Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Alinut maica invata-ne si pe noi cum sa le facem baita la copchilasi in cada...eu ma panichez si-n cadita cu apa putina Dar zi tot: cand faceti masaj, inainte sau dupa baita, etc Cred ca i-ar place si ghindoacei mele in apa mai multa, dar ce te faci cu maica-sa ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ia sa le pun eu la incalzire pe mandre:
ttenika

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ttenzica, Lisa, Micola, Anca

Fetelor eu am o propunere: Hai sa schimbam denumirea odiseei : "Mamici antistress si licurici sanatosi de ian feb 2009". Ce parere aveti???

Naty ti-au venit ajutoare?

Alina, ce fac fetele?

Fetelor nu mi-ati raspuns si mie la intrebarea cu lichidul, cand stim ca pierdem lichid....

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

eu sunt de acord cu schimbarea numelui.
cu cateva capitole in urma,intrebasem si eu despre lichid. am inteels de la fete,normal, ca trebuie sa curga pe picior ca si cum faci pipi pe tine.e imposibil sa nu ne dam seama. cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Vai fetele ce emotii am ,parca nu e bine nici asa sa stii cand vine bebelina, pana acum ma vaitam pe forum ca vreau bebeca eu numai nasc odatasi acum cand stiu ca vine ma c..a pe mine de frica, scuzati-mi vocabularul

BEBELUSI cred ca se observa daca pierzi lichid..ca doar nu e ceva normal..banuiesc ac vezi acolo pe chilot o schimbare ceva..habar nu am..of hormonii astia de gravidacred ca nasc pana joi de emotii

2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Patricia,o sa-ti dai seama la momentul potrivit,adica cand vei pierde lichid iti vei da seama.

Flo,felicitari.Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Eu nu mai pot,vreau sa dorm,vreau o vacanta..m-a terminat fii-miu.Ma doare si operatia ca am carat cadita cu apa din baie in camera si inapoi..ma doare spatele..Imi vine sa ma mut la mama acasa sa am si eu un ajutor permanent,ca tati ne ajuta,dar doar seara cand vine acasa...
va pupic.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

acum citind pe net de inducerea nasterii..am citit ca durerile unei nasteri provocate sunt de 10 ori mai mari decat a unei nasteri normale,intr-adevar se termina mai repede dar e mult mai dureros asa o fii????stiti ceva de asta???

2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ttenika nu te panica,gandeste-te ca in 2 zile iti vei tine fata in brate si toate gandurile si necazurile vor disparea instantaneu.
ledi,daca mama ta te poate ajuta de ce nu o aduci la voi? ai grija cu cezariana si incearca sa nu favci prea mult efort. aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia explicase Ciufik cum e cand pierzi lichid, cateva capitole anterioare...
Ledi te cred ca e greu singurica, nu te poate ajuta nimeni??
De ce ai carat cadita? Sotul tau vine tarziu? ma gandeam ca i-ai facut baita in timpul zilei, si poate il poti spala la chiuveta, nu stiu zic si eu... te cred ca-ti este greu...

scot si eu mandrele:

Fetele gravidutze, voi cum faceti treaba prin casa?? eu fac dimineata patul si am burta pietroi , nu pot face nimic.. am spalat, si ar trebui sa calc cate ceva dar nu pot... Radu saracul face si el ce poate, dar nu chiar tot.., si seara mi se pare ca burta e cam lasata...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

35+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bee, felicitari pentru micuta! Bun venit pe lume Alexia maria!

Ttenzika, Micola, Anca_, Lisa

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput