Gravidute si mamici de Constanta (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lulu, asa e si razvan:ciorbar.la 2 zile ciorba proaspata sau supa.nu conteaza zeama sa fie:de rosii, galusti, acra cu bors, de ciocanele cu usturoi.nu v-am spus cum bea mujdeiul cu lingura sau paine inmuiata in mujdei.de fructe....nu prea...cand era mic manca mai bine fructele, acum banane si mere in special.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

wow ce de mancaruri papa piticii vostri...super... !!!
darius al meu are doar cateva feluri pe care le accepta si atunci cu greu... In general nu mananca decat ciorbitza iar la felul doi ori peste, ori chiftelute, ori snitele.... Ca garnitura pilaf sau piure...
ma enerveaza k nu mananca tocanite, sosuri, si alte mancaruri de-astea casnice... da nici nu vrea sa lew vada sau guste macar...
Pe la un an si ceva era innebunit dupa sufleurile de conopida sau brocoli, acum nici sa nu le mai vada...

ina nu m-am apucat de nicio cura inca..doar ma vaiet k sunt grasa si ma lamentez...
vreau si eu vineri sau sambata la teatru..ce piesa e?

chryssy sunt cadite cu forme speciale si bb poate sta acolol nesustinut sau netinut de o alta pers in timpul baitei...

andicute rog eu lasa mustrarile de constiinta si pleaca linistita in concediu...chiar daca striga sau plange dupa tine o face poate din obisnmuinta si nu pentru k nu este fericit sau multumit...
eu cred k la varsta asta , in afara de o gura de aer curat ei nu se aleg cu mare lucru dintr-un concediu. ii caram dupa noi mai mult pt placerea noastra decat a lor...

as mai scrie dar sunt amandoi copiii in capul meu si nu mai reusesc...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

madalina, si eu mor de oftica pe unele mancaruri pe care le manca razvan cand era mic:de exemplu spanacul.manca frate la greu acum numai cand il vede nu vrea.
dar la garnitura ai incercat si pilaf.razvan mananca cate o farfurie plina cu carne si painica.sau tocanita cu cartofi si carne de porc macra si fiarta bine.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

scuze,am trimis alt link din greseala
asa crestem noi http://www.flickr.com/photos/15435238@N07/

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Fisun ai doi copii minunati,sa iti traiasca!
Lasa ca era interesant si linkul precedent ...ce discutii aprinse acolo pe tema islamismului ... te ingrozesti cand vezi ce minte ingusta au unele persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

am aici cateva poze cu ultimele activitati ale lui Matei

http://good-times.webshots.com/slideshow/569796211kTnDRA

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Nastasie, m-am distrat f tare la intrebarile lui Razvan despre barza! iar faza cu mancatul mujdeiului m-a omorat!! nici cu Filip nu mi-e rusine la mancare, dar sper s-o si tina tot asa, desi are zile cand mai mult ciuguleste si zile cand mananca de ne sperie!

Mi-am adus aminte ca si Filip manca la greu spanac cu ou si de cateva luni nu mai vrea! macar broccoli si conopida mananca inca, dar numai fierte la abur, sa poata el sa le tina in manuta!

Fisun, ce frumosi sunt! ai niste copii superbi, sa-ti traiasca! Ege e o printesa, iar Efe e dulce rau!! dar au si cu cine sa semene, ca amandoi sunteti frumosi!
Ina, Gabitu e un scump! da, ca sa te linistesc.. , Filip si acum se tine dupa mine, inclusiv la baie! il apuca un urlet cand merg la baie de zici ca plec pt o luna! nu pot sa mananc, sa fac mancare sau sa ma schimb, ca el ma trage de mana sa plec cu el sa ma joc sau sa-l iau in brate!
Mada, . O sa ma gandesc la ce mi-ai spus si sa-mi pun constiinta la somn.
AndreB, am vazut acolo pe domnul mic inginer! si Filip e la fel, innebunit dupa scule, surubelnite si baterii. De fapt, "babaia" e pe primul loc la preferinte si fericirea suprema e sa primeasca cadou baterii ( cand are 3 cutii mari pline de jucarii).Sa stapaniti sanatosi leaganul! SI noi avem, i l-am luat pe la 7-8 luni, acum e exilat la tara, ca de asta vara nu prea mai vroia in el.

Noi am dormit bine azi-noapte! Nu s-a trezit decat pe la 6.30 si poate nu ar fi facut-o nici atunci, dar se udase de la pampers , si a trebuit sa-l schimb la piele. Apoi a cerut lapticul ( cam devreme, dar i-o fi fost foame) si a mai dormit de la 7.00 la 09.15! a venit al meu sa ma trezeasca pe la 8.40, sa ma duc si eu sa ma imbrac de servici!
Apropos de pampersi, eu iar dau din colt in colt! cu nr5 se uda, nr 6 ii sunt un pic prea inalti, noaptea- se uda, Huggies nr 5 nu gasesc, Happy sunt prea aspri, chiloteii de la Pampers sunt neincapatori pt cantitatea de pipi de noapte...

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicu , noi folosim pampers 6 ..5 deja il strangea intre buci" ...6 e putin mare dar e ok ,nu s euda ,il trag putin mai jos ,spre buric si il strang bine ,oricum ziua face des la olita si seara inainte de culcare,desii dimineatza e plin Alte marci nu am incercat ..Huggies sunt ok ?Coincid nr cu cele de la pampers? Am avut si noi o tentativa de chilotei pampersi ..dar fara sicces ,de la mers ii intrau intre " buci" ..si noaptea este mic ...

Ege, sunteti absolut superbi!

Nastasie ,in primavara ,abia aparuse usturouul verde ...LUCA cand prindea un fir ,efectiv sugea firul ..si ii mirosea gurita de zici ca mancase tone de mujdei

Cat despre concediu fara LUCA ,nici vorba ..din doua motive ..nu cred ,sunt convinsa ca nu ma pot relaxa ,as sta numai si numai cu gandul la el, si nici nu am cu cine sa il las cateva zile ( nu cred ca s-ar descurca soacra singura cu el atata timp ,ar obosii cu singuranta).

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Leditia, noi am facut botez in octombrie la Rest Cozia, la Casa de Cultura, meniu: aperitiv bogat, friptura pui si porc, salata, cafea - 49 ron. Muzica aduci tu boxe + calculator, ceva.Noi am dus bautura, fructe, alune, tort. Daca mai vrei detalii, intreaba.

Noi ne asteptam la 35-40 persoane, din pacate n-au fost decat 16. Nimeni din partea mea - asta referitor la ajutorul parintilor, fratilor, etc. Am fost primiti cu invitatia, am avut parte de promisiunea - ne vedem la local, dar nu s-au sinchisit sa apara. No comment.

Mada, merci frumos
Va pooop dulce.

Mergi la inceput

salutare.
da, fetelor,astea sunt o parte din intrebari.din mutul pamantului care era, turuie de mama focului.ca tot ziceam ca e numai dupa mine, in putinele momente cand e ocupat cu altceva, face apelul:"mamiiiiiiii!?" si eu din bucatarie "da".si atat, liniste.verifica sa vada daca am plecat si a ramas singur.
abia abia ne da si noua ceva mujdei si asta cu milogeala sau cu schimb, adica ii dau salam sau mai stiu eu ce si ne da mujdei.aaaa si mamaligar sef.goala, cu ou, cu smantana si cu iaurt, sau cu lapte.nu conteaza.
andicu, si razvan mai are zile cand ciuguleste(rare ce-i drept) dar nu tine mai mult de o zi.sa vedeti cum ne paraste ca nu ii dam nimic de mancare pe la bunici.dupa ce mancase intr-o seara o portie de pilaf cu carnita, pardon era dupa somnul de pranz a continuat cu 2 iaurturi cu frcute, un hamburger, niste paine cu salam,o banana.asta pana pe la 9 seara cand s-a culcat.sau la culcare zice mami vreau sa mananc ca nu am mancat bine si am burta goala sau o sa mor de foame daca nu mananc.

varsta lui razvan

Mergi la inceput