Gravidute si mamici de Constanta (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andicu, adevarul este ca nu m-as fi asteptat la asemenea gest din partea dnei, caci parea sa fie o tipa echilibrata si imi placea ceea ce/cum am vazut ca lucreaza cu copiii.
probabil ca si-a iesit din fire.... asta ni se mai intampla si noua, mamelor, cu un singur pui, da' sa ai in grija 20-30...
...nu caut sa-i gasesc scuze, ca nu-i un gest nobil sa pui un stigmat asupra unui copil si mai ales pt atata lucru, insa.... m-am mai racorit intre timp.....

Letitia, noi (eu, sebi, antonio!) suntem pacientii dr Loghin. tocmai ce scrisesera fetele adresa si programul lui... nu le am la indemana acum... (Ina, daca vezi in timp util, poate ne ajuti tu!).
poti merge cu bebelinu la el la cabinet, si cu trimitere de la medicul de familie, dar si direct cu bani (50lei prima consultatie, te baga in baza de date, apoi e mai ieftin).
lui anto i-a prescris un preparat pt nasuc... doze de bebelus nou-nascut....
...ai mai putea incerca cu colargol (despre care dr L ne-a zis ca-i... depasit), de la farmacia DOM (habar n-am cum se scrie), dar mai bine mergi la ORL, n-are ce rau sa-i faca lui bb, e mai... sigur (inclusiv pt nervii tai; te linistesti)!

...pt anto... avem trimitere la echo abdominal si urocultura....
i-am dat completare bibe (in sfarsit l-a acceptat) cu lapte praf si aseara si azi dimineata; ieri, azi n-a plans deloc (cred ca am scapat de colici, uraaaa)!
....poate ca il tineam flamand... nu stiu ce sa mai spun...
m-a trimis dandusa sa citesc ca s-a confruntat cu aceeasi problema la crinuta... si uite ca n-a renuntat nici la alaptat si crinuta s-a facut mare, om creste si noi....

...realizez ca am scris ca o cizma... scuze!.... graba....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: ma bucur sa citesc k te-ai mai calmat si mai ales k antonio e bine, papa si e linistit Incet,incet le rezolvati pe toate.
Echo de ce vreti sa-i faceti?

letitia: oho..da ati luat in greutate, nu gluma. Sa fiti sanatosi si sa va treaca mucii cat mai repede.Totusi din experienta mea, orice medicatie le-as fi dat copiilor( chiar si antibiotic) mucii nu trec asa usor...
andicu: multumesc pt detaliere..voi tine contul..

Eu intrasem sa va spun de darius care mi-a adus sa pup soseta k are buba( avea o gaurica)....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

dandusa, eu zic asa EXUDAT NAZAL .
Am patit-o , nu mai treceau mucii ,fara alte simptome ,trecusera vreo 3 saptamani si tot asa mai mult o nara...si surpriza ..avea stafilococ auriu hemolitic.
A facut tratament ,mucii s-au dus ...si sper si stafilococ-ul ,trebuie sa refacem exudatul.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

MAV Eu cred ca Antonio va lua in greutate daca accepta suplimentul.Retin ca , daca piticul meu dupa san refuza suplimentul sau bea putin ..........nu lua deloc in greutate.....Asa ca ii dadeam laptele praf cam la jumatate de ora sau o ora dupa san, chiar si noaptea....bine am si adormit cu biberonul tot asteptand sa treaca jumatatea de ora dar.....trec si astea.Asta s-a intamplat pana la 4 luni, desi nu mai alaptam, beea cei 130 ml de lapte in 2 transe..........la interval de 20 de minute.

despre noiSuntem la faza cu bda bda bda....si altele nedeslusite inca.....se taraste sa ajunga la jucaria mult dorita(asta cam de 2 saptamani), inainte cu putin sa atinga jucaria sare , face un salt direct peste ea ;noaptea isi ia avant cu umarul sa se poata intoarce pe burta......si daca nu reuseste trage un chirait ca sa o ajut.....si eu prompta asez copilul cum vrea el bineinteles....uite asa trec unele nopti cu zeci de ture la patut.

Acum vroiam sa va intreb:
1 ce jucarii sa ii mai cumpar pt varsta de 6 luni-9 luni (s-a plictisit de cele prezente).
2de cca o luna respira cu hhhhhahaiala....cand respira se aude hhhhhh.Am fost al medic i-a dat ceva din plante si i-a trecut ....acum i-a revenit.Nu are nimic la plamani, muci nu are, respira bine .Eu ma gandesc la astm....medicul spune ca e prea devreme.....DAR???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

letitia, si eu zic sa mergi la orl.stiu ca si la noi a fost o chestie asa cu mucii cand am fost odata la urgenta si nu ne-a zis nimic si apoi facuse infectie in gat,si am ajuns la branula.nu te sperii, dar e mai bine pt linistea ta sa mergi.mai ales ca fetele ti-au recomandat dr.
alina,ma bucur ca e mai bine cu antonio, cu biberonul.si chiar, ce echo ii faceti?de problema cu educatoarea sunt de acord cu fetele, ar trebui sa vorbesti cu ea.nici eu nu as fi acceptat asa ceva.dar pana nu esti tu,cea care ti se intampla, nu poti decat sa dai cu parerea.altfel reactionezi cand ti se intampla chiar tie.iti doresc numai bine.
madalina, si ai pupat sa soseta?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna dimineata!
Sunt o viitoare mamica din Constanta si as vrea ...daca vreti si bineinteles,daca aveti timp,sa-mi spuneti si mie ce stiti despre domnul dr Cristurean... pe dumnealui l-am ales ca dr pt nastere,dar as mai vrea niste sfaturi,sa ma conving ca am facut o alegere buna.
Va multumesc anticipat mamicilor!

Ramona 20+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

Mergi la inceput

ramona, mai e o mamica care e la dl.dr.da cateva pagini inapoi in acest capitol si o sa gasesti discutii.bine ai venit printre noi.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Ca tot zicea cineva ca nu prea avem gravide... au inceput sa apara

O mamy fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Multumesc mult nastasie!

Ramona 20+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH

Mergi la inceput

cu placere, ramona, sper sa-ti fie de folos.

varsta lui razvan

Mergi la inceput