Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 11
crisspy spune:
Miere ma bucur ca ai putut sa mai iesi un pic pe-afara, dar ai grija cu efortul
.
Bebelusi sa inteleg ca ai aveti o saptamana si sunteti la termen? Grasunic baiatul tau.
Asparagus sa-ti traiasca Lucas, sa creasca mare si fara colici musai. Ce falcute are, sa-l mananci nu alta
.
Bee suntem cu tine 
. Asteptam vesti de la tine, nu ne uita please.
Crisspolis eu zic sa te calmezi si sa nu te mai gandesti la organizare, o sa fie totul bine. Tu nu stii ca lucrurile neplanificate ies cel mai bine?![]()
Roxanaz spor la calcat
Eu raportez o noapte linistita cu numai 2 iesiri la baie
. M-am si vopsit asa ca ma simt minunat
. Astept sa vina vineri sa-mi vad piticul din nou la echograf si sa vedem cat mai cantarim.

Multi 
si o zi minunata si plina de bebelusi frumos si papaciosi
Crisspy
35+ sapt
Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
Anuc spune:
Neata fetelor!
Bebelusi, aici sunt, inca nenascuta, Slava Domnului!![]()
Nu prea scriu din lipsa de timp. Intru mai rar, citesc cateva pagini, apoi uit ce vreau sa va zic si nu mai raspund
. dar vad ca voi rezolvati probleme de matematica in schimb
. Acum e Ioana la gradi si imi permit sa va si scriu, ca sa nu ma dati disparuta.
Azi am programare la gineco sa vedem cum stam cu colul. Intr-adevar maine fac si eu 37 de saptamani si tot imi fac socoteala ca Filip a rezistat mai mult decat Ioana in burtica. Voi va faceti socoteala cate saptamani au mai ramas pana la 40, dar eu am plecat din start de la ideea ca o sa nasc mai devreme, deci daca mai rezist macar o saptamana, ma declar super fericita.
Destul despre mine, am vazut poze noi de bebei si iar mi s-a facut dor sa nasc
Andreea, Ira, Miere, Asparagus si restul fetelor care ati postat poze, sunt SUPERBI bebeii de-a dreptul. Nu zic doar asa, chiar m-am topit la fiecare. M-am bucurat enorm ptr Daria Dalmei care e o frumusete si fetita mare deja. Aveam nevoie de vesti bune dupa tragedia Ralucai...
Miere, cat il mai tin pe Aidan in spital? Pana la urma ce are, ti-au zis?
Felicitari ultimelor mamici, sa le traiasca copilutii!
Bee, nastere usoara, asteptam vesti bune!
Multumim taticilor care ne trimit vesti, sunteti foarte tari!![]()
Gata, nu mai stiu ce vroiam sa va zic, a cedat neuronul!
A! trebuie sa ma duc sa-i iau azi lui bebe un costumas de cosmonaut de scos din spital ptr ca pe cel ramas de la Ioana l-am spalat si s-a facut oribil....problema e ca nu-mi prea vine sa ies din casa...nici macar ptr shopping...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)
Anuc spune:
Asa, am si eu o intrebare ref la indemnizatia aia de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni. In ordonanta zice ca se iau in calcul ultimele 12 luni dinainte de momentul nasterii sau cam asa ceva. Acum, eu sunt in prenatal incepand cu luna ianuarie 09. Daca nasc in ianuarie, se calculeaza veniturile din ian 08- dec 09? iar daca nasc in februarie, se iau in calcul lunile feb 08- ian 09? consideranu-se ca am cotizat si in ianuarie desi eu sunt in prental?
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)
dobreclaudia spune:
flowerbee 

si pentru fetele care asteapta azi bebelusii!!! 

Miere, ma bucur ca esti ceva mai bine si ai reusit sa iesi putin in oras. cred ca si Aidan este mai bine.
37 frumoasa mea bebelina
clau
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele eu in bagaj mi-am pus si trusa de machiaj... 35+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() AMR 5 SAPTAMANI !!!!! |
[b]Foarte bine

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Aalina, sa incerci apa de gura e super. eu in paralel ma spal pe dinti si cu parodontax.
Roxana spor la calcat.
Anuc
da, asa se calculeaza.
Bee si Micola 

Anca, unde esti????
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Bebelusi
,hop si eu la apel.
Eu nu am depasit ultimele evenimente neplacute de aici asa ca am inca o stare mai nasolica. Am zis sa nu mai intru pana imi revin.
Citesc insa, ma bucur mult pentru toate fetele care au nascut.
Flo, Micola sa ne aduceti vesti bune in curand!
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Asa, am si eu o intrebare ref la indemnizatia aia de 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni. In ordonanta zice ca se iau in calcul ultimele 12 luni dinainte de momentul nasterii sau cam asa ceva. Acum, eu sunt in prenatal incepand cu luna ianuarie 09. Daca nasc in ianuarie, se calculeaza veniturile din ian 08- dec 09? iar daca nasc in februarie, se iau in calcul lunile feb 08- ian 09? consideranu-se ca am cotizat si in ianuarie desi eu sunt in prental? Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+) |
35+
Alina1976 spune:
Neata,
M-am trezit cu gandul la BEE si la MICOLA.
Sa le dea Dumnezeu putere si sa auzim de bine de la ele cat de curand.
I-am dat mesaj lui Bee pe tel. Daca imi da raspuns va anunt.![]()
Urmeaza LISA, ANCA....fetelor, nimic?!? ![]()
Lisa, cred ca facem si 120b...vorba ta ![]()
Fetelor, mamici de bebe 2 (sau 3)....EU nu mai rezist!!!
Fata cea mare, Ana, a luat-o razna...nu mai reusim sa o culcam seara, imi cere laptic (desi bea destul inainte de a merge la nani), apoi vrea la mama, apoi zice ca a facut caca sa o schimbam....si uite asa vreo 2 ore....este agitata rau, tipa si nu mai vrea sa faca nimic...simt ca INNEBUNESC!!
Aseara erau niste prieteni buni la noi si Sabina era in brate la unul dintre ei. Ana vine si zice "Vreau si eu in brate la X"....X o paseaza pe Sabina lui tati si o ia pe ea in brate. Ana vede si zice "NU, eu vreau la tati in brate". Tati mi-o da mie pe Sabina si o ia pe ANA, moment in care, evident, Ana zice "Nu, eu vreau la mama in brate".....Ce ma fac??!! Nu stiu cum sa procedez..nu stiu daca/ce gresim..

S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Porumbita spune:
cred ca e doar o perioada alina; inarmati-va cu rabdare multa 
bee
asparagus felicitari pt bb 

Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.