Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Printre atatea lacrimi, am si o veste buna...

"La ora 10.12, a venit pe lume ALEXIA MARIA (printesa de Brandusa-Flowerbee) cu Apgar 10, cezariana, 3070g si 49cm "

BINE AI VENIT pe lume minunata printesa!!

Bee, refacere rapida

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina imi pare tare rau ca te confrunti si tu cu asta. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, la noi nu prea functioneaza nimic. O implic mult pe Ioana in cresterea Nadiei (are si ea atributii, gen spalatul picioruselor, datul lor cu crema, etc), stau cu ea mult, cat de mult pot, ii explic ce mult o iubesc si cum ea e prima mea dragoste si va fi intotdeauna asa. Degeaba. Tot ce pot sa sper e ca la un moment dat isi va reveni de la sine.
Altfel, buna la suflet cum e, se induioseaza toata cand o vede pe asta mica ca sufera (colicii ).

Eu sunt nauca complet, am dormit fix 3 ore azi noapte de la 3 la 6, in rest am stat cu Nadia in brate tipatoare. La fel si ieri toata ziua. Dimineata a adormit in sfarsit pe la 7, dar eu a trebuit sa plec la dr. la control. Apropos, totul OK cu mine numai ca ma doare rau. Cica ce vad eu nu sunt supuratii ci coji care se desfac, sa ma spal cu apa si sapun si atat.

Bona tot nu a venit, a facut o criza de bila urata
Sunt singura cu fetele pana in jur de 1,30 cand vine mama. Nici nu va pot spune cum e ...

miere cum mai e Aidan?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

O, Doamne!

Iar nu citisem pana la capat si ce vad ... nu-mi vine sa cred!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee sa iti traiasca printesica, sa fie papacioasa si necolicioasa. Refacere usoara

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Rox, te rog daca ai timp trece-le tu pe prima pagina la nasteri, pe TEC si BEE...ca eu trebuie sa fug la alaptat

Naty, OFFFF!! Si eu sper sa treaca si sa fie doar o faza....macar eu dorm...fatza de tine.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee sa iti traiasca printesica, sa fie papacioasa si necolicioasa. Refacere usoara

Fetelor aveti idee cum iti dai seama cand pierzi lichid???

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Monica imi pare tare rau Sper sa gasesti puterea de a merge inainte. Desi nimic nu va mai fi la fel.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

bee felicitari scumpo! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va bucurati de ea!

NOI

Mergi la inceput

alina am vazut-o pe printesa ta, e tare dragalasa!

L-am vazut si pe Lucas, bebe de asparagus, un scump si el!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Monica, imi pare foarte rau pentru copilasul vostru! Nu e drept!
Va doresc multa putere sa treceti peste hopul asta, te imbratisez!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput