Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik BEE !Stiu ca mamicile care nu dorm noaptea o sa zica ca nu-s normala, dar sa ma linisteasca si pe mine cineva ca am un copil normal. Cica eu cand eram bebe dormeam noaptea, oare seamana cu mine? Hai ca am dat-o in paranoia. Multumesc pentru rabdare Andreea si Andrei |
veziii..sunt verde de invidie :)))
Eu ma trezesc de 3 ori pe noapte,de fapt de 2 ca ma culc la 12-1 cand ii dau lui un bibe.Face nani pana la 3-3,30..iar bibe,schimbat,,la 6-6,30 iar urla de foame..iar bibe,schimbat..la 8,maxim 8,30 iar urla..si tot asa.La noi sunt raritati cand doarme 4 ore legate.Si noi avem momente in care stam si nu vrem nani deloc,dam din manute,din picioare,scoatem tot felul de sunete..Daca ar dormi constant 4 ore,macar noaptea eu as fi super multumita :)Si nu inteleg de ce papa asa des...noaptea numai 130ml ii dau si ii haleste in max 20min,uneori mai repede.Ziua ii fac cand 100,cand 130..depinde cat de mult a trecut de cand n-a mancat si cat ii de infometat.Si totusi,ce-i frate cu foamea asta pe el?Aseara de ex..a stat pe un bibe de 100 de la 9 la 10,de amortisem..la 11 urla de foame..

POZE CU NOI
de David Christian
alinuk spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik BEE !Alina - vazut si admirat grasunica cu okii mari Sabina - ff frumoasa! Fete, al meu cupchil de 3 nopti doarme de la 23-24 la 8-9 dimineata (il trezesc eu, ca nu stiu cat ar dormi) de ma sperie . Oare nu ii e foame 9 ore? Ca mi se face mie...Programul lui in a 4 a sapt de viata e cam asa: - ora 8/9 trezit, mancat 20 min si adormit - ora 12/13 trezit, alaptat,stat maxim 1h treaz, marait, pus la san inca putin, somn - ora 15/16 trezit, alaptat,adormit - ora 18 trezit, alaptat si adormit la san, pus in patut, okii mari,plictisit, urlat, luat pus iar la san, adormit, pus in patut, urlat si tot asa pana pe la ora 22 - ora 22/23 baita, alaptat, somn pana dimineata Intreb si eu: e normal? Nu ma ingrijoreaza programul din timpul zilei ci somnul prelungit de noapte. dc nu l-as scula eu oare la cat s-ar trezi? Are un somn destul de "frichinit" cu strambaturi, scremut, basinele, uneori si cu mucisori. Stiu ca mamicile care nu dorm noaptea o sa zica ca nu-s normala, dar sa ma linisteasca si pe mine cineva ca am un copil normal. Cica eu cand eram bebe dormeam noaptea pana dimineata, oare seamana cu mine? Hai ca am dat-o in paranoia. Multumesc pentru rabdare Andreea si Andrei |
daca te linisteste cu ceva, si al meu ziua papa la 3-4 ore iar noapte doarme legat de la 23-24 pana dimineatza la 7-8...si asta ca vine Teo si calare pe noi ne da trezirea...ca dupa Andu..cred ca mikul ar mai dormi ceva
il urmaresti o saptamana cum ia in greutate si daca ia peste 250g e ok, lasi copil sa doarma nu ii strici echilibrul si bunul obicei..
te bucuri si zici merci ca ai copil bunutz!!!!
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Of MVB, atat de mult m-am gandit la tine 

, intr-adevar nu e drept dar din pacate nu se mai poate face nimic. Vreau sa stii doar ca suntem alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva te rugam sa ne suni. Fiti tari, ca ingerasul vostru e la Doamne Doamne acum...
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
Ledi
la tine si la Selene ma gandeam cand am scris fraza aia.
Alinuk
multumesc, m-am mai linistit. In 3 sapt piciul a luat 1 kg in greutate fata de greutatea de la iesirea din maternitate (dupa scaderea fiziologica). Vineri mergem la pediatru, la controlul de 1 luna si o sa vedem exact cat cantareste. Aseara m-am uitat pe pozele/slide-urile din semnatura ta si am admirat frumusete de familie
.
Andreea si Andrei
roxanaz spune:
Monica suntem alaturi de tine, cuvintele sunt de prisos. te asteptam printre noi ori de cate ori simti nevoia sa vorbim. 
alinuk spune:
acum am ajuns la mesajul Monicai (MVB)
...cat de stupide mi se par mesajele mele anterioare ...
De acum inainte o sa citesc de la coada catre pagina pana la care aveam de citit :(
mi se pare nedrept
Monica ... imi pare sincer rau...tare rau
te covarseste si impetreste deopotriva o asemenea veste...
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Leditia spune:
Sunt blocata..prea multe tragedii la noi la odisee..
mvb,imi pare atat de rau,nici nu-mi gasesc cuvintele...care oricum sunt de prisos...Sincere condoleante si Dzeu sa va ajute sa treceti peste aceasta durere imensa.
offf Doamne offf.....
POZE CU NOI
de David Christian
Anuc spune:
Monica, am ramas fara cuvinte! nu e drept ce vi s-a intamplat si suntem toate alaturi de voi.. Sa nu va pierdeti speranta ca intr-o zi va veti strange copilul la piept. Eu stiu caz concret, o colega care a pierdut bebelul inainte de nastere, iar acum are un flacau frumos si voinic. Treceti peste aceasta grea incercare si Dumnezeu sa va dea puterea s-o luati de la capat. Iti doresc multa sanatate!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)
Alina1976 spune:
DUMNEZEULE!!!!!!!!! NU din nou!!!!!!!!!

MVB, nu am cuvinte....
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

BEE