Sezatoarea canadiana (124)
Raspunsuri - Pagina 19
almo spune:
nu stiu cum voi gandi cand voi avea copii la scoala, dar acum zic ca sigur o sa imi scot copilul o sapt de la scoala decat sa platesc atata pe bilete.
dar, na, se mai schimba omu', ca atunci cand nu aveam copii, nu pricepeam eu cum unii merg cu copiii in vacanta, daca au parinti cu care sa ii lase, ca ziceam ca ala nu e concediu cu copiii dupa tine.
acum bucuria mea cea mai mare e ca merg cu fetita mea o saptmana la soare. nu as putea sa ma bucur fara ea.
almo spune:
denisamimagineaza-ti ca nu sta doua saptamani. astea sunt preturile pt prima saptmana din martie.
mimitete spune:
Denisa, numai o saptamina din pacate desi diferenta de pret era ridicol de mica la doua saptamini dar din aceleasi motive de scoala nu stam doua saptamini. La fii-me ala scoala dau examene (un fel de teze) de 4 ori pe an si de fiecare data sint puse special in saptamina imediat dupa vacanta. Asa idiotenie eu nu am mai vazut, strica vacanta la toata lumea si nici nu poti sa mai prelungesti ca incep examenele. Evident ca nu plecam cu cartile la PC asa ca whatever a invatat pina atunci asta o sa faca si la examen.
Almo, eu astept impresiile tale.
ange spune:
am 2 intrebari scurte pt voi:
1.ce le faceti voi copiilor cand au febra exagerata(adica peste 39°) si nu raspund la advil sau tilenol? Sa nu-mi spuneti de prosoape umede,de sosete cu otet,de frectie cu spirt sau baie calduta.Pe astea le-am epuizat alte metode stiti?
si 2) cand copii nu manaca nimic,stramba din nas la orice,arata ca paianjenii,traies doar cu spaghete si capsuri ce faceti? ce vitamne le dati? ce trucuri aveti pt a "pacali" un copil sa guste macar din mancare?
Oana,stiu ca tu ai (sau ai avut) probleme cu Antonia.Ce ai facut? am ajuns la disperare cu Maia...
o zi buna.
almo spune:
bine mimitete o sa iti spun cum a fost . am o prietena care orice face, oriunde merge, a fost super, super, super, misto. nu e cazul la mine, am auminte pretentii
nelia spune:
Am colica renala!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
CriPOD spune:
Io p-aci pi la lucru cu deshtele-n nas! Ce lady! Deja ma dor si ochii iar de la congestia nazala.
Oare imi mai amintesc ce-am citit? Daca nu, nu-i bai ca mai vin cu completari, as usual.
Lorelai, bou incaltat e ala! Felicitari pt frantzuza.
Dana, sper sa-ti iasa bine treaba cu operatia, pe tine zici ca nu te mai doare? Al meu a fost la dr, cica de la o varsta incolo e cam greu cu recuperarea la ce are el, asa ca mai bine lasa. Azi merge iar la dr de la 4, sa vad ce-i zice...
Uite cum statreaba cu party. Pe vremea lui fiu-meu avea curfew clar. Prin clasa a 8-a era 10 seara, a 9-a 10:30, a 10-a 11 + sfertul academic, realitatea era cam pe la 11:30, iar anul trecut nu mai tarziu de 1, acum trebuie sa sune dar in general tot cam asa, cu exceptii. Cu fie-mea, deocamdata avem 2 situatii: merge la scoala la dans si sta pana la 11, altfel merge doar la prietene foarte bune si sta de obicei la sleepover. Ea inca n-a avut parte de "party" la xyz. Dar mi se pare foarte tarziu. Fii barbata, orice ai face ti se va reprosa ca esti cea mai rea si neintelegatoare (asta fac toti, inclusiv prietenel ei).
Cu biletele e cum prinzi, cred ca depinde si de operator, de cerere, io stiu? Cand am fost in Cuba anul trecut cu prietenii din Mtl am cochetat cu ideea de a pleca de acolo, erau mai ieftine. Nu stiu care's regulile.
Denisam, in TO se termina vacanta pe 20 martie. Chiar si biletele pe care le-am luat eu pt march break s-au scumpit cu 150/persoana de vineri. Care-i data nasterii lui Alex?
try, nu-mi amintesc, da' asta nu mai mira pe nimeni. Insa io zic ca-i cam pe aratura duamna aia. Nu se poate suspecta autism doar din atata observatie.
Eu chiar nu mai inteleg ce se intampla cu recesiunea asta, ca si la mall sunt pline parcarile, si sale nix. Si eu eram aproape sigura ca nu va avea cine sa le cumpere vacantele.
M-am uitat la pozele noi azi dimineata, super sunt!
ange, tu doar cu indicatii pe-acolo? Nu contribui? (cine vorbeste...)
CriPOD spune:
Nelia, uof! Pai cum? Cum te simti, ce ai de facut?
mimitete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almo nu stiu cum voi gandi cand voi avea copii la scoala, dar acum zic ca sigur o sa imi scot copilul o sapt de la scoala decat sa platesc atata pe bilete. dar, na, se mai schimba omu', ca atunci cand nu aveam copii, nu pricepeam eu cum unii merg cu copiii in vacanta, daca au parinti cu care sa ii lase, ca ziceam ca ala nu e concediu cu copiii dupa tine. acum bucuria mea cea mai mare e ca merg cu fetita mea o saptmana la soare. nu as putea sa ma bucur fara ea. Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
exact asa gindeam si eu ca tine la vremea respectiva dar cind trebuie s-o faci si mai pui si in balanta ca trebuie sa le gasesti day camp pt vacanta (ca deh ai fost in concediu cu citeva saptamini inainte si mai vrei sa-ti pastrezi si pt vara...) deci alti bani alta distractie ... Daca as avea parintii care sa stea cu ei probabil ca as "ignora" problema cu scoala.
In fiecare an imi promit ca nu mai fac asta ca e furt la drumul mare si recidivez
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Almo-dar eu am inteles ca Miha sta 2 sapt, dar e clar mai scump in march break si din mtl.Sa veti fun maxim amindoua! mQQm-pe unde esti azi? Olga,Diana, Daiopri,Mona-voi cum mai sunteti? Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Am intrat azi in a 29a sapt. de sarcina si bebe misca mai tot timpul, eu inca imi pot face pedichiura si incalta/descalta fara probleme si sa ma deplasez pe high heels.
Inca o saptamana si voi fi acasa pentru un an cel putin...ce bine ma simt sa vad privirile oarecum invidioase ale colegelor ca imi iau early maternity leaveM-au anuntat ca-mi vor face baby shower la firma dupa ce se naste Aidan-Vic, asa e moda aici, se face dupa nastere, ca vor musai sa vada bebeii si sa-i tina in brate. majoritatea se apropie de 40 si n-au inca o familie/copii.
Ma gandesc cu mixed feelings la perioada urmatoare, intrucat ne cautam si casa, socrul pleaca, vine mama, apoi bebe...si as mai vrea si o vacanta undeva dar deocamdata nu pot decat sa dream about
vine ea si vacanta.
Fug in pauza, o seara placuta sa aveti!
Monacu no.2 Aidan-Victor