Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

acum citind pe net de inducerea nasterii..am citit ca durerile unei nasteri provocate sunt de 10 ori mai mari decat a unei nasteri normale,intr-adevar se termina mai repede dar e mult mai dureros asa o fii????stiti ceva de asta??? 2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
Tentzika, nu te panica! Eu am o colega de serviciu care a nascut anul trecut cu nastere indusa pt ca gineco pleca in concediu. A chemat-o prin sapt 36 si ceva la control, i-a rupt membranele, asta cica a durut si peste o saptamana, la 37 si ceva a chemat-o la spital cu bagajelul. I-a bagat niste perfuzii si a nascut in mai putin de o ora si nici nu a durut-o f tare. A zis ca nu a tipat deloc. Nici nu a apucat barbata-sau sa ajunga la spital si ea si nascuse! Deci nu e obligatoriu sa te doara! Si eu probabil tot asa voi naste, ca asa nasc toate gravidele ei, cand e ea de garda cu perfuzii nu stiu de care. Tot ea coase si are grija de bb! Am multe colege care au nascut asa si e totul bine!35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Naty, esti sigura cu baia? Si mie mi-a zis Badiu sa ma spal si apoi sa dau cu Betadina. Numai ca dupa a doua baie facuta m-a durut rau operatia 2 zile. Cum faceam o miscare, cum simteam ca se desprinde ceva pe acolo. Acum ma spal pe bucatele, cu grija sa nu ud taietura.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ttenzika mult succes joi!! o sa fie totul foarte bine. ce iti pasa de dureri, nu o sa ai anestezie? cere musai epidurala.... si o sa vezi diferenta
numele capitolelor nu se mai pot lungi pentru ca forumul impune un numar maxim de caractere. hai ca mai e doar o luna si vom ramane "mamici de licurici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Monica, iti doresc sa treci cat ma curand peste asta, desi imi imaginez ca este fff greu! Sa te refaci cat mai repede si sa o iei de la inceput! Stiu ca nu e usor, eu am fost distrusa 2 ani de la o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani, iar ce ti s-a intamplat tie e infinit mai rau!
Sa-ti dea dumnezeu un bb cat mai repede, ca asta e singurul remediu pt ce ti s-a intamplat!Ne rugam pentru sufletelul bebelusului tau! 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am revenit...

Ttenzika, MULTA bafta JOI! Ne vom gandi la tine. TE ROG sa ne dai de veste imediat cum poti. Si nu te mai gandi ca o sa fie rau, o sa faci epidurala si nu o sa te doara, OK?

Billy, Carmen, ce ati vazut voi acolo (adica pe Saby in cada) nu era de fapt baie propriu-zisa. Noi facem innot la domiciliu asa cum a facut si Ana pana la 6 luni. Este o doamna de la Micii Campionii care vine acasa si ii face masaj special (vreo 15 min) dupa care face innot in cada plina de apa ...o baga si pe sub apa, e super cool! Acest lucru se face inca de la nastere pentru pastrarea reflexelor.
Ana s-a dezvoltat extraordinar de bine si repede, si nu numai fizic dar si mental, neurologic, etc.
In rest si noi ii facem baita de seara normal, in cadita ca toata lumea.

Bebelusi, draga mea o sa-ti dai seama daca pierzi lichid...iti curge ceva pe care nu il poti opri (cum de ex. te poti tine cand faci pipi, cand pierzi lichid nu te poti "tine" )...nu stiu daca m-am facut inteleasa bine.
Fetele sunt bine acum...dorm amandoua. Doamne ce bine e cand dorm amandoua!

Carmen, lasa treaba in casa...daca se intareste burta nu e bine.
So, RELAX...don't do it...

Miere, vazut si eu pozici de Aidam! Eu zic ca e BUCATICA rupta MAMI! Iti seamana extraordinar, so este un bebe frumos foc
Sa ne ti la curent cu rezultatul la analize.

Ancaaaaaa, unde esti? Dormi? Trezireaaaa AI NASCUT cumva??

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bee si tec pt bebeii vostri

ce inseamna inducerea nasterii? cand se face? ce presupune? nu e periculoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Am revenit...

Carmen, lasa treaba in casa...daca se intareste burta nu e bine.
So, RELAX...don't do it...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Alina nu mai fac nimic, oricum maine merg la dr... vreau sa-i spun de contractii..

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

35+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutari
ne-am hotarat sa mai scriem si noi ca de citit va citim mereu

imi pare nespus de rau pentru cele doua colege si sper din tot sufletul sa aiba puterea de a merge mai departe

pentru fetele care isi tin bebei in brate numai urari de bine, sa fie sanatoase si puternice si bebei cuminti, fara colici si mancaciosi

noi suntem tot in formula de 2 in 1 si maine implinim onorabila varsta de 37 sapt . am observat ca si mie mi se intareste burtica sus sub coaste si ieri am avut cateva dureri zdravene de o parte si de alta a buricului, daca au fost contractii habar nu am ca eu nu prea stiu sa explic durerea

ttenzika e super sa stii ca joi iti vei tine bebica in brate ce nu prea stiu eu e ce cauti tu acum info de dureri, lasa ca nu o sa fie greu si oricum o sa le uiti cand iti vei tine comoara in brate, un pupic maree si stai linistita (chiar daca nu poti)

am si eu cateva intrebari pentru fetele care au fost nase va rog sa nu ma bateti ca deviez un pic de la subiect, nasa beblinei mele e tanara si nu stie cum se procedeaza ca nu a mai nasit si nici eu nu stiu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie asi fi recunoscatoare, va multumesc mult

si daca se poate va rog mult sa imi dati si mie userul si parola de cont comun, sa vad si eu bebicii, stiu ca nu prea sunt eu activa, dar va citesc mereu.

36+

AMR3 sapt

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

ttenzika mult succes joi!! o sa fie totul foarte bine. ce iti pasa de dureri, nu o sa ai anestezie? cere musai epidurala.... si o sa vezi diferenta
numele capitolelor nu se mai pot lungi pentru ca forumul impune un numar maxim de caractere. hai ca mai e doar o luna si vom ramane "mamici de licurici".

medicul meu nu prea e de acord cu epidurala, zice ca nu prea simte mamica cand tre sa impinga si chiar daca epidurala ajuta mamica..pe bebe il chinuie

2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

daca ai asistente in jurul tau care sa iti zica cand trebuie sa impingi nu va suferii bb deloc,ca il vei naste repejor. nu te mai stresa,va fi bine,ai sa vezi
ela,ai PM

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput