Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Aalina, eu am inteles asa: ai 5 angajati, tu vrei ca 1/3 din ei sa fie acasa,normal prin rotatie. 1/3 din 5 este 1.66 angajati. deci ori 1 si ce a scris crysyana e corect,ori 2 angajati sa stea acasa,prin roatatie,15 zile impartit la 2,ar veni 7 zile.
asa am inteles eu...poate sunt...din cauza neuronului de gravida

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

deci 1/3 din 5 = 1.66
daca sta acasa 1/zi valabil ce am scris mai sus
daca poti sa dai si la 2 liber eu vad asa problema:
- sa zicem in primele 5 zile - 2 angajati
- in urmatoarle 5 zile inca 2 angajati
- in ultimele 5 zile - 1 angajat

asa vad eu problema... asteptam sugestii si de la celelate fete

36+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

lol AALINA nu mai veni cu probleme din astea ca ne bagi rau in ceatza,cel putin lISA m-ai lasat cu gura cascata

la hormonii nostri de gravida

39+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor am crezut ca de la divizarea repetata a neuronului m-am tampit io. Da vad ca voi judecati ca mine. Faza se petrecea la al meu sot la job unde o tot trebuit sa stea acasa si socoteala sefului sau nu pusca nicicum cu a mea. Am crezut ca oi fi uitat io matematica.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Bebelusi, daca tu ai dpn-ul pe 06.02, inseamna ca esti in saptamana 37/38, dar in nici un caz 36.

Uite aici un link cu greutatea pe saptamani a copilului:

www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

38+, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Axis DPN-ul meu este 11.02.2009 chiar daca pe prima pagina e trecut 06.02.2009 (poate imi schimba si mie cineva.) 06.02.2009 era data ecografica, probabil asa am spus eu la inceput nestiind ce data se pune acolo.

Fetele cu calculele, m-ati dat pe spate cu calculele am ras cu lacrimi. Sunt de acord cu calculele voastre. Faza tare e ca am impresia ca suntem ca in filmele cu prosti Imi cer scuze daca v-am jignit cu ce am zis, scopul nu a fost asta. Pe mine m-a distrat copios cum stam noi gravidatele si ne frecam creierii cu calculele....uitam ca nu ne mai duce capul ca inainte. Eu acum cateva zile nu mai stiam sa scot TVA-ul dintr-o suma . Tot acum cateva zile ma suna o cunostinta pe care am ajutat-o cu ceva informatii legate de importurile de marfuri (in ceea ce priveste actele) si imi cere sa ii mai spun o data ceva despre un act care insoteste marfa. NU AM FOST IN STARE sa ii spun . Saraca fata, o fi crezut ca nu vreau sa o ajut.....dar eu chiar habar nu aveam despre ce vorbeste.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,pe mine ma scote din sarite cristi in ultima vreme! ma enerveaza din orice,l-as,dar mai am nevoie de el. imi pierd rabdareaaaaa

Mergi la inceput

Fetelor din experienta primei sarcini va anunt ca se poate si mai rau. Dupa nastere am avut o perioada in care uitam ceva de groaza. Vestea buna e ca in timp ne revenim. Sau uitam cum am fost inainte

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

fetelor,pe mine ma scote din sarite cristi in ultima vreme! ma enerveaza din orice,l-as,dar mai am nevoie de el. imi pierd rabdareaaaaa

Lisa si asta trece. Important e sa priceapa el ca acum TU AI DREPTATE

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi da ce e iar cu acest calcul al sapt ????
parca am stabilit ca tu, eu si jasmi suntem una dupa alta la cate o zi si suntem acum in timpul saptamanii 37 ... adica avem 36+ .... am inteles ca bebe tre sa aibe in jur de 3 kg ... deci al tau bebe e chiar bine ... stai calma ....

eu joi merg sa mi-o cantareasca si sa mai imi dea amanunte de bebe si abia astept .... sunt tare nerabdatoare sa o vad ....

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput