*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
aaa, deci doza tripla de lidocaina, atunci, ma gandesc sa manac si ziua pe paine, poate-poate dorm si eu!..
mersi, Naty si Tuchi!
Ela, eu nu mai caut cauze, important e sa fie sanatos.,.doar ca ma gandeam sa nu aiba ceva in afara dintilor, dar daca ar fi asa, nu ar trebui sa se vaite/planga etc si ziua?..el ziua nu stie decat joaca, cotrobait toata casa si altele de genul!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Inca n-am vomat pana la ora asta!
A mai papat intre timp si cereale de orez cu lapticul hn, doar cateva lingurite dar n-am fortat-o. Mai bea si ceiut cate-o gurita, cate-o gurita!
Cris, imi pare tare rau de finuta, nu stiu ce sa zic, mie-mi vine in minte Medlife-ul, eu acolo merg la cate-un necaz, dar nici eu nu stiu daca e ceea ce-i trebuie ei. Multa, multa sanatate.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
aliceionescu spune:
Naty, lasa, ma', ca nu e vb aici de super mame, mi-au zis si mie fetele asa, sa-mi treaca supararile, off, of, mai, mai...
Eu am zis ca poate mi se pare, asa am si inceput mesajul. Acu', dc am zis si eu ce-am avut pe suflet, e musai de rau? Si sunt pe lumea asta lucruri mult mai triste si mai serioase decat "parerile" mele, offff, cred ca dc mancam ininte sa trimit mesajul, scriam mai "de bine".
Nici nu-mi imaginez cum as reactiona la cura de slabire...
Clau, ma bucur ca Rebe e mai bine. Tu de unde ai cumparat laptele ei? Poate ca nu a fost cutia aia buna...
Pucca, tre' sa le organizam o intalnire fetelor noastre.![]()
Elara
, tare simpatica ai fost azi!!
Luny, tu mergi cu Mufa la controlul de 10 luni? Ca eu nu m-am mai dus cu Thea, ca am zis ca nu are rost. cum ma gandesc ca poate trebuia...
Zoze, tu te certi vreodata cu cineva? Sau macar asa, cum s-ar zice , "ti se pune pata"? Ca tare mai esti tu impaciuitoare.
Cata, nu mi-ai dat link spre Colossem.![]()
mimo, bafta cu regimul!
Bai...ma duc la ale mele. Plus ca mi-e foame.
, iar.
luny spune:
Alice, da ma, il duc la controlul de 10 luni, l-am sarit pe ala de 9 luni...eu nu am nici cantar acasa si vreau sa vad cum sta si cu greutatea..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Alice, nuuu ca nu era abia inceput lapticul, papase destule zile din el... Nu este de la laptic, ea a racit putin si asa s-a manifestat la ea, cel putin asa mi-au spus la doctor. Sa speram ca o sa fim bine...Pup Thea frumoasa si pe mamica ei fometoasa!

Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Aseara la Medlife au si cantarit-o si masurat-o pe Rebe...8 kg si 70 cm. E piticuta rau?![]()
Sufletica si Gurita!
mimonix spune:
Oare mai am mult de asteptat? 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Oare mai am mult de asteptat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

ATUNCI TE-AI PLANGE CA TE CAPIAZA CU ATATA GALAGIE.Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lyvy spune:
Mimo, hai mah chiar asa vrei???

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
pucca spune:
Clau nu e pitica, dr ce-a zis?...Bianca nu are inca 70 cm si doar 7.500 kg
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze