Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, ma pregatesc sa plec la spital. Emotii mari...Noapte alba...

Va pup pe toate.

Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca totul sa fie bine!

Bee38+
AMR 1 zi !!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Flo, mult curaj!! In cateva ore iti vei tine odorul in brate!!

Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Aalina, multumesc pentru nr de telefon, o sa te sun pe tine sa te anunt si sa te rog sa anunti si pe celelalte fete! Tu ai gemeni??????
39 + cu !
AMR 2 zile !!!
Hai Bebe!!!

Sper ca acum in prag de nastere nu ai premonitii Da daca totusi ai pot sa aleg ca unul sa fie fetita???? Pop?Pot??
Daca te referi la numele de la semnatura unul e maxiplodul de acasa, Dorian si celalalt e miniplodul din burtica Fabian.

Bee
Micola

Fetelor anca_ nu a mai scris. Nu stim nimic de ea????????

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uf, ca nu am avut vreme deloc sa intru pe net..ma tot lupt cu raceala asta... Si eu parca vreau sa nasc cat mai repede, dar dupa 5 minute ma sperii si vreau sa stau asa in formatie 2:1 cat mai mult...nu mai stiu nici eu.
Cris30, eu am vazut la babysrus o centura care se pune pe burtica lui bebe si care e calda pentru colici..sau poti sa-i pui o punga mica cu apa calda pe burta. Si cineva imi zicea ca isi facea ceai cu anason si fenicul si chimen, dar ii dadea si lui bebe cand era nasol rau 2-3 picaturi pe lingurita.
Mi-am facut si eu valiza azi, dar sunt tot dezordonata si uituca, imi trebuie 10 mii de liste cu ce am de facut ca altfel nu ma pot mobiliza.
Ma duc si eu sa vad pozele cu bebeii mici si scumpi

Crisss 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Bee, succes! tin pumnii sa fie totul ok.
Aaa, vroiam sa ma plang ca inca nu am gasit nume la bebe, nici eu nici sotul..nici unul nu avem nimic, nimic....ma apuca stresul, vine baiatul si ce facem? teoretic mai am o saptamana

Crisss 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Bee, succes! tin pumnii sa fie totul ok.
Aaa, vroiam sa ma plang ca inca nu am gasit nume la bebe, nici eu nici sotul..nici unul nu avem nimic, nimic....ma apuca stresul, vine baiatul si ce facem? teoretic mai am o saptamana

Crisss 38+

In aceeasi situatie sunt si eu... Nu mi se pare nici un nume potrivit... Oi fi prea mofturoasa?... HELP... Io mai am 2 sapt si 2 zile...

Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee -

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid dar cu ce ti-ai dat???36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CARPICON S supozitoare 2 pe zi, dimineata si seara si un unguent cu tataneasa de 4-5 ori pe zi. Cam in 4-5 zile trece. Si igiena locala ff buna (mai ales dupa kk), cu apa nu prea calda si sapun sau cu servetele umede mai multe daca nu esti acasa. Cred ca am cam exagerat cu statul pe scaun si in picioare in ultimele zile si am fost si putin constipata de aceea mi-a aparut.35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tatic de Andreea Paula multumim de vesti si asteptam poze.
Ira Eliza e superba. Si ce de par are... Ii sta bine in verde.
Bebelusi o sa incerc si eu cu apa de gura ca ma dispera gingiile. In partea de jos chiar mi-s umflate.
Andre_ea ai PM.
Ingrid70 asa am judecat si eu in cazul feicit. In cazul pesimist am zis hai fie 7 zile. Dar sefului nu i-a dat asa ci 8 zile...
Miere Aidan ce face? Cum mai sunteti?
Nicoleta20 ma bucur ca aveti vesti bune. Eu stiam ca in ultima perioada nu se mai schimba DPN.
Crisspolis si yashy poate va vine inspiratia in travaliu.

Eu ma pregatesc sa ma duc la manichiura. Si am o mare dilema sa le las lungi...sau sa le scurtez in ideea ca nu mai apuc sa ma duc inca o data pana la intalnirea cu bb. Ce probleme au unii

O zi frumoasa plina de licurici veseli!!

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrutelor si piticilor. sper ca ati avut o noapte linistita.
misto problema de aritmetica de aseara...
azi tinem pumnii strans pentru Albinutz si Micola!!!
Lisa daca acu te enerveaza barbata-tu.... sa vezi dupa
Aalina hihihi asa e.... nasol e dupa, acum e floare la ureche
Venera, scaun mic de masina... chicco. sau inglesina daca gasesti separat, e mai comod ca are si suport de fixat in masina. dar acum si chicco au separat.... ia pretul e cam acelasi.
sot de tec si tati de Paula multumim frumos de detalii!!! te rog imbratiseaza-le pe fete din partea noastra!
cris30 sper sa va paraseasca colicii definitiv....cat mai repede!!
ma duc sa caaalc... am vreo 3 munti de rufe. ma apuca nebunia cand ma uit la ele
o zi super tuturor!

Mergi la inceput