*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 15
lyvy spune:

ALIIIIIIIIII, LA MULTI ANI , SA FII SANATOSA SI SA II GASESTI LINISTEA SI FERICIREA.

Mai Ali, hai da-ne un semn, macar asa de ziua ta, macar sa pui si tu florile in apa.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Zoze, parac mi-ai facur pofta de taiere cu poezia ta, ce patisi???
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mimonix spune:
Stela
nici sa nu te gandesti ! Ai fost la kineto? Cum sa nu intereseze pe nimeni?
Adriuta pai tu ai avea sanse sa o ai de nora , ca dupa vorba e de pe meleagurile tale
Ptiu-ptiu
Hi-Hi ce mai danseaza Iuliuta
Bravo 
Clau bine ca e Rebe bine
Si ce bine ca tii si tu regim, ma mai ajuti cu moralul 
Fug la baie si apoi "supliza" ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Lyvy, ne-a multumit Ali, ne-a pupat si a pus florile in apa dar chiar nu poate intra pe forum de pe telefon, doar pe mess comunica (adica ea citeste dar nu poate scrie, ca nu se poate loga, o chestie din asta)-
dar luandu-ma cu ale mele, ca grea zi am avut, am uitat sa transmit.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
pe sistemul 'ce dreptate avea iub mai devreme', am stat iar la lumanari o ora!!
stela ce faceti mah?..cum a fost azi?..
mimo el a mai avut lumina noaptea si tot asa facea, dar repet acum sa vad daca a aaparut vreo schimbare..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
sara buna!
dupa amiaza nasparlie la mine, Seb s-a trezit la 3 jumate, dupa o ora de somn si a fost marait rau.....l-am culcat la 7 jumate, pe la 8 jumate a urlat in somn, i-am dat laptele pe care nu-l bause si s-a calmat! sa vedem ce-o fi la noapte, evident ca ma gandesc la toate prostiile...a mai fost el nedormit dar parca niciodata asa marait!
Naty, nu poci vedea filmul cu Iuli...
Mimonix, pentru tine am o bota
Omleta si cascaval in cura de slabire....no way!
In studentie am avut un doctor asistent la grupa( Naty il stie ca a fost coleg cu ea!) care mereu ne zicea ca ajutorul de doctor sa nu ni-l oferim daca nu ni-l cere nimeni!
eu tot incerc sa-l ascult, ca era un domn in varsta cu multa experienta de viata, dar nu reusesc mereu....asa ca iti zic ca daca ai nevoie de un sfat aici sunt!
Fug la Ilinca, poate da Domnul sa o culc la o ora mai decenta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adriuta spune:
LA MULTI ANI!! ALI, sanatate si pace sufleteasca
Elara
mercic
Raluca

multumesc mult pentru art.
luny cum stai cu CA? tu alaptezi
Nasoala faza cu traficul.
Naty nu reusesc sa vad ce face iulia
Alice
ai perfecta dreptate, creierele lor sunt ca niste buretele si nu este niciodata PREA MULT sau PREA DEVREME. MAI E LOC FFFFF MULT DE...MAI MULT
Sper ca ai inteles
Bravo mami.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
clauclau spune:
Stela, hai sa ne povestesti, cum sa nu ne intereseze, Doamne fereste! Suntem unite, suntem prietene, ne ajutam cu cate-o vorba buna, ne consolam...
Aliii, LA MULTI ANI , am tot vrut sa scriu asta ... Sunt batuta-n cap!
Mimo, ne tinem de manuta amandoua si slabim , ia sa vezi ce manechine suntem la vara!
Luny, la mine este asa: o culc in jur de 21 ( azi a fost mai devreme ca era obosita rau si am sarit si baita ca asa ne-a sfatuit doctora , sa mai stam 2 zile cu baita partiala) , acum o ia somnul fara bibe, san, trebuie doar sa fiu langa ea si in maxim 10 minute adoarme. DAR trebuie sa raman langa ea pentru ca dupa 20-30 de minute are prima trezire ( ca si la Muffa ). Insa pentru ca sunt langa ea pun imediat mana pe ea si-i soptesc usor asa ca se culca imediat la loc. Dupa inca o jumatate de ora iar se scoala, aceeasi manevra , eu sunt langa ea, ma vede se culca la loc. Deja dupa a doua trezire doarme mai mult si mai bine, mai adanc! Daca nu as sta cu ea inca o ora dupa ce adoarme , la prima trezire ar fi in picioare urland...dar asa nu o las sa se trezeasca...Uite, pana acum s-a trezit de 2 ori dar cum patutul e lipit acum de patul meu ma simte, ma aude si se culca la loc. Cred ca ceva de genul asta simte si Muffa cand se trezeste, daca nu te gaseste acolo se trezeste de tot, se agita, exact asa facea si Rebe, sti! Deci, ideea mea e sa fii langa el exact cand da sa se trezeasca, sa-i soptesti, sa-l mangai si el simtindu-te acolo se cufunda la loc in somn... Eu asta am facut, asa a mers la mine si este incomparabil mai bine si mai usor... Aici intervine si randunoiul pentru ca eu trebuie sa ma retrag in dormitor cu Rebe de la 9 ,el ramane si are grija sa-l culce pe Razvan.
Naty, eu nu pot vedea filmuletul, imi da eroare cand intru .
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
adriuta spune:

Este 12:50, de o ora sta la el in patut si se joaca cu jucariile si vb cu ele
Si e RUPT DE SOMN
E luna plina azi???
Ce au copiii nostri
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!