am facut-o sa accepte laptic praf punand in el putin suc de portocale (dar cantitatea de lichid cu care faceam includea si sucul..deci nu il diluam)sau puneam puuutina banana si il mixam bine ca sa ii schimb aroma. Ca si ea se trezea si de 5-6 ori pe noapte uneori si abiam mai rezistam... Dupa aia am continuat asa si eu ii daceam inainet de lapticul asta sanul ..dar cred ac nu manca mare lucru ca pe urma lingea cate 150-170 ml laptic (acum amnanca cam 200 ml, adik 180 apa cu 6 masuri lapte praf = cam 200 rezultatil de laptic preparat).
Apoi in scurt timp mi-a acceptat lapetel fara alte ingrediente si il astepta cu o pofta... gafaia si intindea manutele cand teebuia sa i-l dau (o porie dimineata si una seara) .
Pe urma fiindca la inceput de decembrie am racit am luat paracetamol si nu i-am mai dat san si apoi peste 4-5 zile vazand ca nu sufera nicicum...am renuntat deloc ca si asa abia mai taraia...si am zis ca mai bine asa decat sa ma chinui sa il mentin si apoi sa-mi fie greu ca nu mai vrea ea sa lase sanul...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pucca

randunicile fara nici o exceptie!!!
Sa stiti ca va citesc din ora in ora, dar mi-e greu sa va scriu caci am multa treaba.
Apropo de subiectul telecomanda, Bianca a invatat la toate telecomenzile cum se scoate capapcul de la baterii si implicit si bateriile, le scoate dupa care zice "iote...babo", babo - de la bravo, ca eu repede bravo mami! Deci se poate... Inca o ciudatenie, cum va explicati ca ieri ne uitam pe cartea noastra de povesti de unde ii citesc in fiecare seara, si o puneam sa-mi arate pisica, catelul, ursuletul, elefantul, rata si ea mi le arata in poze diferite, fara nici o greseala....am crezut ca o iau razna....de unde sa stie ea ca doar le-a vazut ca jucarii atat.

Minunea mea!
poze

WWWWOOOOOWWWWWWWWWWWWWW!!!!!
Ce copiiil!!
Fi-mea nu face de-astea

Si eu ii arat pe carticele (si are de diverse marimi si forme si texturi) catelul care face ham-ham, si pisica cu miau-miau si puiul cu piu-piu si pasarele cu ci-cip..da' ea nu imi arata nimic si nu repeta nimic... Si eu ii zic mereu bravoo..cand merge de manutza, cand se da singura jos de pe canapea..chiar daca o pazesc eu cu mana..da' nu repeta "babooo"....

Suuunt geloasaaa!!!!

Ori eu nu fac destule ori fi-mea e lenesa... Una din noi e lenesa...

Mergi la inceput

cu avant muncitoresc m-am dus direct la carte, am luat-o pe fi-mea in brate si da-i cu "uite mami catelul..ham-ham"..uite pisica..miau-miau... si apoi o intrebam pea ea... ca pana acum nu obisnuiam sa o intreb...
Si ea a pus mana pe carte d'a m-am lamurit ca nu-mi arata nimic ci doar voia sa o ia in manuze...
Si atata i-am aratat pana m-am incurcat si i-am aratat "uite pisica..miau-miau....ham-ham..." si m-a apuncat rasul...

AM LUAT-O RAZNA...

Ma duc sa ii dau papica...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

o noua runda de incercari sii..surpriza imensa pt mine... fi-mea mi le-a aratat cu manutza... corect....pe amandoua...

deci fi-mea poate stia demult si e capabila dar eu chiar o subestimam..nu m-am gandit niciodata sa o intreb...
dar acum am inteles ce am de facut...

aseara s-a distrat foarte foarte tare darmand cuburile de burete (si cu clopotei inauntru) ..eu faceam turnuletele sau castele si ea le darma asa de fericita si radea in hohote si nici nu avea rabdare sa le mai pun la loc..trebuia sa ma grabesc si sa le pun departe de ea... sa castig timp..
asa va invata cu timpul cum sa le asesze si singura..., nu?

hmm..iar vorbesc de nu ma mai opresc....
gata ma duc la bucatarie...
pup stolul

Mergi la inceput

Mai fetelor si eu am crezut, la inceput ca o iau razna, ca totul este in imaginatia mea, dar cand am vazut ca de repetate ori imi arata corect....am revenit cu picioarele pe pamant. S-o auziti cum face cand o sun de la serviciu, am pus intr-o zi sa auda si colegii, am senzatia ca vorbeste cu mine pe limba ei....In concluzie este precoca, clar in ale vorbitului. Merge de-a busilea si se opreste la fiecare scama si face " iote ".
Daca credeti ca exagerez, va rog sa-mi spuneti....nu vreau sa ma laud, doar va spun ce progrese am mai facut noi in ultimul timp, in speranta ca vi se intampla si voua, si ma mai linistesc si eu.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
Oana condoleante si D-zeu sa-l odihneasca pe tatal tau...
adriutza-bravo pt cei 2 dintushi si felicitari pt carnetul de driver license de oamnei mari...
noi am fost pe afara de dimi ,am papat sia cum dormit...cand se trezeste o sa mergem din nou afara ca e fff frumos...e PRIMAVARA!!!!!deja...
mstela-andrei doarme de la 10.30 ,dar se mai trezeste papa si apoi doarme din nou si se trezeste pe la 9 dim...
luny andru doarme cam 3 h /zi uneori 4 h dar nu e tot timpul la fel...de ex se culca la 10.30 dim se trezeste la 12...apoi se culca pe la 16-16.30 pana la 17.30 depinde ...in rest topaim ... multam pt urari...mimo,zoze,
zoze felicitari pt mihaitza ca papa asa bine si frumos...eu lui andru ii dau numai pasat,i-am dat biscuite dar faramitata intre degete ,miez de paine ...o sa incer sa-i dau pasat cu furculita sa vad daca papa..lui nadru nu-i place piureul gros,da imediat sa vomite ...eu il fac mai subtire...voi ce peste le dati bebeilor?as vrea sa-i cumpar si eu lui andru...sa vedem daca ne place...andru e inebunit dupa spanac ...popey marinaru lu'mamica...
sunt la pagina 17 capitolul trecut...revin ...sper

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput