*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 4
blankar spune:
da Mimo sunt bine,nu mai am pete numai pe
creier
pot sa iau homeopate in sarcina nu?
Blanka,mami de Eric si 5+ cu Ana????
clauclau spune:
Eu sunt obosita tare , ma bag la culcare, nu mai rezist. Mai cu seama ca o sa fie noapte grea, Rebe nu cred ca o sa fie de acord sa bea doar ceai ...dar daca o sa fie prea rau ii fac un bibe de laptic fara lactoza, sper sa-l bea...
Sper sa pot recupera si eu maine, mai am de vazut poze si filmulete cu puiuti frumosi de randunici...
NB!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
mimonix spune:
Clau slava domnului ca nu-i nimic grav! esti obosita rau, te cred!
Blankar 37.5 in fund nu e febra , stai linistita!
Tuchi roza-roza [hippy] mi-am adus aminte Mi-ai comentat reteta de papanasi dietetici pai ce tu crezi ca eu am pus branza dietetica ca sa fie de regim? Ha, numai d-aia aveam Si numai faina integrala , din pacate! Dar azi am procurat tot si am facut repetir De maine gata, regim si greva la bucatarie! Am zis!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Maine iar am plan sa ma duc la policlinica la munca voluntara...
Luny, am vazut de vasile, asta e! O sa ma duc cred la o sala de la Lujerului, au program dimineata....dar saptamana asta nu stiu daca apuc ca brusc am devenit cam ocupata....
Care ma intrebati de coloseum...tot de pe bucataras l-am luat, e extrem de simplu de facut ca si mancare, prezentarea e spectaculoasa!
Mimo, nu mai rade ca deja esti prea musculoasa pe dinauntru, mai bine zi cum se intelege Vladutul cu Mari sau Mari cu el!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Simo27 spune:
Ali,Doamne prin cate ai trecut!nici nu vreau sa ma gandesc la tot stresul prin care ai trecut in sarcina,la cate griji si temeri ai avut....sincer,mie daca mi s-ar intampla asa ceva as pleca fara sa ma uit inapoi!un barbat care da in sotia lui,in mama copiilor lui,in iubirea lui nu poate sa mai spere la respect din partea sotiei!in primul rand te-a lovit pe tine,apoi implicit si pe copilul lui!gandeste-te ca ai 2 fete...mai bine pleci acum decat sa ajungi sa iti para rau !!!asta e parerea mea..poate sunt prea dura,dar ma gandesc ca intr-o casnicie nu are ce cauta bataia!fetele acum sunt mici,nu stiu,si cu atat va fi mai grav daca el se va mai comporta in halul asta cu tine si fetele vor vedea,si vor suferi alaturi de tine!
Dar,decizia este a ta,normal!Faci dupa cum simti!Eu sunt alaturi de tine !
Clau,multa,multa sanatate Rebecai scumpe
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Mimo, azi am luat si eu branza cu gandul la papanasi...
Ma enerveaza ca nu-mi misc o data fundul la sport, ca daca fac sport pot sa manac oricat...
Blanka, sanatate!
sovi, bine ca esti bine, ca m-am cam gandit asa cu teama la tine, cum spuneai tu ca la intalnire nu simti nik de gravida....
De gelozie ti-a zis bine Alice, eu l-am vazut doar pe nepotelul meu cu 9 luni mai mare ca Seb ca a facut niste crize cand l-a luat sora-mea in brate pe Seb....
Parerea mea e ca indiferent de diferenta de varsta gelozia la aparitia unui frate e mereu prezenta si ca cel mai mare efort consta in a reusi sa interpretezi diversele forme de manifestare ale fratelui gelos....
mai nou si Seb mai caraie daca sunt cu Ilinca in brate...vine si ma trage de izmene sa il iau si pe el!
Imi sta pe creier cum aduce Thea telecoamnda, maine incep dresajul cu el....dar trebuie sa gasesc ceva mai usor de repetir...
Simo27 spune:
Blanka,bine ca ai pete doar pe creier!si DA,poti sa iei homeopate in sarcina!
Cata,cate camasi ai???ca ma tot gandeam
Simo-Mimo,si eu mi-am propus ca de maine sa ma apuc de regim!hai,sa ne luam de mana ca sa rezistam
Luny,eu posed cateva camasi dar nu ma mai incap!
sa va zic ca am facut Lady Fingers:delicios!!!!
Naty,destu e tot mare si umflat!clar,nu pot sa intru in nici un papauc.maine ma duc eu in slapi,dar duminica avem un botez in fagaras..si ma duc in slapi!o sa se distreze toti
Alice,ce draguta e Thea cum rasfoieste cartea!dar,nici nu ma asteptam la mai putin din partea ei,la asa mama-asa fiica!
Elara si Maria e o scumpete
David pianistul..o mare speranta!
Clodute si Sovi-si voua!
ma duc la nani
A,CUSCRA??????si LIANA????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
va pupez pe toate, in speial pe simo pe destul de la picior ca sa se dezumfle...si va zic noapte buna, vise frumoase!
si, rebeca, FARA VOMA/FEBRA SI ALTE KKCELI!
mimonix spune:
Mari se intelege bine cu Vladutz si reciproca e valabila. Am aflat azi ca fam ei planuieste sa-si ia masina si vor face rate pe nu stiu cati ani...asa ca m-am linistit, am inteles ideea, are si va avea nevoie de bani si va sta cu Vladutz cu multa placere de aceea Si cum eu camasi am, nu mai ramane decat sa-mi misc fundul la munca. Dar nu cred ca ar fi bine sa incep cu un concediu la schi, asa ca se amana totul pana vin din vacanta. Numai bine pana atunci am timp sa ma gandesc bine ce vreau sa fac in continuare.
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar da Mimo sunt bine,nu mai am pete numai pe creier pot sa iau homeopate in sarcina nu? Blanka,mami de Eric si 5+ cu Ana???? |
Da mami, poti...si naturiste poti multe, uite doar ce am aflat de tinctura de salvie ca ar fi f buna pt raceala...si cele pe care le stii deja: lamaie multa, lichide multe (ceaiuri cu miere), prospan...Sanatate multa!
poze