Sezatoarea canadiana (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Denisa, la multi ani pentru Emma! Sunteti o familie tare dragutasa va bucurati de frumusei.
Lorelai, voi vreti sa va mutati in Vancouver? Pai daca am putea alege locul ideal de locuit in Canada, apoi ar fi doar British Columbia. E minunata, are tot ce vrei, ocean si mai ales muntii superbi, clima destul de placuta, din ce aud de la colegii de acolo- firma unde lucrez are un office in Delta.
Joburile dorite sunt insa cam greu de obtinut acolo, iar costul vietii e mai ridicat decat in restul provinciilor.MUlta bafta sa aveti sa ajungeti in locul visat.
Pentru noi, intre Ottawa si Mississauga a invins cea de-a doua optiune. Iti multumesc pentru informatiile oferite.
Daiopri, esti bine? E jucaus nazdravanul din burtica? Al meu e super activ ca si frate-sau mai mare, desi miscarile lui sunt ceva mai gentle decat ale celuilalt.
Mqqm, sa stii ca si noi ne-am dori un al treilea bb, mai degraba sotul, desi i-am promis ca ma mai gandesc la asta. Cate saptamani ai?
Mamici, copilasii vostri au plans vreodata si v-au rugat sa nu mergeti la munca ci sa stati cu ei acasa? Fiu-meu pana recent, 2 saptamani, n-a avut niciodata problema asta, era OK doar cu bunicul acasa. Acum la 4 ani...a devenit mai sensibil.
Nu stie el ce bucurie il asteapta in 2 saptamani cand voi incepe concediul.

O seara placuta va doresc,
MOna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Lorelai, la multi ani fetelor! Sa creasca mari, sanataoase, norocoase si iubite!

da, try, numai 3 ani, si inca ma zbucium...credeti ca se va termina curand?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Stiam eu ca am uitat ceva...

Denisam, si lamureste-ma si pe mine, please, cum te-ai bronzat pe spate? Scuze de stupid question... Asa si ce costum de baie ai avut? Eu am vazut ceva dragutz, bluzitza evazata cu bikini la aqua, 2 piece, dar nu mi-o fi cald cu treaba aia pe mine? Din ciclul ce probleme au unii.

MonaB, 15w. Pai mai ai timp de gandire, nu trebuie sa te grabesti.

Mi-ro, no way, nu-ti bate capul. Ti-a trecut sperietura? Ai gasit job?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina-asa am avut si eu,dadeam bretelele jos de pe umeri si m-am bronzat,plus ca pt mine bratele si picioarele erau baza-dupa amiaza imi punem costumul din 2 piese si stateam si asa, ca am mai vazut gravide cu burta expusa,pt ca soarele nu mai era asa puternic si plus aveam umbrela,deci-se poate-cred ca mai gasesti costume si la bikini village, la vie ne rose si chiar sears-rezonabile ca pret.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Mona, daaa Razvan si acum face la fel, mereu se roaga sa stam acasa amandoi inainte se ruga de mine sa nu plec la servici, acum nu mai vrea sa mearga la scoala sa stea cu mine acasa...asa a fost mereu, desi ii place tare mult la scoala.

Khristin, merci de intrebare, e bine, cu diversificarea e Ok, am inceput pe la 5 luni jumate sa zic, cu ceva fructe, si apoi la 6 luni cu supa de legume, a mers bine o perioada dar e clar ca trebuie sa schimb ceva ca nmici nu mai vrea sa vada pireul de legume. ii mai dau cereale, iaurt si cam atat. Si carne care i-o pasez in legume, cred ca ar trebui sa incep si cu ou de-acum, Voi cum stati mai aveti?

Lorelai, La multi ani fetelor, sa creasca mari si sanatoase! le-am admirat si eu in poze, niste frumuseti

In legatura cu intalnirea, nu stiu ce sa zic, eu cu copiii nu vin clar, ca nu pot sa vin cu amandoi in masina asa departe, urla Olivia in masina de zici c-o taie, si 5 minute daca merg nu-i convine, iar singura sa vad, sa mai tratez cu sotul dar si mie mi-ar conveni mai dimineata asa.

Mqqm, mergi miercuri de la 7? eu cred ca vin si eu ca mi-e mult mai convenabil decat de la 8.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andy ti-am vazut bebele, tare frumusel, sa-ti traiasca! Si eu spun ca si Try, sa nu-ti fie frica de laptic, poate a luat mai mult in inaltime, daca e in grafic nu trebuie sa-ti faci probleme.

Try foarte frumos ai explicat, nu te-ai pierdut deloc in idei, asa simt si eu ca si tine ca problema e sigur de natura psihologica. Si eu consider ca orice boala e un raspuns somatic al organismului la un dezechilibru de natura emotionala. Si virusii pe care ii luam, se manifesta pentru ca intalnesc un organism slabit, lipsit de energie. Eu am observat, atunci cand ma simt fericita, in echilibru cu mine si cu lumea exterioara nu racesc nici sa stau intre 100 de persoane bolnave. Cand sunt deprimata si stressata racelile se tin lant. Nu stiam de boala lui Adrian, multa sanatate ii doresc si sa fie mereu in remisie! Mult succes cu jobul!

Denisam foarte frumoase pozele de la ziua printesei tale! Mi s-a facut si mie pofta de-o fetita cu fundita!

Lorelei La multi ani fetitelor! ce de-a aniversari acum in ianuarie!

Matgravidut ce poze frumoase din Mexic! Am zis ca nu ma uit sa nu-mi fac sange rau insa nu am rezistat Ca tot discuta fetele de costume de baie, plaja, bronz si asa mai departe si ma ia si mai tare melancolia dupa vara. Nu stiu ce caut prin Canada, ingros randul deprimatilor pe tema vreme. Si mi-am promis in mod solemn ca nu ma mai plang ca nu vreau sa-mi invat copilul la fel. Dar nu ma pot abtine, mai ales ca sunt in concediu de maternitate si stau numai in casa.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Denisam si Lorelai, sa va traiasca fetitele, sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoase.

Anca, f emotionanta povestea ta.Constat acum ca nick-ul tau e numele primei fete...care ziceai ca e in Ro. Cum de a ramas acolo, sau mai bine zis va vedeti des?

Matgravidut
, ce pacat ca v-ati imbolnavit. Pozele sunt absolut superbe, peisajele seamana cu Grecia nu Mexic. La ce resort ziceai ca a-ti fost?

Simona, sa stapiniti sanatosi catelul. Eu doar vreau sa stiu cine il duce dimineata afara?

Cristina trebuie sa pui poze cu burtica. Tot intrebi de costume de baie si eu nu te pot imagina deloc Deci daca nasti prin iulie , botezul ar fi cam in august-septembrie nu?

Try succes la interviu.

Ana, cum iti ziceam la ultima intilnire la marathon si eu de stress tot ceva pastile cu radiola am luat. Si psihologul m-a intrebat ( dupa ce i-am prezentat "medicamentele" ce le luam) daca mi-a crescut apetitul sexual. Se pare ca continutul pastilelor la asta ajuta. dar o fi si asta un remediu la stress??? Poate faci prea mult si uiti de fapt de problemele de zi cu zi.

Ah, si vroiam sa va intreb si eu ceva... in 2 luni trebuie sa-mi renegociez mortgage-ul . Stiu ca a-ti vorbit/ recomandat ceva agenti ipotecari buni. Ii mai puteti posta inca o data?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hi,hi,hi, Dana, deocamdata nimeni ca il scoatem si paralizeaza de frig si in loc sa faca ce-re de facut sta pe cizmele noastre si tremura de nu mai stie de el...
Asa ca il scoatem cite cinci minute pe deck ca de plecat n-are unde si i-e frica :) Si ne caram, ca daca stam acolo se lipeste de usa si tot nu-si face ce-are de facut! Amu' i-am luat traning pad, ca peste zi e lung al dracu si face pe ala :))
Sper sa am rabdare pina se antreneaza, ca pare a fi ciinele meu, i se lungesc urechile cind ma vede si nu se joaca... e un ciine de babe... deocamdata, sper sa-i vina mintea la cap si mai faca ceva giumbuslucuri ca alminteri Radu, pentru care l-am luat, o sa se plictiseasca.
Da, noi am avut o doamna pe care o chema Diane Descoeures. Nu-i stiu nr. de tel, da da-i un search pe google, tre sa fie cu MultiPret. Am folosit-o pt. ambele case, nici macar n-am intilnit-o, totul prin fax si la telefon.

Ange, mie asta imi place, dar, cum ziceam, e extrem de linistit, sta la locul lui si tre sa-l bagi tu pe el in seama, altfel el nu deranjeaza... (mai putin ca azi dimineata a reusit sa se strecoare in camera la Radu si sa se cacariseasca acolo :) De-a calcat Acela in noroc, Acela fiind Colegu', adica!, si s-a uitat de parca eu m-as fi....)

Re: Funtropolis. Eu acolo nu ma duc decit obligata si stau f. putin. Debarc copilul, dau din cap catre parintele sarbatoritului si flutur destele cu ora la care trebuie sa-l recuperez, ca n-are rost sa vorbesc, oricum nu ne auzim!, si ma tirez. E o galagie sinucigasa! Daca vreti sa si vorbiti, mergeti dupa 3 jumate, chiar 4. La 3 e prea devreme! (Paranteza: si parintii platesc!)
O sa ma scuz, dar, dupa 10 ani de plimbari prin locuri ca Funtropolis, eu sint mare amatoare de vizionari la crisme, fara copii. Asa ca o sa ma arat cind punem de-o intilnire fara plozi. Si poate nu la Marathon :))

Gata, ma duc sa strig la copil si la catel sa se culce!
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna seara, fetele! Nu am citit, dar sper ca apuc la noapte. Nu mai tin minte, scuze, cine intreba de inscrierea la Dawson. Pot ajuta, daca imi spune ce program, intru, aflu si spun tot! Daca nu ma prind eu, intreb sotul, ca el a facut un AEC acolo... Deci, daca mai e de actualitate, astept PM cu informatii si trimit inapoi ce stiu.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, uite reteta de cheesecake. E super bun si usor de facut .. si baby/kid friendly. Ca o paranteza, eu fac cantitate dubla fata de reteta si folosesc un spring form cu diametrul mai mare.

So:

Tort cu branza si miere

- Secretul e ca branza, ouale si smantana trebuie sa fie la temperature camerei.

Crusta graham :

¾ cana biscuiti graham, sfaramati
¼ cana pacane taiate si coapte
¼ cana unt nesarat, topit
3 linguri zahar brun

Garnitura cu branza

2 pachete branza crema la temperatura camerei
½ cana miere
1 lingura zahar
½ lingura coaja rasa de portocala
1 ou
Un galbenus de ou
1/3 cana smantana acra

Prepararea crustei : Se amesteca biscuitii pisati, zaharul brun si untul topit si se tapeteaza fundul unei tavi cu peretii detasabili de 15 cm. Fundul tavii se unge cu unt, apoi se pune hartie de copt, iar in jurul peretilor tavii se pune folie de aluminiu. Crusta se da la cuptor la 350 F pentru 7-8 minute. Se scoate si se lasa la racit.

Garnitura crema : Cu un mixer electric, se freaca branza crema cu mierea pana compozitia e omogena, apoi se adauga coaja rasa de portocala si zaharul. Se adauga oul apoi galbenusul de ou cu ajutorul unei linguri de lemn. Se adauga smantana si se amesteca. Crema se varsa peste crusta de biscuiti. Se pune tava imbracata in folie de aluminiu in centrul unei tavi in care s-a pus apa cam 2.5 cm si se da la copt la 350F 60 la 65 de minute. Centrul tortului va fi un pic moale, e normal, marginile trebuie insa sa fie ferme. Se scoate tava din tava cu apa si se lasa la racit cam 1 ora la temperatura camerei, apoi se da la frigider cam 6 ore. La momentul cand se serveste, se poate pune sos de afine, etc.

Mergi la inceput